Hodnocení našich poradců

Kaplan Peter 09.09.2021
Kučerenko Galina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Dobrý den, touto cestou bych Vám velmi rád sdělil, že jsem nadmíru spokojen s Vaší zaměstnankyní Ing. Galinou Kučerenko, která v rámci vysokého nasazení a nesmírné vpomoci bezchybně zajistila vše potřebné k hladkému zprostředkování prodeje mého bytu. Je usměvavá a korektní, má zcela profesionální a lidský přístup k zákazníkům. Velká pochvala také za mne. Mockrát Vám děkuji rovněž proto, že tato zaměstnankyně je zcela jistě značným přínosem i pro Vaši společnost. S pozdravem Rudolfa Holeky 634/1 198 00 Praha 9
Tereza Zemanová 06.09.2021
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Paní Titovová mi pomáhala s koupí bytu. Ve své profesi je absolutní profesionál, spolehlivá, rychlá, přesná a o svého klienta pečuje. Opravdu je pro ní podstatnější dobré jméno firmy, než cokoliv jiného. Pomáhala mi i s věcmi, jež nejsou její povinnosti. Jsem více, než spokojená! Vřelé doporučuji.
agprotect 02.09.2021
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Paní Titovová mi pomáhala s koupí bytu. Ve své profesi je absolutní profesionál, spolehlivá, rychlá, přesná a o svého klienta pečuje, opravdu je pro ní podstatnější jméno firmy, než cokoliv jiného. Pomáhala mi i s věcmi, jež nejsou její povinnosti. Jsem více, než spokojená, vřelé doporučuji.
Ing. Martin Sláma 30.08.2021
Kučerenko Galina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
S paní Galinou Kučerenko spolupracuji již několik let při nákupu a následně pronájmu bytů v lokalitě Stodůlek. Mohu ji doporučit.
Eliska Kudlackova 26.08.2021
Polidar Martin
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně .
Pan Polidar byl vzdy prijemny, ochotne mi vysvetlil vse, co jsem potrebovala a snazil se mi pomoci nabidnutim ruznych variant.
Pavlo 24.08.2021
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Спасибо огромное за прекрасную квартиру которую Вы мне нашли. Всё как я и просил: метро, этаж, доступность услуг. И всё в короткие сроки. Velice vám děkuji za nádherný byt, který jste mi našla. Všechno, o čem jsem žádal: metro, patro, dostupnost služeb. A to vše v krátké době.
pí. Alexandra 24.08.2021
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Vase kolegyne byla opet nejlepsi. Je uzasna nejen jako zastupce vasi firmy,ale i jako člověk! (Poptávka nemovitosti na prodej)
Libor Linhart 22.08.2021
Hanousková Jitka
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Super service od pani Hanouskove. Velmi komunikativni, vydz me o vsem detailne informovala, proaktivni. (Nabídka nemovitosti na prodej)
Robert a Majka 20.08.2021
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Pani Novoselova, dakujeme za vynikajucu spolupracu pri predaji naseho bytu. Vsetko na vysokej a profesionalnej urovni - priprava ma predaj, podklady, inzercia, velmi pekna a rychla komunikacia, doslednost, nasledny predaj a odovzdanie bytu. V buducnosti nebudeme vahat kontaktovat prave vas, ci uz pri kupe alebo dalsom predaji. Dakujeme
Olga Popkova 19.08.2021
Fedorova Olga
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Хотела выразить благодарность в помощи по продаже моей квартиры. Ольга регулярно устраивала просмотры и находила компромиссы для обоих сторон. Так же хотелось сказать спасибо за помощь в оформлении документов, за внимание к нюансам по бытовым вопросам и за коммуникацию между покупателем и мной, так как общего разговорного языка между нами не было. Я без сомнений порекомендую ваше агенство недвижимости и в частности Федорову Ольгу, как специалиста высокого уровня. Спасибо вам! До будущих сделок! (Chtěla bych poděkovat za pomoc při prodeji mého bytu. Olga pravidelně pořádala prohlídky a nacházela kompromisy pro obě strany. Také bych chtěla poděkovat za pomoc s vyřízením dokladů, za pozornost věnovanou nuancím běžných otázek a za komunikaci mezi kupujícím a mnou, protože jsme mluvili různými jazyky. Bez pochyby budu doporučovat vaši realitní kancelář, a zejména Olgu Fedorovou, jako odborníka na vysoké úrovni. Děkuji Vám! Těším se na další obchody!)
Haruštiakovi 19.08.2021
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Dobry den, se službami paní Mgr. Titovové jsme byli nadmíru spokojeni. Byla vždy ochotná, jednání seriózní a vstřícné, všechny termíny vždy dodržela. Moc děkujeme. Haruštiakovi (Poptávka nemovitosti na prodej)
Jan Zajíček 18.08.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
vše naprosto dokonalé (Poptávka nemovitosti na prodej)
Eva Koubková 17.08.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velmi příjemné a vstřícné vystupování, profesionální i osobní přístup. S paní Ing. Kmochovou byla radost spolupracovat. Děkuji za rychlý prodej mého bytu.
Zuzana Novakova 15.08.2021
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
S pí Titovovou jsem řešila prodej bytů 3kk na Barrandove a byla jsem maximálně spokojená jak s částí prodeje bytů, tak se zařízením byrokracie kolem prodeje. Paní realitní makléřka je profesionálka s lidským přístupem, je milá, vstricná, pracovitá, energická. Oceňuji její hlubokou znalost v oboru, místa prodeje bytů, realitního trhu. Určitě pí Titovovou doporučim svým známým a v budoucnu se na ni opět obrátím v případě řešení bydlení.
Petr Simr 06.08.2021
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Vysoká profesionalita, konstruktivní vyjednávání, rychlost a ochota. (Nabídka nemovitosti na prodej)
Alexej Vorobjov 05.08.2021
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Není to poprvé, co spolupracujeme s paní Titovovou. A pokaždé zůstáváme maximálně spokojeni s výsledkem její práce. Prodej bytu byl realizován v krátké době. Celý proces prodeje probíhal hladce a bez sebemenších obtíží. Velmi doporučujeme. Уже не в первый раз сотрудничаем с Евгенией. И каждый раз остаёмся максимально довольны результатом её работы. Продажа квартиры была осуществлена за короткий срок. Весь процесс продажи прошёл гладко и без каких-либо трудностей. Очень рекомендуем.
Viktor Horný 28.07.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
100% spokojenost s prodejem bytu. Prodej byl rychlý, profesionální, transparentní. Paní Kmochovou i RK Hirš doporučuji.
Vivek Kaivallya 20.07.2021
Zabirova Elena, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Elena helped me with a new rental apartment. She is very knowledgeable and helpful. (Elena mi pomohla s pronájmem bytu. Je velmi kvalifikovaná a nápomocná).
Jiří Pulz 03.07.2021
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Oceňuji profesionální, vstřícnou a kultivovanou spolupráci s Ing. Novoselovou při koupi bytu. Napomohla i při řešení složitých zástav na prodávané nemovitosti, zajistila i plynulou spolupráci s AK při uzavření i plnění smlouvy o advokátní úschově. S jejím působením při koupi bytu jsem byl velmi spokojen.
Miloš Ptáček 27.06.2021
Urazaneva Aisylu
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Za mě zatím velmi dobrá spolupráce. Paní Urazaneva působí příjemným a vstřícným dojmem a její práce ji zřejmě baví. Její jednání je po profesionální stránce na dobré úrovni a je aktivní. Průběžně poskytuje informace o postupu zakázky. Díky a přeji stálé zdraví. (nabídka nemovitosti k prodeji)
Mirek Wasserbauer 26.06.2021
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velká spokojenost, příjemné a ochotné jednání, rychlost prodeje s veškerým servisem
Stoyan Dimitrov 24.06.2021
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Úžasné služby !! (Poptávka nemovitosti na prodej)
Zora Hezinová 17.06.2021
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní Šolcová je milá, ochotná, hodná a hlavně člověk na svém místě. Je profesionálka s bohatými zkušenostmi. Děkujeme, že jste nám pomohla získat nový domov.
Marek Růžička 14.06.2021
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní Šolcová mi pomohla s pronájmem bytu na Praze 13. Jednání bylo velmi profesionální, věcné a rychlé. Byl už začínám pronajímat a věřím, že vše bude v pořádku. Děkuji, Marek Růžička
D. Kruliš 07.06.2021
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Velmi profesionální, férový a klidný přístup. Vše co bylo domluveno, platilo do posledního písmene. Jednání bylo velmi konstruktivní a rychlé. Paní Chlupáčová zajistila veškerou administrativu s prodejem spojenou, vč. naprosto nadstandardní komunikace na obě strany. Děkujeme za vše!
Iveta 02.06.2021
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Děkuji paní Pavlíková za Vaši vstřícnost a budu se těšit na Vámi vyhledané nabídky mých poptávek.
Miloš Petřík 31.05.2021
Borovskoy Alexander, Ing.
Ředitel s certifikací ARK ČR
RK CHIRŠ mohu jen doporučit. Profesionální přístup a férové jednání k prodávajícímu i kupujícímu lze je vyzdvihnout. Pan Borovskoy je velice dobrým poradcem a pomohl nám trpělivým přístupem k prodeji parcely. Děkujeme.
Markéta Budská 27.05.2021
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Pani Šolcová nám pomáhá prodat byt... Poradila nám co máme vylepšit před prodejem a seznàmila nás se vším co nás čeká... Zatim jsme spokojeni a můžem ,,agenta" jen doporučit.
Olga Gilmutdinova 18.05.2021
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Евгения, большое спасибо за помощь в выборе квартиры, вы профессионал в своём деле, чуткий, внимательный человек. Было очень приятно и надёжно работать с Вами. Всегда на связи, всегда все объяснит, не оставляла без внимания. Большое спасибо! Evgeniya, moc Vám děkuji za pomoc s výběrem bytu, jste profesionál ve svém oboru, citlivý a vnímavý člověk. Bylo velmi příjemně a spolehlivě s Vámi pracovat. Je vždy ve spojení, vždy všechno vysvětlí, nenechávala bez povšimnutí. Mnohokrát děkuji! (Poptávka nemovitosti na prodej)
Iva Vacková 14.05.2021
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Oceňujeme profesionální jednání paní Šolcové, hodnotíme 5hvězdami. Vackovi
Tom Ristovsky 14.05.2021
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Profesional. Rychlá, přesná, můžu jen doporučit! (Poptávka nemovitosti na pronájem)
Jaroslava Ridvanová 13.05.2021
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Rádi se připojujeme k hodnocení práce paní Titovové. Její přístup, operativní a rychlé jednání při pronájmu rodinného domu bylo naprosto profesionální a byli jsme maximálně spokojeni
Lucie K. 12.05.2021
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Po zkušenostech s mnoha jinými agenty, konečně někdo kdo rozumí své profesi a ví vše o nabízené nemovitosti. Profesionální vystupování, bezproblémová komunikace. (Poptávka nemovitosti na pronájem)
Václavíková 11.05.2021
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka pobočky, realitní poradkyně s profesní kvalifikací autorizovanou Ministerstvem pro místní rozvoj ČR
Skvělá spolupráce, velmi rychlé a profesionální jednání. Moje nemovitost je již prodána:) Jen doporučuji!
Alena Václavíková 04.05.2021
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka pobočky, realitní poradkyně s profesní kvalifikací autorizovanou Ministerstvem pro místní rozvoj ČR
Profesionální a zároveň milý a vstřícný přístup při prodeji mé nemovitosti. Doporučuji.
Jana Janoušková 03.05.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Stručná charakteristika profesního hodnocení paní ing. Kmochové: 100%-ní profesionalita a nesmírná empatie při všech jednáních. Věřím, že s její profesionální pomocí, s výsledkem společného snažení o získání bydlení pro syna, budeme naprosto spokojeni. Zatím nelze jinak hodnotit než tou nejlepší známkou! Děkujeme! J.J.J.J.Janouškovi
Milan Folkman 02.05.2021
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Pro komerční prostor jsem hledal nájemce. Oslovil jsme paní Pavlíkovou s žádostí o pomoc. Díky jejímu aktivnímu přístupu při vyhledávání a následně poctivému vyjednání podmínek jsme do jednoho měsíce nájemce našli. Děkuji.
Markéta Žáčková 22.04.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Skvělá spolupráce, paní makléřka ochotná, spolehlivá a milá. Děkujeme moc za zprostředkování nového bydlení.
Igor Štirba 20.04.2021
Kučerenko Galina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Dobrý den, dekuji za pomoc. Všechno proběhlo rychle a příjemně. S pozdravem, Ing. Igor Štirba (Nabídka nemovitosti k pronájmu)
Ladislav Chrudina 15.04.2021
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
S pí Titovovou spolupracujeme již podruhé a opět jsme velmi spokojeni s iniciativním a efektivním přístupem. (Nabídka nemovitosti k pronájmu)
Lukáš Surý 15.04.2021
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Příjemné jednání, které v sobě nese profesionalitu a zároveň velkou objektivitu. Paní Pavlíková má výbornou znalost nejen prostředí,ve kterém se pohybuje,ale má i neskutečný přehled o aktuálním realitním dění. Plně jejím znalostem důvěřuji. S paní Pavlíkovou je moje nemovitost v nejlepších rukou. Jsem rád, že tato makleřka je od nás z Butovic. Holka že Stodůlek jako lusk :-)
Aida Kartal 14.04.2021
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Dobrý den paní Pavlíková chci Vám ještě jednou moc poděkovat a říct Vám že svoji práci děláte velice dobře.taky moc vážím toho že mi posílat nábytky. (Poptávka nemovitosti na prodej)
Aurélia Rapusáková 10.04.2021
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Rychlá reakce, milé vystupování (Poptávka nemovitosti k pronájmu)
Miloslav Koníček 08.04.2021
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Moc děkuji paní Spáčilový za její profesionální přístup k prodeji našeho bytu. Vše proběhlo v pořádku a velice jsme byli spokojeni. Děkuji panu řediteli a celému týmu Chirš. Ještě jednou moc velké děkuji paní Spáčilový.
Ivana Rydlova 07.04.2021
Zabirova Elena, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Profesionální práce paní Zabirové si velice vážíme. Naše spolupráce s ní začala již v roce 2018, kdy nám zprostředkovala koupi bytu. Vzhledem k naší spokojenosti s jejím příjemným a velice precizním přístupem jsme se na ni obrátili již třikrát, ohledně pronájmu. Vždy odvedla výbornou práci
Anna Jiravová 06.04.2021
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
cChci moc moc moc podekovat pani Chlupacove ktera mi pomahla nejen s prodeji bytu ale i nad ramec jejich povinosti stim vsim spojene akdykoliv jsem cokoliv potrebovala vzdy mi opravdu velice ochotene pomohla i o vikendech je naprosto a nezkutecne uzasna mila a ochotna.Dekuji Vam za vse Pani Chlupacova jste opravdu poklad.Jiravova
Zuzana Harcubová 04.04.2021
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní Pavlíková mi pomáhá s koupí nového bytu a její jednání je natolik milé a vstřícné, že jsem se rozhodla spolupracovat s ní i při prodeji svého stávajícího bytu. Velice oceňuji její ochotu a spolupráci a mohu ji jen doporučit.
Tomáš koníček 02.04.2021
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
S přístupem paní Spáčilové jsem byl nadmíru spokojený. Prodej bytu proběhl rychle, dle dohodnutých podmínek a bez komplikací. A to i vzhledem k exekuci, která na bytě byla. Paní Spáčilová zařídila spolu s panem ředitelem RK Chirš tento problém vyřešit. Smekám. Veškeré převody, smlouvy, úschovní, kupní, prohlídky, úschovy, výplaty atd. paráda. Mnohokrát děkují i celému týmu RK Chirš za skvělou prezentaci našeho bytu, rychlou komunikaci, vstřícnost a vyřízení všech záležitostí spojených s jeho prodejem. Největší dík, ale patří p. Spáčilové. DĚKUJEME
Liudmila Vorontsova 02.04.2021
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Evgenia je velice profesionální realitní agent. Měli jsme s ni velmi pohodlnou komunikaci při poději bytu za pomoci realitní kanceláře Chirš. Doporučila bych každému spolupráci s Evgenii Novoselovou, která je vynikající ve své práci, umí komunikovat s klienty a s úřady, pracuje rychle a jasně. Náš byt byl prodán během jednoho týdne, neměli jsme žádné starosti s podepsáním prodejní smlouvy, s ukončením smlouvy s PRE, s předáním bytu. Děkujeme pěkně za skvělou spolupráci!
Ilona Vašíčková 31.03.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velmi ochotná a milá paní, věnovala se mi bez mrknutí oka v sobotu odpoledne, což nebývá často. (Poptávka nemovitosti na prodej)
1
2 3 4 5 21

Uvažujete-li o získání nové profese, o samostatném řízení vlastního času, jste připravení věnovat se vybudování nové kariéry - obraťte se osobně na jednu z poboček CHIRŠ ve Vaší lokalitě pro podrobnější informace nebo se rovnou přihlaste na kurzy realitních poradců.

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce