Hodnocení našich poradců

Zora Hezinová 17.06.2021
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní Šolcová je milá, ochotná, hodná a hlavně člověk na svém místě. Je profesionálka s bohatými zkušenostmi. Děkujeme, že jste nám pomohla získat nový domov.
Marek Růžička 14.06.2021
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní Šolcová mi pomohla s pronájmem bytu na Praze 13. Jednání bylo velmi profesionální, věcné a rychlé. Byl už začínám pronajímat a věřím, že vše bude v pořádku. Děkuji, Marek Růžička
D. Kruliš 07.06.2021
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Velmi profesionální, férový a klidný přístup. Vše co bylo domluveno, platilo do posledního písmene. Jednání bylo velmi konstruktivní a rychlé. Paní Chlupáčová zajistila veškerou administrativu s prodejem spojenou, vč. naprosto nadstandardní komunikace na obě strany. Děkujeme za vše!
Iveta 02.06.2021
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Děkuji paní Pavlíková za Vaši vstřícnost a budu se těšit na Vámi vyhledané nabídky mých poptávek.
Miloš Petřík 31.05.2021
Borovskoy Alexander, Ing.
Ředitel s certifikací ARK ČR
RK CHIRŠ mohu jen doporučit. Profesionální přístup a férové jednání k prodávajícímu i kupujícímu lze je vyzdvihnout. Pan Borovskoy je velice dobrým poradcem a pomohl nám trpělivým přístupem k prodeji parcely. Děkujeme.
Markéta Budská 27.05.2021
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Pani Šolcová nám pomáhá prodat byt... Poradila nám co máme vylepšit před prodejem a seznàmila nás se vším co nás čeká... Zatim jsme spokojeni a můžem ,,agenta" jen doporučit.
Olga Gilmutdinova 18.05.2021
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Евгения, большое спасибо за помощь в выборе квартиры, вы профессионал в своём деле, чуткий, внимательный человек. Было очень приятно и надёжно работать с Вами. Всегда на связи, всегда все объяснит, не оставляла без внимания. Большое спасибо! Evgeniya, moc Vám děkuji za pomoc s výběrem bytu, jste profesionál ve svém oboru, citlivý a vnímavý člověk. Bylo velmi příjemně a spolehlivě s Vámi pracovat. Je vždy ve spojení, vždy všechno vysvětlí, nenechávala bez povšimnutí. Mnohokrát děkuji! (Poptávka nemovitosti na prodej)
Iva Vacková 14.05.2021
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Oceňujeme profesionální jednání paní Šolcové, hodnotíme 5hvězdami. Vackovi
Tom Ristovsky 14.05.2021
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Profesional. Rychlá, přesná, můžu jen doporučit! (Poptávka nemovitosti na pronájem)
Jaroslava Ridvanová 13.05.2021
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Rádi se připojujeme k hodnocení práce paní Titovové. Její přístup, operativní a rychlé jednání při pronájmu rodinného domu bylo naprosto profesionální a byli jsme maximálně spokojeni
Lucie K. 12.05.2021
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Po zkušenostech s mnoha jinými agenty, konečně někdo kdo rozumí své profesi a ví vše o nabízené nemovitosti. Profesionální vystupování, bezproblémová komunikace. (Poptávka nemovitosti na pronájem)
Václavíková 11.05.2021
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka pobočky, realitní poradkyně s profesní kvalifikací autorizovanou Ministerstvem pro místní rozvoj ČR
Skvělá spolupráce, velmi rychlé a profesionální jednání. Moje nemovitost je již prodána:) Jen doporučuji!
Alena Václavíková 04.05.2021
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka pobočky, realitní poradkyně s profesní kvalifikací autorizovanou Ministerstvem pro místní rozvoj ČR
Profesionální a zároveň milý a vstřícný přístup při prodeji mé nemovitosti. Doporučuji.
Jana Janoušková 03.05.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Stručná charakteristika profesního hodnocení paní ing. Kmochové: 100%-ní profesionalita a nesmírná empatie při všech jednáních. Věřím, že s její profesionální pomocí, s výsledkem společného snažení o získání bydlení pro syna, budeme naprosto spokojeni. Zatím nelze jinak hodnotit než tou nejlepší známkou! Děkujeme! J.J.J.J.Janouškovi
Milan Folkman 02.05.2021
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Pro komerční prostor jsem hledal nájemce. Oslovil jsme paní Pavlíkovou s žádostí o pomoc. Díky jejímu aktivnímu přístupu při vyhledávání a následně poctivému vyjednání podmínek jsme do jednoho měsíce nájemce našli. Děkuji.
Markéta Žáčková 22.04.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Skvělá spolupráce, paní makléřka ochotná, spolehlivá a milá. Děkujeme moc za zprostředkování nového bydlení.
Igor Štirba 20.04.2021
Kučerenko Galina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Dobrý den, dekuji za pomoc. Všechno proběhlo rychle a příjemně. S pozdravem, Ing. Igor Štirba (Nabídka nemovitosti k pronájmu)
Ladislav Chrudina 15.04.2021
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
S pí Titovovou spolupracujeme již podruhé a opět jsme velmi spokojeni s iniciativním a efektivním přístupem. (Nabídka nemovitosti k pronájmu)
Lukáš Surý 15.04.2021
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Příjemné jednání, které v sobě nese profesionalitu a zároveň velkou objektivitu. Paní Pavlíková má výbornou znalost nejen prostředí,ve kterém se pohybuje,ale má i neskutečný přehled o aktuálním realitním dění. Plně jejím znalostem důvěřuji. S paní Pavlíkovou je moje nemovitost v nejlepších rukou. Jsem rád, že tato makleřka je od nás z Butovic. Holka že Stodůlek jako lusk :-)
Aida Kartal 14.04.2021
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Dobrý den paní Pavlíková chci Vám ještě jednou moc poděkovat a říct Vám že svoji práci děláte velice dobře.taky moc vážím toho že mi posílat nábytky. (Poptávka nemovitosti na prodej)
Aurélia Rapusáková 10.04.2021
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Rychlá reakce, milé vystupování (Poptávka nemovitosti k pronájmu)
Miloslav Koníček 08.04.2021
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Moc děkuji paní Spáčilový za její profesionální přístup k prodeji našeho bytu. Vše proběhlo v pořádku a velice jsme byli spokojeni. Děkuji panu řediteli a celému týmu Chirš. Ještě jednou moc velké děkuji paní Spáčilový.
Ivana Rydlova 07.04.2021
Zabirova Elena, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Profesionální práce paní Zabirové si velice vážíme. Naše spolupráce s ní začala již v roce 2018, kdy nám zprostředkovala koupi bytu. Vzhledem k naší spokojenosti s jejím příjemným a velice precizním přístupem jsme se na ni obrátili již třikrát, ohledně pronájmu. Vždy odvedla výbornou práci
Anna Jiravová 06.04.2021
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
cChci moc moc moc podekovat pani Chlupacove ktera mi pomahla nejen s prodeji bytu ale i nad ramec jejich povinosti stim vsim spojene akdykoliv jsem cokoliv potrebovala vzdy mi opravdu velice ochotene pomohla i o vikendech je naprosto a nezkutecne uzasna mila a ochotna.Dekuji Vam za vse Pani Chlupacova jste opravdu poklad.Jiravova
Zuzana Harcubová 04.04.2021
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní Pavlíková mi pomáhá s koupí nového bytu a její jednání je natolik milé a vstřícné, že jsem se rozhodla spolupracovat s ní i při prodeji svého stávajícího bytu. Velice oceňuji její ochotu a spolupráci a mohu ji jen doporučit.
Tomáš koníček 02.04.2021
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
S přístupem paní Spáčilové jsem byl nadmíru spokojený. Prodej bytu proběhl rychle, dle dohodnutých podmínek a bez komplikací. A to i vzhledem k exekuci, která na bytě byla. Paní Spáčilová zařídila spolu s panem ředitelem RK Chirš tento problém vyřešit. Smekám. Veškeré převody, smlouvy, úschovní, kupní, prohlídky, úschovy, výplaty atd. paráda. Mnohokrát děkují i celému týmu RK Chirš za skvělou prezentaci našeho bytu, rychlou komunikaci, vstřícnost a vyřízení všech záležitostí spojených s jeho prodejem. Největší dík, ale patří p. Spáčilové. DĚKUJEME
Liudmila Vorontsova 02.04.2021
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Evgenia je velice profesionální realitní agent. Měli jsme s ni velmi pohodlnou komunikaci při poději bytu za pomoci realitní kanceláře Chirš. Doporučila bych každému spolupráci s Evgenii Novoselovou, která je vynikající ve své práci, umí komunikovat s klienty a s úřady, pracuje rychle a jasně. Náš byt byl prodán během jednoho týdne, neměli jsme žádné starosti s podepsáním prodejní smlouvy, s ukončením smlouvy s PRE, s předáním bytu. Děkujeme pěkně za skvělou spolupráci!
Ilona Vašíčková 31.03.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velmi ochotná a milá paní, věnovala se mi bez mrknutí oka v sobotu odpoledne, což nebývá často. (Poptávka nemovitosti na prodej)
Miroslav Čížek 20.03.2021
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka pobočky, realitní poradkyně s profesní kvalifikací autorizovanou Ministerstvem pro místní rozvoj ČR
Paní Rejtharová asistovala prodávajícímu při prodeji domu v Průhonicích, který jsme cca před deseti lety koupili. Byli jsme spokojení, proto jsme se na ni obrátili i po létech o pomoc při prodeji onoho domu. Opět byla chápavá, vždy usměvavá, komunikativní, vstřícná, prostě profesionální. Můžeme jen doporučit, rádi si na ni vzpomeneme :-).
Ruthovi 15.03.2021
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
S paní Spáčilovou jsme byli velice spokojeni, za rychlost, profesionální přístup ke klientům a mile vystupování. (Nabídka nemovitosti k pronájmu)
Thu Huong 11.03.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
S paní Kmochovou jsem byla naprosto spokojena. Spolupracovat s ní je radost. (Poptávka nemovitosti na prodej)
Aida Kartal 10.03.2021
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velmi milá doktorka Pavlíková Moc trpělivá i perfektní profesionálka (Poptávka nemovitosti na prodej)
Duchackova 10.03.2021
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Vase kolegyně je uzasny profik a velice příjemný člověk. Jeji informace byly vyčerpávající. Byla jsem rada, že se mi venovala právě ona. Jsem toho nazoru, že Vase firma ma nadprůměrné a kvalitni zaměstnance. Pani Rndr. neni jediná s kym jsem v ramci zajmu o koupi bytu jednala. Ducháčkova Alexandra
Jiří Kotrč 09.03.2021
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velice se mi líbil přístup paní Pavlíkové během prohlídky bytu. Zároveň mi poskytla několik nápomocných rad při hledání nemovitosti.
Jana Renner 02.03.2021
Polidar Martin
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně .
Spolupráce proběhla k úplné spokojenosti všech zúčastněných. Děkuji za spolupráci. (Nabídka nemovitosti na pronájem)
Alena Zavadilová 02.03.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Děkujeme paní Kmochové za profesionální přístup. (Poptávka nemovitosti na prodej)
Jaroslav Neuberger 02.03.2021
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Byli jsme moc spokojeni hlavne s rychlosti a profesionalnim jednanim. Pani spacilova je velice napomocna a jeji mile vystupovani nam zprijemnilo shaneni noveho bydleni, mohu pouze doporucit.
Pavel Švarc 28.02.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
S paní Kmochovou jsem byl naprosto spokojený, mohu jen doporučit. (Poptávka nemovitosti na pronájem)
Barbora Zavaliani 26.02.2021
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Děkuji za ochotu a milý přístup. (Poptávka nemovitosti na pronájem)
Petra Větrovská 24.02.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní Kmochová je milá,vstřícná profesionálka ve svém oboru.Spolupracovat s ní je radost. (Nabídka nemovitosti k pronájmu)
Gračova Irina 19.02.2021
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
S prací p. Novoselove jsme byli velice spokojený. Vše proběhlo rychle a bez komplikací. (Nabídka nemovitosti k prodeji)
Zdenka Barešová 19.02.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Z.Barešová 19.2.2021 Chtěla bych poděkovat p.Kmochové, za profesionalitu,ochotu a vstřícnost./Poptávka nemovitosti ke koupi.
pan Jaroslav 19.02.2021
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Vaše realitní makléřka odvádí dobrou práci jsem spokojen (poptávka nemovitosti na pronájem).
Kang 16.02.2021
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
謝謝你為我做的一切 (Děkuji za vše, co jste pro mě udělala) (Nabídka nemovitosti k prodeji)
Alexej Vorobjov 15.02.2021
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Paní Titovová je skutečný profesionál ve svém oboru. Dělá svou práci kvalitně a efektivně. Byt byl prodán do měsíce. V současné době nadále využíváme služeb společnosti Hirš a opět nás těší spolupráce s paní Titovovou. Rozhodně doporučujeme spoluprací. Евгения настоящий профессионал своего дела. Свою работу делает качественно и эффективно. Квартира была продана в течение месяца. В настоящее время продолжаем пользоваться услугами компании Хирш и снова с удовольствием сотрудничаем с Евгенией. Определённо рекомендуем к сотрудничеству!
Belda Dalibor 15.02.2021
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Paní makléřka Titovová nám pomáhala s prodejem bytu. Na RK Chirš jsme se obrátili s prodejem bytu proto, že s touto RK máme ty NEJLEPŠI zkušenosti. Také i pro přístup jejich pracovníků. Paní makleřka Titovová je osobou na správném místě. Nejen pro její orientaci se v realitách, ale především jejím super a profesionálním přístup. Vždy vše naprosto perfektně vysvětlila, poradila, zařídila. Je opravdu osobou na svém místě. Mohu jen doporučit a také za vše moc poděkovat.
Alexander 14.02.2021
Fedorova Olga
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Pani Fedorova byla fantasticka, byt o ktery jsem mel zajem mi ukazala nekolikrat, vzdy byla skvele pripravena a vedela toho dost jak o lokalite tak i o byte samotnem. I presto, ze jsme se nakonec s majiteli bytu nedohodli na cene, doufam, ze se s pani Fedorovou jeste sejdeme u nejakych nemovitosti, protoze je radost s ni jednat a je jednou z mala realitacek co si provizi opravdu zaslouzi.
Zdenka Barešová 13.02.2021
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Z.Barešová 9.2.2021 Chtěla bych poděkovat p.Pavlíkové za profesionalitu,ochotu a vstřícnost./Poptávka nemovitosti ke koupi./
Zdeněk Hanzl 10.02.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní Kmochová je osoba na svém místě její služby již jsem využil několikrát a vždy jsem byl velice spokojen, rozhodně ji všem známým doporučím. (Nabídka nemovitosti na pronájem)
Jiří Hron 10.02.2021
Zabirova Elena, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Byl jsem s jednáním paní Mgr. Zabirové spokojen po stránce pohostinnosti, profesionality, vstřícnosti a snahy najít dobré řešení. (Poptávka nemovitosti na prodej)
1
2 3 4 5 20

Uvažujete-li o získání nové profese, o samostatném řízení vlastního času, jste připravení věnovat se vybudování nové kariéry - obraťte se osobně na jednu z poboček CHIRŠ ve Vaší lokalitě pro podrobnější informace nebo se rovnou přihlaste na kurzy realitních poradců.

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce