Pravidelné informace ze světa nemovitostí Stačí zanechat e-mail a nic důležitého vám neuteče.
Přihlášením k odběru novínek nám udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

Den s Evou – makléřka ze Stodůlek, makléřka z Butovic

Den s Evou – makléřka ze Stodůlek, makléřka z Butovic

Ranní rutina

Vstávám v sedm hodin ráno. První, co udělám, je ranní procházka s mým pejskem. Následně si dopřeju společnou snídani se svým manželem. Právě tyto chvíle klidu mě nabíjí na náročný den přede mnou.

Poté se ponořím do mého diáře, abych se podívala na plánované schůzky a úkoly na tento den. Termíny si obvykle pamatuji, ale ráda si vše zkontroluji, abych nic nezanedbala. Také prověřím e-mailovou schránku a odpovím na zprávy, které dorazily pozdě večer nebo přes noc. Už večer mám vyřízené dříve přijaté zprávy, což mi umožňuje začít den s jasnou hlavou.

Dopolední jednání aneb průvodce práce s klienty

Hlavní část dopoledne patří schůzkám s klienty. Setkávám se s lidmi, kteří mají zájem prodat svou nemovitost, nebo naopak, hledají nový domov. Pokud je někdo z nich na prodejní straně, domluvíme se na setkání přímo na adrese nemovitosti. Během těchto schůzek je mým hlavním úkolem naslouchat a porozumět potřebám klienta.

Pokud jde o prodej nemovitosti, musím si podrobně prohlédnout objekt a získat co nejvíce informací. Velikost pokojů, vlastnická práva, datum rekonstrukce, a spoustu dalších faktorů, které ovlivňují prodejní cenu. Cena je totiž tím, co klienty nejvíce zajímá, a mám povinnost jim pomoci stanovit férovou tržní hodnotu.

Tip: Jak vidí Evu její klienti? Podívejte se na recenze.

Úspěšný start: Předprodejní příprava jako základ pro prodej nemovitosti

Když nemovitost potřebuje zvelebit, jsem tady, abych pomohla. Mohu doporučit úpravy, včetně malování a úklidu. Pokud je to potřeba, a dokážu majitele přesvědčit, že upravená nemovitost zaujme více potenciálních kupců, jsem ráda, že jsem mu ušetřila čas a energii.

Klíčový faktor úspěchu: Prezentace nabídky v blízkém okolí

Mimo internetových portálů aktivně hledám zájemce i v okolí nemovitosti.  K tomu u nás používáme jak poutače na oknech prodávaných nemovitostí, tak také informační kartičky nebo dopisy, které se roznáší v okolí prodávané nemovitosti. Tímto způsobem se mi podaří oslovit lidi přímo v okolí dané nemovitosti.

Ale také nesmím zapomenout na naši firemní databázi poptávajících klientů. Díky ní mohu kontaktovat potencionální kupující, kteří hledají přesně takovou nemovitost, jakou mám zrovna v nabídce.

Odpolední prohlídky: Ideální čas na prohlédnutí budoucího domova

Odpolední čas je ideální na prohlídky nemovitostí, které mám v nabídce. Mám štěstí, že toto patří mezi mé oblíbené činnosti. Některé klienty znám z předchozích prohlídek, s některými se setkávám poprvé. Snažím se naplánovat co nejvíce prohlídek, protože vím, že čím více potenciálních kupců přijde, tím rychleji se může uzavřít úspěšný obchod.

Při prohlídkách se snažím podat co nejvíce informací o nemovitosti a okolí. Kromě toho naslouchám potřebám klientů a snažím se jim nabídnout řešení. Komunikace a schopnost naslouchat jsou klíčové dovednosti makléře.

Tip: Evu můžete kontaktovat i na její Facebooku.  

Jak večer vytvořit základ pro další úspěšný den

Večery jsou často vyhrazeny dalším schůzkám s klienty, buď v kanceláři nebo přímo u nich doma. Diskutujeme jejich plány a potřeby. Komunikace s klienty je pro mě důležitou součástí práce. Musím porozumět jejich potřebám a přáním a přizpůsobit svou službu tak, aby přinesla reálné benefity, zejména co se týče financí, času a emocí.

V čase, kdy se nevěnuji osobně klientům, věnuji večer přípravě na schůzky a velmi často stanovování správné ceny nemovitostí v rámci předprodejní přípravy. Proces stanovení ceny je složitý a vyžaduje znalosti trhu a zkušenosti a je velmi důležitou součástí mojí práce.

Samozřejmě nezapomínám ani na administrativní záležitosti a spolupráci při právním zajištění obchodů. Nabízím podporu v procesu financování a převodu vlastnických práv.

Tip:  Zjistěte jaké obchody Eva úspěšně zrealizovala. 

Pomáhat  lidem najít nový domov, nebo úspěšně prodat nemovitost, je pro mě nejen prací, ale také  radostí i odměnou.

 

Přemýšlíte o prodeji své nemovitosti a potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat, obratem se s Vámi spojíme a domluvíte nezávaznou schůzku. 



Máte dotazy? Kontaktujte nás!


CHIRŠ se zavazuje chránit vaše informace. Budeme Vás kontaktovat pouze v důležitých případech, které jsou nezbytné pro poskytování služeb a jsou ve Vašem oprávněném zájmu.
Jsme GDPR ready.

Po stisknutí tlačítka „Odeslat“ Vás bude kontaktovat náš realitní poradce, aby s Vámi probral veškeré podrobnosti aby co nejlépe vyhodnotili Vaši situaci a dobře Vám poradil. Jsme na Vaší straně!
Více o našich službách

Souhlasím, aby společnost CHIRŠ realitní kanceláře jako správce osobních údajů shromažďovala a zpracovávala moji e-mailovou adresu za účelem poskytnutí informací ohledně odhadu ceny nemovitostí, vytvoření obchodní nabídky a zpětného kontaktu za účelem získání reference o kvalitě poskytnutých služeb.
  • zasílání marketingových a obchodních sdělení a nabízení služeb společnosti CHIRŠ realitní kanceláře, jakož i jakož i dalších osob ze sítě realitních kanceláří CHIRŠ, vyhodnocování klientských dat, včetně jejich profilování, vytváření obchodních statistik a poskytování marketingových informací.

Tento souhlas uděluji na dobu 3 let, nejdéle však do doby jeho odvolání. Beru na vědomí, že mám právo udělený souhlas kdykoliv odvolat.

Udělením tohoto souhlasu současně potvrzuji, že jsem se seznámil/seznámila se Zásadami zpracování a ochrany osobních údajů a se všemi právy, které mi v souvislosti se zpracováním osobních údajů náleží.


Kategorie: Realitní trh

Datum zveřejnění: 26.09.2023