Prodej ateliéru 2+1, OV, 82m2, ul. K Fialce 418/53, Praha 13 - Stodůlky

K Fialce 418/53

(S2748) CHIRŠ nabízí k prodeji jednotku (ateliér) v čerstvě zrekonstruovaném vilovém domě, který se nachází v oblíbené lokalitě Stodůlek – ul. K Fialce.

Ateliér o celkové ploše 82 m2 je situován v suterénu domu, má samostatný vchod. Okna, která jsou orientována na jih, vystupují cca 50 cm nad zemí s výhledem do zahrady. Ohřev vody a topení zajištěno samostatným úsporným plynovým kotlem, což garantuje maximální pohodlí a minimální náklady na provoz.

Parkování je v ulici přímo u domu.

Kompletní rekonstrukce domu proběhla začátkem roku 2018: nové rozvody elektřiny, vody, plynu, kanalizace, topení. Dům je zateplený, okna jsou plastová s trojskly. Průkaz energetické náročnosti budovy – třída B – velmi úsporná.

Dům se nachází v lokalitě s okolní zástavbou rodinných domů. Autobusová zastávka – K Fialce - 2 minuty klidné chůze (jen 200 metrů). Vynikající dostupnost na letiště i do centra metropole (cca 15 min.). Autem se snadno dostanete na plzeňskou dálnici, barrandovský uzel, jižní spojku a dálnici D1. Tato lokalita spojuje výhody klidného bydlení mimo centrum metropole a přesto v její bezprostřední blízkosti.

Ateliér je vhodný pro provozování architektonického studia, IT společnosti, kanceláři apod.

Cena ateliéru je 3 000 000 Kč. K nastěhování od 1. září 2018.

Zájemce neplatí provizi. Cena nemovitosti je bez daně z nabytí nemovitých věcí. Daň z nabytí nemovitých věcí hradí nabyvatel. Najdete nás v NC Galerie Butovice 7 dní v týdnu od 9:00 do 20:00 hodin.

Typ nabídky: Prodej
Typ nemovitosti: Komerční objekt
Dispozice: 2+1
Plocha: 82m2
Typ budovy: Cihla
Financování: Hotovost / Hypotéka
Cena: 3 000 000Kč
Cena za m2: 36 585Kč
Energetická náročnost budovy: Třída B - Velmi úsporná

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce