Pravidelné informace ze světa nemovitostí Stačí zanechat e-mail a nic důležitého vám neuteče.
Přihlášením k odběru novínek nám udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

Návod jak poznat a jak vybrat dobrého realitního makléře?

Návod jak poznat a jak vybrat dobrého realitního makléře?

Zdroj: freepik.com

Jak poznáte dobrého kuchaře? Stačí ochutnat jeho jídlo. Jak poznáte dobrého fotografa? Prohlédněte si jeho fotky. Hledáte dobrého realitního makléře? Podívejte se, jak dělá prohlídky.

Vyberte si agenta z vaší lokality

Úspěšný prodej nemovitosti závisí především na prodejních dovednostech realitního makléře, což poznáte právě na prohlídkách. Vyberte si několik realitních makléřů ve Vaší lokalitě a domluvte se s nimi na prohlídce nemovitosti, které zrovna nabízejí na prodej.

Zaměřte se na prezentaci

Přesvědčte se sami na vlastní oči, jestli zrovna takového prodejce hledáte. Především, zda prezentuje nemovitost v tom nejlepším světle nejen na fotkách, ale i na osobní prohlídce

 a zda-li předává každému zájemci:

  • vytištěný popis nemovitosti
  • fotografie
  • orientační plánek
  • technické parametry (zejména plochu)
  • rozsah proběhlých rekonstrukcí a použitých materiálů
  • rozpis poplatků

aby si vše mohli odnést domů a ukázat blízkým.

 

Pokud ví o nemovitosti doslova všechno a poskytne vyčerpávající informace o právních omezeních, stavu fondu oprav a termínech - žádná Vaše otázka ho nezaskočí.

Tip:  Kupujete nemovitosti? Přečtěte si, jak se připravit na prohlídku

Prověřte, jak dobře zná okolí, a jestli se dokonale orientuje v postupu prodeje a v souvisejících právních a finančních otázkách.

A hlavně, osobně se přesvědčte, zda umí komunikovat, navázat kontakt s každým zákazníkem, zjistit jeho představy o bydlení, srozumitelně vysvětlit postup vyjednávaní, rezervace a následného postupu.

Hlavním úkolem prodejce totiž je pomoci zájemci o bydlení zvážit veškeré pro a proti a pomoci mu udělat správné rozhodnutí, ať už bude jakékoliv.

Tip:  Hledáte toho nejlepšího? Podívejte se na recenze realitních agentů CHIRŠ 

Běžte na prohlídku

Navštivte jakoukoliv prohlídku jakékoliv nemovitosti z nabídky RK CHIRŠ, seznamte se s našimi realitními poradci, přesvědčte se o jejich kompetenci, budete příjemně překvapení.

 

Tip: Jak probíhá prodej s CHIRŠ? Zjistěte více. 

 

Stojíte před rozhodnutím ohledně výběru nebo prodeje bytu a potřebujete poradit? Neváhejte! Stačí vyplnit formulář a my se vám co nejdříve ozveme. 



Máte dotazy? Kontaktujte nás!


CHIRŠ se zavazuje chránit vaše informace. Budeme Vás kontaktovat pouze v důležitých případech, které jsou nezbytné pro poskytování služeb a jsou ve Vašem oprávněném zájmu.
Jsme GDPR ready.

Po stisknutí tlačítka „Odeslat“ Vás bude kontaktovat náš realitní poradce, aby s Vámi probral veškeré podrobnosti aby co nejlépe vyhodnotili Vaši situaci a dobře Vám poradil. Jsme na Vaší straně!
Více o našich službách

Souhlasím, aby společnost CHIRŠ realitní kanceláře jako správce osobních údajů shromažďovala a zpracovávala moji e-mailovou adresu za účelem poskytnutí informací ohledně odhadu ceny nemovitostí, vytvoření obchodní nabídky a zpětného kontaktu za účelem získání reference o kvalitě poskytnutých služeb.
  • zasílání marketingových a obchodních sdělení a nabízení služeb společnosti CHIRŠ realitní kanceláře, jakož i jakož i dalších osob ze sítě realitních kanceláří CHIRŠ, vyhodnocování klientských dat, včetně jejich profilování, vytváření obchodních statistik a poskytování marketingových informací.

Tento souhlas uděluji na dobu 3 let, nejdéle však do doby jeho odvolání. Beru na vědomí, že mám právo udělený souhlas kdykoliv odvolat.

Udělením tohoto souhlasu současně potvrzuji, že jsem se seznámil/seznámila se Zásadami zpracování a ochrany osobních údajů a se všemi právy, které mi v souvislosti se zpracováním osobních údajů náleží.


Kategorie: Jak prodat byt

Datum zveřejnění: 28.06.2022