Prodej luxusního bydlení, dvou rodinných domů v obci Suš (Lipno)

Bohdalovice (Jihočeský kraj)

RK CHIRŠ exkluzivně nabízí k prodeji areál se dvěma budovami s vyasfaltovanými vnitřními komunikacemi. Areál je obehnaný zdí, vjezdová vrata na dálkové ovládání. K dispozici je též okrasná zahrada.
Celková podlahová plocha je 883 m2, pozemků 6.336 m2.

V hlavní budově je bydlení s dispozicí 5 pokojů, kuchyně, pracovna, dvě šatny, tři koupelny s WC, kotelna a krytá venkovní veranda s kuchyňskou linkou. Dále jsou zde skladové prostory a garáž pro čtyři vozidla.
Část prvního patra se samostatným vstupem o velikosti 305 m2 je zatím nevyužita. Nabízí možnost vybudování bytů, apartmánů apod. Sítě jsou k dispozici.

Ve druhé budově je bytová jednotka 3+1 s balkónem. V současné době se využívá jako kanceláře. Má celkem tři pokoje, samostatnou kuchyni, v přízemí koupelnu s WC.

K dispozici je také dostatek venkovních parkovacích míst (i vně areálu).

Dispoziční řešení areálu a nevyužité patro hlavní budovy předurčuje celek k různému využití – od bydlení přes penzión, kancelářské prostory po sklady a výrobu.

Velkorysý pozemek s okrasnou zahradou se stromy a skalkami zajistí novému majiteli intimitu ničím nerušeného bydlení.

Suš je malá vesnice nacházející se asi 2 km na jihozápad od Bohdalovic v okrese Český Krumlov. Bydlení zde je bezesporu jednou z nejlepších variant v ČR. V létě nabízí pro příznivce letních sportů spoustu variant kam se vypravit, ať už kolem Lipenské přehrady, nebo do CHKO Šumava. V zimě se nabízí výborná dostupnost lyžařských areálů jak v Čechách (Ski areál Lipno – Kramolín a Frymburk) tak i Rakousku (Hochficht – Schöneben) a na zamrzlé přehradě Lipno upravené běžecké stopy vč. bruslení.

Majitel nedoložil průkaz energetické náročnosti budovy, proto dle zákona inzerujeme energetickou třídu G.

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit, nezavazují realitní kancelář ani prodávajícího k uzavření jakýchkoliv smluv a nemají předsmluvní charakter.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Najdete nás na pobočce na Břevnově, Bělohorská 85 od pondělí do pátku od 10 - 18 hodin, nebo na Červeném Vrchu v BILLE od pondělí do pátku od 10 - 18 hodin.

Typ nabídky: Prodej
Typ nemovitosti: Rodinný dům
Dispozice: Větší než 5+1
Plocha: 883m2
Typ budovy: Cihla
Financování: Hotovost
Cena: 25 000 000Kč
Cena za m2: 28 313Kč
Energetická náročnost budovy: Třída G - Mimořádně nehospodárná

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce