Pronájem komerčního objektu, OV, 93m2, ul. Strakonická 1199/2d, Praha 5 - Hlubočepy

Strakonická 1199/2d

(S2869) CHIRŠ nabízí k pronájmu kancelářské prostory ve frekventované ulici Strakonická Prahy 5 - Smíchov. Kancelářské prostory se nachází ve 4 NP v administrativní budově River Business Centre. Výhled na Pražský hrad, Vyšehrad, řeku Vltavu. Celková rozloha kancelářských prostor 92,92 m2 Prostor je vytápěný i klimatizovaný.

Celková cena pronájmu kancelářských prostorů + zařízené kuchyňky a toalet je 34.954 Kč. Nájemné po dobu prvních tří měsíců z důvodu zabydlení činí 14.133 Kč. Služby činí 12.080 Kč + elektřina. V ceně služeb je zahrnuta recepce včetně obsluhy, služby vrátnice, ostraha 24/7, vytápění, úklid a údržba společných prostor, odvoz odpadu. Energie spotřebované jsou hrazeny zálohově, každý nájemce má vlastní odpočtový elektroměr. Cena pronájmu je uvedena bez DPH. Vybavení kanceláře: koberec, rolety, kancelářský nábytek (psací stoly, židle, pracovní lampy, konferenční stůl, skartovačka, šuplíky na kolečkách, skříně) lednička, flipchart, věšák.

Možnost parkování za poplatek. Možnost využití privátního fitness centra.

Bezprostřední blízkost všech potřebných služeb, stejně tak i výborná dostupnost MHD cca 10 min. od Smíchovského nádraží, cca 3 min. od zastávky Lihovar.

ZÁJEMCE NEPLATÍ PROVIZI. Najdete nás v NC Galerie Butovice v přízemí 7 dní v týdnu od 9.00 do 20.00 hodin.

Typ nabídky: Pronájem
Typ nemovitosti: Komerční objekt
Plocha: 93m2
Typ budovy: Jiné
Financování: Hotovost
Cena: 34 954Kč
Cena za m2: 376Kč
Energetická náročnost budovy: Třída A - Mimořádně úsporná

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce