Hodnocení našich poradců

Lenka Slabejová 21.09.2019
Zabirova Elena, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Paní Zabirová byla velmi ochotná i když jsem se jenom zeptala, zda máte v nabídce 2+kk, který hledáme. Ihned si vybavila, že její kolegyně má v nabídce nově takový byt a nakontaktovala nás na sebe. Takový přístup velmi oceňuji a děkuji.
Radana Ascherlova 18.09.2019
Zabirova Elena, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Dobrý večer,Elena od prvníjo monetu ohned reagovala a vždy mi vyšla vstříc.Velmi osobní přístup, hájí zájmy nájemce i pronajímatele.Příště se budu velmi ráda vracet do rukou Eleny.Radana
Mgr.Lenka Charvatova 13.09.2019
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Pani Šolcova mi nabizela atelier k prodeji. Dala mi nadeji,ze by se mohlo podarit snizeni ceny tohoto atelieru,kdybych se rozhodla pro koupi. Chovala se velmi profesionalne,vecne a strucne mi zodpovedela me otazky.
Maria Borkova 05.09.2019
Urazaneva Aisylu
Realitní poradkyně
Dobrý den! Byli jsme rádi spolupracovat s paní Aisylu (nabídka nemovitosti k pronájmu)! Děkujeme.
Maria 05.09.2019
Urazaneva Aisylu
Realitní poradkyně
Dobrý den! Byli jsme rádi spolupracovat s paní Aisylu (nabídka nemovitosti k pronájmu)! Děkujeme.
Maria Kurucova 05.09.2019
Terenina Natalia
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Pani Natalia Terenina ma profesionalni jednani, skvela spoluprace, mohu vrele doporucit.
Daniela Wa. 04.09.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Chci Vam jeste jednou moc podekovat a rict Vam, ze svou praci delate opravdu veilce dobre a moc doufam, ze budete mit jeste furu spokojenych klientu. Skoda, ze byt clovek nekupuje casteji.... Rada bych sve zalozitosti sverila zase Vam.
Victoria Gladka 03.09.2019
Zagidullina Zulfija
Realitní poradce
Milá, vstricná, ochotná, profesionalní.
Vladimír Fortin 31.08.2019
Polidar Martin
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně .
Spolupráce s panem Polidarem při pronájmu bytu byla na profesionální úrovni a zároveń ve velmi prátelském duchu. Určitě bych jeho služeb znovu využil.
Marketa 28.08.2019
Klapka Jan
Realitní poradce
Pan Klapka ma velmi profesionalni a pritom prijemny a pristup.
Dita Černá 27.08.2019
Klapka Jan
Realitní poradce
Pan Klapka má opravdu profesionální a lidský přístup, který se v takové míře tomto oboru moc nevidí. Zároveň je milý a dokáže zodpovědět vše co vás ohledně nemovitosti zajímá. Jsem moc ráda, že jsem náhodou narazila právě na něj. V budoucnu se na pana Klapku určitě ještě ráda znovu obrátím a jeho služby tímto doporučuji i ostatním zájemcům.
Jakub Renner 24.08.2019
Polidar Martin
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně .
Spolupráce s panem Polidarem byla skvělá, jako při všech předchozích příležitostech, kdy jsem jeho služeb využil. Má nemovitost byla pronajata velice rychle a k mé plné spokojenosti.
Petra Petreje 23.08.2019
Polidar Martin
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně .
Velice oceňuji spolupráci s panem Martinem Polidarem. Spolupráce s ním při pronájmu bytu byla na velmi profesionální úrovni. Pan Polidar byl velice vstřícný a ochotný . Tímto bych mu chtěla poděkovat. Petra Petreje
Karel Sázel 23.08.2019
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Na Ing. Chlupáčovou jsme se obrátili při prodeji bytu na základě doporučení. Bylo to to nejlepší, co jsme si mohli přát. Perfektní jednání, znalost veškeré problematiky a schopnost vše vysvětlit a zařídit. Jednání velmi přívětivé, domácké, neustálá informovanost o situaci. Konzultace o každém postupném kroku a hledání nejlepší varianty byli automatickým přístupem. Můžeme doporučit každému zájemci o prodej nemovitosti (a myslím že o cokoliv spojeného s nemovitostmi).
Šimon O. 22.08.2019
Polidar Martin
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně .
Pan Polidar zajistil velmi rychlou a efektivní spolupráci při sjednávání nájemní smlouvy.
Rami 22.08.2019
Terenina Natalia
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
pani Terenina je velice přijemná se vším mi pomohla s pronájmem bytu na Praze 14 a vyhovila. Nesetkal jsem se s takovou makleřkou jinak bych ani recenzi nepsal je prostě super.
Monogarova 15.08.2019
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Евгения!!! Выражаем Вам огромную благодарность, за помощь в организации продажи квартиры. Все прошло неожиданно быстро и профессионально!!!!На всех этапах и во всех ситуациях, Вы были очень внимательная и честная! Мы не на минуточку не пожалели, что выбрали ваше агенство, а больше всего остались довольны вашей организованной работой.Рекомендуем всем, кто ищет хорошего, профессионального риэлтора, обращаться к Евгении. Она очень внимательно подходит к нюансам сделки, к пожеланиям и опасениям клиента. Евгения готова помочь и ответить на все вопросы или дать консультацию практически в любое время.Женя Вы очень хороший, терпеливый человек и профессионал своего дела с большой буквы!!! Желаем Вам процветания в работе, удачи и благополучия. С уважением Моногарова. --------- Evgeniya !!! Jsme moc vděční za Vaši pomoc při prodeji našeho bytu. Všechno bylo nečekaně rychlé a profesionální!!!! Během všech postupů a ve všech situacích jste byla velmi pozorná a čestná! Ani na okamžik jsme nelitovali, že jsme si vybrali vaši agenturu a byli jsme s vaší organizovanou prací nejvíce spokojeni. Doporučujeme každému, kdo hledá dobrého profesionálního makléře, kontaktovat Evgeniyi, která velmi pečlivě přistupuje k nuancím obchodu, k přáním a obavám klienta. Evgeniya je připravena pomoci a zodpovědět na všechny otázky nebo konzultovat téměř kdykoli. Evgeniya, jste velmi dobrý, trpělivý člověk a profesionál z velkými písmeny!!! Přejeme Vám prosperitu v práci, a hodně štěstí. S pozdravem Monogarova.
Hrnčířovi 09.08.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Děkujeme za Vaši vstřícnost a profesionalitu, manželé Hrnčířovi. (prohlídka bytu)
Jan Kasal 08.08.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Vážená paní doktorko, bylo milé se potkat s profesionálem. Přeji vám dobré dny a ještě jednou děkuji. Jan Kasal (prodej bytu)
Ondrušková Anna 08.08.2019
Polidar Martin
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně .
Služby pana Polidara jsem využila již podruhé.Je to profesionál,umí zařídit vše rychle a dobře,jsem spokojena a mohu do doporučit všem klientům. (nabídka bytu na pronájem)
Karolina Červená 05.08.2019
Polidar Martin
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně .
Realizovaná schůzka s panem Polidarem byla velice profesionální, věcná a přitom v přirozeném přátelském duchu. Děkujeme. (prohlídka nemovitosti)
Elena 30.07.2019
Zabirova Elena, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
После долгих поисков офисного помещения нам посоветовали риэлтора Елену Забирову. У нас были определенные требования, необходимые нам для бизнеса. Подходящее помещение Елена нашла очень быстро. Cделка была проведена профессионально. Мы остались очень довольны! Po dlouhodobém hledání kancelářských prostor doporučili nám realitní makléřku pí Elenou Zabirovou. Měli jsme určité požadavky, které jsme potřebovali pro podnikání. Elena našla velmi rychle vhodný prostor. Obchod byl proveden profesionálně. Byli jsme velmi spokojeni!
Rýdlová Ivana 29.07.2019
Zabirova Elena, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
S prací paní Mgr. Zabirové jsme byli velmi spokojeni. Bylo to již potřetí, kdy jsme se na paní magistru obrátili a ona nám ve velice krátké době splnila naše požadavky, které vyústily v podepsání smlouvy s novými podnájemníky. Její jednání bylo velice vstřícné a profesionální. S pozdravem manželé Rýdlovi
Jakub Renner 26.07.2019
Polidar Martin
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně .
Služby pana Polidara využívám opakovaně, pokaždé k maximální spokojenosti. Jedná věcně, rychle a efektivně.(Nabídka nemovitosti na pronájem)
Zuzana Martínková 23.07.2019
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Profesionálka na svém místě, není co vytknout. (Prodej nemovitosti)
Jana Kahánková 22.07.2019
Borovskoy Alexander, Ing.
Ředitel s certifikací ARK ČR
Moc děkujeme panu Borovskoy za profesionální práci při koupi nové nemovitosti a zároveň prodeji našeho současného bytu. Vše nám vždy v klidu vysvětlil, poradil, byl trpělivý, do ničeho nás netlačil, odborník po všech stránkách. Pana inženýra můžeme jen doporučit, není, co bychom mu vytkli. Moc za vše děkujeme.
Milena Gallinová 22.07.2019
Borovskoy Alexander, Ing.
Ředitel s certifikací ARK ČR
DEKUJEME PANU ING.BOROVSKOY ZA JEHO KULTIVOVANY A LASKAVY PŘÍSTUP A JEHO OCHOTU A VSTRICNOST PRI VYKONAVANI JEHO PRACE.
Aliaksei 17.07.2019
Duková Jindřiška
Realitní poradce
Большое спасибо специалисту Duková Jindřiška за высококвалифицированную помощь при оформлении сделки по аренде офисного помещения. Duková Jindřiška сопровождала меня на всех этапах сделки, консультировала, настоящий профессионал своего дела. Так же не могу не отметить отношение всего агентства Chirs, чувствуется заинтересованность в клиенте, внимание и доброжелательность.
Ladislav Kocourek 17.07.2019
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Pani Kmochova, je opravdu vstricna a profesionalni maklerka.
Vladimír Miček 14.07.2019
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velmi vstřícný a trpělivý přístup. (Nabídka nemovitosti na prodej)
Bechtinovi 11.07.2019
Sluka Miloslav, Ing.
Realitní poradce certifikovaný Ministerstvem pro místní rozvoj ČR a Asociací realitních kanceláří ČR
Pan Sluka nám pomohl s prodejem nemovitosti, a to v poměrně komplikované situaci na trhu na přelomu r. 2018/2019. Oceňujeme profesionalitu, vstřícnost, znalost místního prostředí a nakonec i přesný odhad profilu potenciálních kupujících. Těšíme se na případnou další spolupráci!
Petro Omelchenko 11.07.2019
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka, realitní poradce
Koupil jsem byt v Pavlíkově ulici a s prací paní Rejtharové jsem byl velmi spokojený. Pomohla mi se vším, co bylo potřeba a zajistila bezproblémový průběh celé koupě, zcela profesionálně. Vyšla mi vždy vstříc, je velmi spolehlivá a zodpovědná. Doporučuji jako makléřku! Nesouhlasím s recenzí paní Malé, která je uvedena níže. Paní Rejtharová je férový člověk!
.. 09.07.2019
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Další spolupráce a opět skvělá zkušenost. Děkuji! (Nabídka nemovitosti na pronájem)
Arnošt Müller 04.07.2019
Klapka Jan
Realitní poradce
Velmi přirozený a přátelský makléř, pracovitý, férové jednání, vřele doporučuji. (Nabídka nemovitosti na prodej)
Gallinovi 03.07.2019
Borovskoy Alexander, Ing.
Ředitel s certifikací ARK ČR
Pan Ing Borovskoy je příjemný, kultivovaný člověk, vděčíme mu za pomoc při pronájmu našeho bytu, věříme, že s jeho pomocí a hlavně jeho velkými zkušenostmi najdeme dobrého nájemníka do našeho bytu. Děkujeme.
bytové družstvo 01.07.2019
Duková Jindřiška
Realitní poradce
Paní Duková nám velmi ochotně pomohla s pronájmem našeho nebytového prostoru.
Kosová Jitka 28.06.2019
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní Kmochové děkujeme za profesionální a zároveň osobní přístup. Je vidět, že svou práci miluje a věnuje jí maximum. Mohu doporučit! (Nabídka nemovitosti na pronájem)
Matej Hronec 28.06.2019
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Profesionální a současně lidský přístup. Děkujeme za nadstandardní servis a vstřícnost. (zájemce o koupi bytu)
Artem Goncharov 27.06.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velmi prijemna komunikace. Pani Pavlíková je profi ve svem oboru. (Pronájem nemovitosti)
Iveta Kobská 19.06.2019
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka, realitní poradce
Opět jsem se při prodeji nemovitosti obrátila na paní Rejtharovou, díky předešlé velice dobré zkušenosti. Je to profesionál na svém místě a přeji spoustu spokojených zákazníků, mezi které patřím i já. Děkuji Kobská Iveta
Helena Paulikova 18.06.2019
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Pi Kmochhova je velmi profesionální realitní maklerka a klientovi vzdy venujete maximalni pozornost a peci. Vse vysvetli a snazi se pochopit potreby klienta. Verim, ze s ni najdete nemovitost, kterou si prejeme koupit! (zájemce o koupi bytu)
Jarmila Hanusova 18.06.2019
Koubová Daniela
Realitní poradkyně, Home Staging, interiéry
Chtěli bychom tímto moc poděkovat paní Daniele Koubové za její profesionální přístup.Velmi milé a vstřícné jednání a všem paní Danielu Koubovou doporučujeme! (nabídka nemovitosti na pronájem)
Petr Kostadinov 13.06.2019
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka, realitní poradce
Prodej bytu supper viz hodnoceni
Marta Adamová 09.06.2019
Zabirova Elena, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Dobrý den, mockrát tímto děkujeme paní Zabirové za její profesionalitu a svědomitost!!! Při koupi, během i po koupi bytu se nám plně věnovala, pomáhala a radila nám s dalšími kroky, takže vše proběhlo hladce a bez problémů. Děkujeme moc! S pozdravem manželé Adamovi
Magdalena Rosinová 05.06.2019
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
S p. Ing. Chlupáčovou máme ty nejlepší zkušenosti. Oceňujeme její orientaci v oboru, znalost trhu, profesionalitu, ochotu vše vysvětlit a poradit, vstřícnost a komunikativnost. Vřele doporučuji.(Prodej nemovitosti)
Daniela Wa. 24.05.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velice dekuji za profesionalni podporu pri prodeji meho bytu. Velice si vazim vasich rad a znalosti trhu, Vasi spolehlivosti a ochoty. Preji Vam hodne milych a spokojenych klientu.
Michaela Freiwaldová 22.05.2019
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka, realitní poradce
Paní ing. Rejtharová i při prodeji další nemovitosti (chaty) postupovala profesionálně, dokázala i na dálku vyřešit a zajistit vše, co bylo potřeba. Opravdu úžasná a milá spolupráce, všem doporučuji jako spolehlivou a zodpovědnou realitní makléřku, které může člověk důvěřovat.
Vendula K 22.05.2019
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Skvělá zkušenost. Rychlost, profesionalita, příjemné vystupování, dobrý odhad na lidi. Byla jsem velmi spokojená. S paní Titovovou jsem spolupracovala opakovaně a v budoucnu bych se určitě opět obrátila na ní. Doporučuji.(nabídka nemovitosti na pronájem)
Urbanová 21.05.2019
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Spolupráci s ing. Chlupáčovou jsme navázali na základě doporučení. Její profesionální přístup nás nesklamal v žádném ohledu. Navíc, v průběhu celé transakce projevovala lidský přístup, okamžitě reagovala na dotazy a na základě znalostí obchodu s realitami a legislatívy poskytla perfektní vysvětlení. Spolupráci s ing.Chlupáčovou vřele doporučuji.(Prodej nemovitosti)
Yulia Hepper 21.05.2019
Polidar Martin
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně .
We would like to thank Mr Polidar for the friendly, polite and informative viewing of an apartment we were interested in. Mr Polidar took his time to answer all our questions attentively and we were very pleased that he arranged an assistant who spoke English/Russian for us as we speak little Czech at the moment. Very recommended for your search for property in Prague!
1
2 3 4 5 16

Uvažujete-li o získání nové profese, o samostatném řízení vlastního času, jste připravení věnovat se vybudování nové kariéry - obraťte se osobně na jednu z poboček CHIRŠ ve Vaší lokalitě pro podrobnější informace nebo se rovnou přihlaste na kurzy realitních poradců.

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce