Hodnocení našich poradců

Aliaksei 17.07.2019
Duková Jindřiška
Realitní poradce
Большое спасибо специалисту Duková Jindřiška за высококвалифицированную помощь при оформлении сделки по аренде офисного помещения. Duková Jindřiška сопровождала меня на всех этапах сделки, консультировала, настоящий профессионал своего дела. Так же не могу не отметить отношение всего агентства Chirs, чувствуется заинтересованность в клиенте, внимание и доброжелательность.
Ladislav Kocourek 17.07.2019
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Pani Kmochova, je opravdu vstricna a profesionalni maklerka.
Vladimír Miček 14.07.2019
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velmi vstřícný a trpělivý přístup. (Nabídka nemovitosti na prodej)
Bechtinovi 11.07.2019
Sluka Miloslav, Ing.
Realitní poradce certifikovaný Ministerstvem pro místní rozvoj ČR a Asociací realitních kanceláří ČR
Pan Sluka nám pomohl s prodejem nemovitosti, a to v poměrně komplikované situaci na trhu na přelomu r. 2018/2019. Oceňujeme profesionalitu, vstřícnost, znalost místního prostředí a nakonec i přesný odhad profilu potenciálních kupujících. Těšíme se na případnou další spolupráci!
Petro Omelchenko 11.07.2019
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka, realitní poradce
Koupil jsem byt v Pavlíkově ulici a s prací paní Rejtharové jsem byl velmi spokojený. Pomohla mi se vším, co bylo potřeba a zajistila bezproblémový průběh celé koupě, zcela profesionálně. Vyšla mi vždy vstříc, je velmi spolehlivá a zodpovědná. Doporučuji jako makléřku! Nesouhlasím s recenzí paní Malé, která je uvedena níže. Paní Rejtharová je férový člověk!
.. 09.07.2019
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Další spolupráce a opět skvělá zkušenost. Děkuji! (Nabídka nemovitosti na pronájem)
Arnošt Müller 04.07.2019
Klapka Jan
Realitní poradce
Velmi přirozený a přátelský makléř, pracovitý, férové jednání, vřele doporučuji. (Nabídka nemovitosti na prodej)
Gallinovi 03.07.2019
Borovskoy Alexander, Ing.
Ředitel s certifikací ARK ČR
Pan Ing Borovskoy je příjemný, kultivovaný člověk, vděčíme mu za pomoc při pronájmu našeho bytu, věříme, že s jeho pomocí a hlavně jeho velkými zkušenostmi najdeme dobrého nájemníka do našeho bytu. Děkujeme.
bytové družstvo 01.07.2019
Duková Jindřiška
Realitní poradce
Paní Duková nám velmi ochotně pomohla s pronájmem našeho nebytového prostoru.
Kosová Jitka 28.06.2019
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní Kmochové děkujeme za profesionální a zároveň osobní přístup. Je vidět, že svou práci miluje a věnuje jí maximum. Mohu doporučit! (Nabídka nemovitosti na pronájem)
Matej Hronec 28.06.2019
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Profesionální a současně lidský přístup. Děkujeme za nadstandardní servis a vstřícnost. (zájemce o koupi bytu)
Artem Goncharov 27.06.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velmi prijemna komunikace. Pani Pavlíková je profi ve svem oboru. (Pronájem nemovitosti)
Iveta Kobská 19.06.2019
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka, realitní poradce
Opět jsem se při prodeji nemovitosti obrátila na paní Rejtharovou, díky předešlé velice dobré zkušenosti. Je to profesionál na svém místě a přeji spoustu spokojených zákazníků, mezi které patřím i já. Děkuji Kobská Iveta
Helena Paulikova 18.06.2019
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Pi Kmochhova je velmi profesionální realitní maklerka a klientovi vzdy venujete maximalni pozornost a peci. Vse vysvetli a snazi se pochopit potreby klienta. Verim, ze s ni najdete nemovitost, kterou si prejeme koupit! (zájemce o koupi bytu)
Jarmila Hanusova 18.06.2019
Koubová Daniela
Realitní poradkyně, Home Staging, interiéry
Chtěli bychom tímto moc poděkovat paní Daniele Koubové za její profesionální přístup.Velmi milé a vstřícné jednání a všem paní Danielu Koubovou doporučujeme! (nabídka nemovitosti na pronájem)
Petr Kostadinov 13.06.2019
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka, realitní poradce
Prodej bytu supper viz hodnoceni
Marta Adamová 09.06.2019
Zabirova Elena, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Dobrý den, mockrát tímto děkujeme paní Zabirové za její profesionalitu a svědomitost!!! Při koupi, během i po koupi bytu se nám plně věnovala, pomáhala a radila nám s dalšími kroky, takže vše proběhlo hladce a bez problémů. Děkujeme moc! S pozdravem manželé Adamovi
Magdalena Rosinová 05.06.2019
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
S p. Ing. Chlupáčovou máme ty nejlepší zkušenosti. Oceňujeme její orientaci v oboru, znalost trhu, profesionalitu, ochotu vše vysvětlit a poradit, vstřícnost a komunikativnost. Vřele doporučuji.(Prodej nemovitosti)
Daniela Wa. 24.05.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velice dekuji za profesionalni podporu pri prodeji meho bytu. Velice si vazim vasich rad a znalosti trhu, Vasi spolehlivosti a ochoty. Preji Vam hodne milych a spokojenych klientu.
Michaela Freiwaldová 22.05.2019
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka, realitní poradce
Paní ing. Rejtharová i při prodeji další nemovitosti (chaty) postupovala profesionálně, dokázala i na dálku vyřešit a zajistit vše, co bylo potřeba. Opravdu úžasná a milá spolupráce, všem doporučuji jako spolehlivou a zodpovědnou realitní makléřku, které může člověk důvěřovat.
Vendula K 22.05.2019
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Skvělá zkušenost. Rychlost, profesionalita, příjemné vystupování, dobrý odhad na lidi. Byla jsem velmi spokojená. S paní Titovovou jsem spolupracovala opakovaně a v budoucnu bych se určitě opět obrátila na ní. Doporučuji.(nabídka nemovitosti na pronájem)
Urbanová 21.05.2019
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Spolupráci s ing. Chlupáčovou jsme navázali na základě doporučení. Její profesionální přístup nás nesklamal v žádném ohledu. Navíc, v průběhu celé transakce projevovala lidský přístup, okamžitě reagovala na dotazy a na základě znalostí obchodu s realitami a legislatívy poskytla perfektní vysvětlení. Spolupráci s ing.Chlupáčovou vřele doporučuji.(Prodej nemovitosti)
Yulia Hepper 21.05.2019
Polidar Martin
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně .
We would like to thank Mr Polidar for the friendly, polite and informative viewing of an apartment we were interested in. Mr Polidar took his time to answer all our questions attentively and we were very pleased that he arranged an assistant who spoke English/Russian for us as we speak little Czech at the moment. Very recommended for your search for property in Prague!
Marek Židek 20.05.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velmi příjemné a vstřícné vystupování, profesionální i osobní přístup. Moc Vám děkujeme za příjemnou spolupráci. (Prodej nemovitosti) Doporučujeme
Jan Krupička 20.05.2019
Terenina Natalia
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Dobrá spolupráce s paní Natálií. Seriózní, vstřícné a rychlé jednání. Byl jsem velmi spokojen. (Prodej nemovitosti)
Marcela 16.05.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Děkujeme za profesionální a zároveň osobní přístup.
Duchek Karel 15.05.2019
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní inženýrka Kmochová mi zprostředkovala koupi bytu a protože jsem byl s jejím přístupem velice spokojen, požádal jsem jí o zprostředkování pronájmu dvou bytů. Jeden na Praze 13 a jeden na Praze 10. Opět jsem byl s jejím přístupem velice spokojen a ve všech posuzovaných kategoriích bych jí ohodnotil nejvyšší možnou známkou. Děkuji jí za její příjemnou komunikativnost, milý lidský přístup a vysokou profesionalitu. K. Duchek
Anna Krajňanská 13.05.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Vážená a milá paní dr. Pavlíková, dovolte mi prosím, abych Vám upřímně poděkovala za Váš postoj a osobní nasazení při prodeji mého bytu. Oceňuji Váš smysl pro spolupráci, spolehlivost, vstřícnost a laskavost, které jsem vnímala, a to i přes Vaše neuvěřitelné pracovní nasazení. Do budoucna Vám přeji mnoho pracovních úspěchů a v soukromém životě hodně zdraví, štěstí a úsměv na rtech i v očích. Ještě jednou Vám za vše moc děkuji.
Jiří Dufek 13.05.2019
Polidar Martin
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně .
Přidávám se k mým předřečníkům, pan Polidar je profesionál ve vlastním slova smyslu. (zájemce o koupi bytu)
šulcová 10.05.2019
Polidar Martin
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně .
Děkuji za vstřícný přístup , rychlé jednání a velmi sympatické profesionální vystupování. Pan Polidar se nám vždy snažil vyhovět Informace o nabízené nemovitosti byly úplné a zcela přesné. Doporučuji všem klientům.
Milan Kurajda 05.05.2019
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka, realitní poradce
Stručně pár slovy: profesionalita, dynamika, asertivita, součinnost. Naprostá spokojenost při koupi nemovitosti, není třeba psát slohová cvičení, člověk na svém místě, do budoucna počítám s další spoluprací. Mé hodnocení "pouze" 4Stars je jen kvůli motivaci :) Díky za vše, skvělá práce. Jen tak dál. PS: Přestože mi není detailně známá kauza paní Malé z negativní recenze níže, myslím, že tato vypovídá spíše o pisateli...
Veronika Štancová 25.04.2019
Borovskoy Alexander, Ing.
Ředitel s certifikací ARK ČR
Velmi prijemny,vyslechl všechny požadavky,všechno dopodrobna vysvětlil,našel spoustu možných reseni.Odchazela jsem s pocitem,že jsem v dobrých rukou a vše dobře dopadne.
Michal Loudin 24.04.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
profesionální přístup ve všem
Jan Kavan 19.04.2019
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Byl jsem s paní Kmochovou velmi spokojen. Ukázala mi byt, vše jasně a srozumitelně vysvětlila. Byla milá a vstřícná a velmi profesionální. Budu jí doporučovat.
Radek Přibyl 18.04.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Naprostá spokojenost.(Prodej nemovitosti)
Zora Jiroušová 15.04.2019
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Děkuji Vaší realitní makléřce paní Marii Spáčilové za profesionální pomoc a vstřícné jednání při pronájmu RD.
Milan Šmíd 11.04.2019
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velmi profesionální a příjemný přístup. Rozsáhlé znalosti a zkušenosti, prostě výborná práce (nabídka nemovitosti na pronájem)
Irina 10.04.2019
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně
Skvělá práce! Vždy ma odpověď na vse orazky, prepravena a odpovedna. Spolupracovali jsme dvakrat, jako prodejce a jako pronajímatele. Vše proběhlo rychlé a bez problémů. Doporučuji!
Michaela Freiwaldová 25.03.2019
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka, realitní poradce
Velice děkuji Ing. Rejtharové za nadstandardní a profesionální přístup ve věci prodeje nemovitosti. Na její práci se dá 100% spolehnout, ve všem vyjde vstříc, je milá a zodpovědná.
Iveta Kobská 22.03.2019
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka, realitní poradce
Paní Ing. Rejtharová je profesionál na svém místě. Velice nám vyšla vstříc jak jednáním s úřady, tak s ostatními nájemci v domě, věnovala práci hodně svého času a dělala za nás práci, která není součástí služeb realitní kanceláře.Velice milá, spolehlivá a důvěryhodná, všem doporučuji.(Prodej nemovitosti)
lenka zvárová 21.03.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velmi profesionální přístup, příjemné vystupování, vstřícná.Doporučujeme :-) (Poptávka na prodej)
Karel Průša 20.03.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní doktorka Pavlíková je opravdu odborník na svém místě. Velmi ochotná, umí poradit a velmi příjemná.(Prohlí­dka nemovitosti)
Jaroslava Malá 17.03.2019
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka, realitní poradce
Paní Rejtharová se zachovala při prodeji bytu velmi neprofesionálně. Obešla paní, se kterou jednala a která chtěla byt v P-4, Pavlíkova ul. koupit a má požadovanou částku ihned v hotovosti, a i když jí ho slíbila, dala byt zájemci, který si teprve vyjednává půjčku. Jednala velmi nečestně.
Jiří Šťasna 15.03.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Prodej bytu.Profesionální od začátku prodeje až do konce.Veškerá informovanost ohledně prohlídek bytu,jednání s budoucím kupcem a postupem na katastru nemovitostí. Paní doktorku Pavlíkovou mohu jedině doporučit.
Zdena Zingopisova 14.03.2019
Fedorova Olga
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Pani Fodorova,je velmi mila,svedomita a absolutne bezchybna fealitni maklerka.Vzdy se v jakekoli zalezitosti ohledne nemovitosti vzdy obratim na ni. Zdena Zingopisova
Květinový Ateliér 26 14.03.2019
Fedorova Olga
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Olga nám zprostředkovala pronájem našeho nového obchodu. Poprvé v životě jsme zažili naprosto luxusní plnohodnotný realitní servis, jak má být. Profesionalita, vstřícnost, ochota. Olga je velice milá žena a jsme vemli rádi, že jsme ji mohli poznat. Děkujeme za všechno.
Zora Koštialová 13.03.2019
Kula Petr, Mgr.
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně
Pronájem bytu
Ing. Vlastimil Kábrt 07.03.2019
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně
Jsem velmi spokojen s prací paní Novoselove. Je velmi ochotná, dochvilná, vstřícná, znalá prostředí i celého okolí. Reaguje obratem na moje dotazy a přání i mimo pracovní dobu. Ovládá svoji práci velmi dobře, jelikož jsem se setkal i s jinými makléři. Je nejlepší ze všech makléřů. (Prodej nemovitosti)
Pavel Černošek 07.03.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Maximální spokojenost, paní doktorka Pavlíková je vstřícná, spolehlivá, velmi profesionální. (pronájem bytu)
David P. 06.03.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Férové jednání, odborník na svém místě (Poptávka na prodej)
1
2 3 4 5 16

Uvažujete-li o získání nové profese, o samostatném řízení vlastního času, jste připravení věnovat se vybudování nové kariéry - obraťte se osobně na jednu z poboček CHIRŠ ve Vaší lokalitě pro podrobnější informace nebo se rovnou přihlaste na kurzy realitních poradců.

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce