Pravidelné informace ze světa nemovitostí Stačí zanechat e-mail a nic důležitého vám neuteče.
Přihlášením k odběru novínek nám udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

Hledáte výjimečný dům k prodeji pro svou rodinu? Máme pro Vás novostavbu v místě, které Vás nadchne.

Hledáte výjimečný dům k prodeji pro svou rodinu? Máme pro Vás novostavbu v místě, které Vás nadchne.

Realitní kancelář CHIRŠ Vám exkluzivně nabízí k prodeji prostorný dvoupodlažní rodinný dům s dispozicí 5+kk s garáží a zahradou.

Základní informace

  • Lokalita:                           Vysoký Újezd u Berouna
  • Užitná plocha:                 223 m2
  • Plocha pozemku:            817 m2
  • kolaudace domu:            2022
  • Energetická náročnost: třída B – velmi úsporná

Velkou výhodou je, že dům je zcela nový, a je tak připraven uvítat své první obyvatele.

Dispozice domu

V 1. nadzemním podlaží se nachází vstupní hala s úložným prostorem, prostorný obývací pokoj, kuchyně s jídelnou, ze které můžete rovnou vyjít na rozlehlou zahradu a dvě terasy. Celý prostor je zde velmi světlý a vzdušný. Příjemný dojem je umocněn především díky velkým francouzským oknům.

Plně vybavená moderní kuchyň vyrobena na zakázku v Itálii se může pyšnit citlivým designem a velkorysým množstvím úložných prostorů.

Dále zde najdeme pokoj pro hosty s vlastní koupelnou a toaletou, šatnu, technickou místnost, další ovšem tentokrát samostatnou toaletu a garáž pro jedno auto.

 

V 2. nadzemním podlaží nalezneme manželskou ložnici s vlastní koupelnou a kompletně zařízenou šatnou. Tento prostor je řešen velmi prakticky a ani zde se na prostoru ani v nejmenším nešetřilo.  

 

Z druhé strany patra jsou 2 samostatné ložnice, vybavené vestavěnými skříněmi a koupelna se sprchou a toaletou.

Dominantou tohoto patra je jednoznačně terasa, na kterou lze jít přímo z chodby a užívat si tak volný výhled do přírody.

Interiér s kvalitou

V průběhu stavby byl kladen důraz především na kvalitní materiály, precizní zpracování s citem pro detail. Důkazem jsou podlahy z italského mramoru a dřevěná podlaha ze severokanadského dubu.

Vytápění a ohřev vody je řešen plynovým kotlem s objemným bojlerem i tepelným čerpadlem.

Vysoký Újezd – místo pro moderní rodinu

Obec Vysoký Újezd se nachází ve Středočeském kraji přibližně deset kilometrů východně od Berouna. Jedná se o malou obec, která se díky investicím do infrastruktury a moderního rozvoje stala velmi žádanou a lukrativní oblastí. Nejbližší okolí domu je zastavěno zcela novými rodinnými domy v obdobném stylu.

 

Zaujal Vás tento dům a chcete ho vidět? Přijďte na prohlídkový den ve čtvrtek 16.2.2023 od 12h do 15h.

Rezervujte si čas prohlídky

 

Budete překvapeni, co vše Vám toto místo může nabídnout

Svojí atraktivní lokalitou nabízí velké množství jak volnočasových aktivit, rozvíjející se občanskou vybavenost, ale zároveň Vám nabídne pohodlnou dojezdovou vzdálenost do hlavního města Prahy.

 

Golf resort Albatross je znám jak svojí rozlohou, krásným prostředím ideální k aktivnímu odpočinku pro celou rodinu, tak především hostováním prestižních celosvětově uznávaných golfových akcí. Součástí resortu je restaurace Kogo Albatross a „Albatross bar“ s VIP salonkem umožňující komfort a soukromí pro obchodních jednáních.

zdroj foto: Albatros Golf Resort

Moderní zážitková restaurace Papilio, kde Vám uvaří šéfkuchař Jan Knedla, který se může pyšnit  zkušenostmi z michelinských restaurací mnoha států světaNebo také autentická italská restaurace Locale Ristorante Vysoký Újezd.

V centru obce je také pobočka pošty, obecní úřad, základní a mateřská škola, kavárny nebo například kosmetické studio a mnoho dalšího.

Najdete zde i potraviny ale velmi pohodlně si můžete nákup nechat přivést až ke dveřím, protože obec obsluhují rohlík, košík i itesco.

Přírodě na dosah …

Neopomenutelnou součástí je blízkost opravdové přírody. Na své si zde přijdou milovníci turistiky, cykloturistiky nebo vodáctví. Krajina chráněné krajinné oblasti Českého krasu a křivoklátských lesů společně s řekou Berounkou přímo vybízí k rodinným výletům a relaxaci v přírodě.  

*  hrad Karlštejn 11 km          *  lom Velká Amerika 6 km   *  Koněpruské jeskyně 20 km

zdroj foto: https://navolnenoze.cz/prezentace/moravec-lubos/galerie/19601/

… do Prahy jen kousek

Dostupnost do obce není jen autem. Je zde pravidelné autobusové spojení, kterým se do půl hodiny dostanete do Prahy na Zličín a také možnost vlakového spojení.

*  Letiště Václava Havla 20 km          * OC Zličín 14 km       *Beroun 17 km

 

Zaujal Vás tento dům a chcete ho vidět? Přijďte na prohlídkový den ve čtvrtek 16.2.2023 od 12h do 15h.

Rezervujte si čas prohlídky

 



Máte dotazy? Kontaktujte nás!


CHIRŠ se zavazuje chránit vaše informace. Budeme Vás kontaktovat pouze v důležitých případech, které jsou nezbytné pro poskytování služeb a jsou ve Vašem oprávněném zájmu.
Jsme GDPR ready.

Po stisknutí tlačítka „Odeslat“ Vás bude kontaktovat náš realitní poradce, aby s Vámi probral veškeré podrobnosti aby co nejlépe vyhodnotili Vaši situaci a dobře Vám poradil. Jsme na Vaší straně!
Více o našich službách

Souhlasím, aby společnost CHIRŠ realitní kanceláře jako správce osobních údajů shromažďovala a zpracovávala moji e-mailovou adresu za účelem poskytnutí informací ohledně odhadu ceny nemovitostí, vytvoření obchodní nabídky a zpětného kontaktu za účelem získání reference o kvalitě poskytnutých služeb.
  • zasílání marketingových a obchodních sdělení a nabízení služeb společnosti CHIRŠ realitní kanceláře, jakož i jakož i dalších osob ze sítě realitních kanceláří CHIRŠ, vyhodnocování klientských dat, včetně jejich profilování, vytváření obchodních statistik a poskytování marketingových informací.

Tento souhlas uděluji na dobu 3 let, nejdéle však do doby jeho odvolání. Beru na vědomí, že mám právo udělený souhlas kdykoliv odvolat.

Udělením tohoto souhlasu současně potvrzuji, že jsem se seznámil/seznámila se Zásadami zpracování a ochrany osobních údajů a se všemi právy, které mi v souvislosti se zpracováním osobních údajů náleží.


Štítky: Prodej domu
Kategorie: Realitní trh

Datum zveřejnění: 07.02.2023