Hodnocení našich poradců

Aurélia Rapusáková 10.04.2021
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Rychlá reakce, milé vystupování
Miloslav Koníček 08.04.2021
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Moc děkuji paní Spáčilový za její profesionální přístup k prodeji našeho bytu. Vše proběhlo v pořádku a velice jsme byli spokojeni. Děkuji panu řediteli a celému týmu Chirš. Ještě jednou moc velké děkuji paní Spáčilový.
Ivana Rydlova 07.04.2021
Zabirova Elena, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Profesionální práce paní Zabirové si velice vážíme. Naše spolupráce s ní začala již v roce 2018, kdy nám zprostředkovala koupi bytu. Vzhledem k naší spokojenosti s jejím příjemným a velice precizním přístupem jsme se na ni obrátili již třikrát, ohledně pronájmu. Vždy odvedla výbornou práci
Anna Jiravová 06.04.2021
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
cChci moc moc moc podekovat pani Chlupacove ktera mi pomahla nejen s prodeji bytu ale i nad ramec jejich povinosti stim vsim spojene akdykoliv jsem cokoliv potrebovala vzdy mi opravdu velice ochotene pomohla i o vikendech je naprosto a nezkutecne uzasna mila a ochotna.Dekuji Vam za vse Pani Chlupacova jste opravdu poklad.Jiravova
Zuzana Harcubová 04.04.2021
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní Pavlíková mi pomáhá s koupí nového bytu a její jednání je natolik milé a vstřícné, že jsem se rozhodla spolupracovat s ní i při prodeji svého stávajícího bytu. Velice oceňuji její ochotu a spolupráci a mohu ji jen doporučit.
Tomáš koníček 02.04.2021
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
S přístupem paní Spáčilové jsem byl nadmíru spokojený. Prodej bytu proběhl rychle, dle dohodnutých podmínek a bez komplikací. A to i vzhledem k exekuci, která na bytě byla. Paní Spáčilová zařídila spolu s panem ředitelem RK Chirš tento problém vyřešit. Smekám. Veškeré převody, smlouvy, úschovní, kupní, prohlídky, úschovy, výplaty atd. paráda. Mnohokrát děkují i celému týmu RK Chirš za skvělou prezentaci našeho bytu, rychlou komunikaci, vstřícnost a vyřízení všech záležitostí spojených s jeho prodejem. Největší dík, ale patří p. Spáčilové. DĚKUJEME
Liudmila Vorontsova 02.04.2021
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Evgenia je velice profesionální realitní agent. Měli jsme s ni velmi pohodlnou komunikaci při poději bytu za pomoci realitní kanceláře Chirš. Doporučila bych každému spolupráci s Evgenii Novoselovou, která je vynikající ve své práci, umí komunikovat s klienty a s úřady, pracuje rychle a jasně. Náš byt byl prodán během jednoho týdne, neměli jsme žádné starosti s podepsáním prodejní smlouvy, s ukončením smlouvy s PRE, s předáním bytu. Děkujeme pěkně za skvělou spolupráci!
Ilona Vašíčková 31.03.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velmi ochotná a milá paní, věnovala se mi bez mrknutí oka v sobotu odpoledne, což nebývá často.
Miroslav Čížek 20.03.2021
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka pobočky, realitní poradkyně s profesní kvalifikací autorizovanou Ministerstvem pro místní rozvoj ČR
Paní Rejtharová asistovala prodávajícímu při prodeji domu v Průhonicích, který jsme cca před deseti lety koupili. Byli jsme spokojení, proto jsme se na ni obrátili i po létech o pomoc při prodeji onoho domu. Opět byla chápavá, vždy usměvavá, komunikativní, vstřícná, prostě profesionální. Můžeme jen doporučit, rádi si na ni vzpomeneme :-).
Ruthovi 15.03.2021
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
S paní Spáčilovou jsme byli velice spokojeni, za rychlost, profesionální přístup ke klientům a mile vystupování. (Nabídka nemovitosti k pronájmu)
Thu Huong 11.03.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
S paní Kmochovou jsem byla naprosto spokojena. Spolupracovat s ní je radost. (Poptávka nemovitosti na prodej)
Aida Kartal 10.03.2021
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velmi milá doktorka Pavlíková Moc trpělivá i perfektní profesionálka (Poptávka nemovitosti na prodej)
Duchackova 10.03.2021
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Vase kolegyně je uzasny profik a velice příjemný člověk. Jeji informace byly vyčerpávající. Byla jsem rada, že se mi venovala právě ona. Jsem toho nazoru, že Vase firma ma nadprůměrné a kvalitni zaměstnance. Pani Rndr. neni jediná s kym jsem v ramci zajmu o koupi bytu jednala. Ducháčkova Alexandra
Jiří Kotrč 09.03.2021
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velice se mi líbil přístup paní Pavlíkové během prohlídky bytu. Zároveň mi poskytla několik nápomocných rad při hledání nemovitosti.
Jana Renner 02.03.2021
Polidar Martin
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně .
Spolupráce proběhla k úplné spokojenosti všech zúčastněných. Děkuji za spolupráci. (Nabídka nemovitosti na pronájem)
Alena Zavadilová 02.03.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Děkujeme paní Kmochové za profesionální přístup. (Poptávka nemovitosti na prodej)
Jaroslav Neuberger 02.03.2021
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Byli jsme moc spokojeni hlavne s rychlosti a profesionalnim jednanim. Pani spacilova je velice napomocna a jeji mile vystupovani nam zprijemnilo shaneni noveho bydleni, mohu pouze doporucit.
Pavel Švarc 28.02.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
S paní Kmochovou jsem byl naprosto spokojený, mohu jen doporučit. (Poptávka nemovitosti na pronájem)
Barbora Zavaliani 26.02.2021
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Děkuji za ochotu a milý přístup. (Poptávka nemovitosti na pronájem)
Petra Větrovská 24.02.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní Kmochová je milá,vstřícná profesionálka ve svém oboru.Spolupracovat s ní je radost. (Nabídka nemovitosti k pronájmu)
Gračova Irina 19.02.2021
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
S prací p. Novoselove jsme byli velice spokojený. Vše proběhlo rychle a bez komplikací. (Nabídka nemovitosti k prodeji)
Zdenka Barešová 19.02.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Z.Barešová 19.2.2021 Chtěla bych poděkovat p.Kmochové, za profesionalitu,ochotu a vstřícnost./Poptávka nemovitosti ke koupi.
pan Jaroslav 19.02.2021
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Vaše realitní makléřka odvádí dobrou práci jsem spokojen (poptávka nemovitosti na pronájem).
Kang 16.02.2021
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
謝謝你為我做的一切 (Děkuji za vše, co jste pro mě udělala) (Nabídka nemovitosti k prodeji)
Alexej Vorobjov 15.02.2021
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Paní Titovová je skutečný profesionál ve svém oboru. Dělá svou práci kvalitně a efektivně. Byt byl prodán do měsíce. V současné době nadále využíváme služeb společnosti Hirš a opět nás těší spolupráce s paní Titovovou. Rozhodně doporučujeme spoluprací. Евгения настоящий профессионал своего дела. Свою работу делает качественно и эффективно. Квартира была продана в течение месяца. В настоящее время продолжаем пользоваться услугами компании Хирш и снова с удовольствием сотрудничаем с Евгенией. Определённо рекомендуем к сотрудничеству!
Belda Dalibor 15.02.2021
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Paní makléřka Titovová nám pomáhala s prodejem bytu. Na RK Chirš jsme se obrátili s prodejem bytu proto, že s touto RK máme ty NEJLEPŠI zkušenosti. Také i pro přístup jejich pracovníků. Paní makleřka Titovová je osobou na správném místě. Nejen pro její orientaci se v realitách, ale především jejím super a profesionálním přístup. Vždy vše naprosto perfektně vysvětlila, poradila, zařídila. Je opravdu osobou na svém místě. Mohu jen doporučit a také za vše moc poděkovat.
Alexander 14.02.2021
Fedorova Olga
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Pani Fedorova byla fantasticka, byt o ktery jsem mel zajem mi ukazala nekolikrat, vzdy byla skvele pripravena a vedela toho dost jak o lokalite tak i o byte samotnem. I presto, ze jsme se nakonec s majiteli bytu nedohodli na cene, doufam, ze se s pani Fedorovou jeste sejdeme u nejakych nemovitosti, protoze je radost s ni jednat a je jednou z mala realitacek co si provizi opravdu zaslouzi.
Zdenka Barešová 13.02.2021
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Z.Barešová 9.2.2021 Chtěla bych poděkovat p.Pavlíkové za profesionalitu,ochotu a vstřícnost./Poptávka nemovitosti ke koupi./
Zdeněk Hanzl 10.02.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní Kmochová je osoba na svém místě její služby již jsem využil několikrát a vždy jsem byl velice spokojen, rozhodně ji všem známým doporučím. (Nabídka nemovitosti na pronájem)
Jiří Hron 10.02.2021
Zabirova Elena, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Byl jsem s jednáním paní Mgr. Zabirové spokojen po stránce pohostinnosti, profesionality, vstřícnosti a snahy najít dobré řešení. (Poptávka nemovitosti na prodej)
Marcela Sliacká 08.02.2021
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Měním svoji recenzi. Protože paní ač je sice milá, ale bohužel vyžedovala po nás abychom se z našeho prodávajícího bytu vytratili na tři hodiny pryč že chce s klienty hovořit sama na čež jsme odmítli, že v zimě nikde chodit s dětmi tři hodiny nebudeme. Dále když hovořila s klienty kteří projevily o náš byt zájem tak jim prozradila kam se budeme stěhovat což nám velmi vadilo. Museli jsme být zavřený v místnosti a vůbec se do diskuse jí neplést což nám připadalo stupidní.
Eremeeva Evgeniya 04.02.2021
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Všecko je super. Vstřícnost. Udělala nám skvělou nabídku! (Nabídka nemovitosti k prodeji)
Pavol Ihnát 04.02.2021
Urazaneva Aisylu
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Paní Urazaneva Aisylu vystupovala při veškerých jednáních velice profesionálně, vstřícně a diskrétně, vždy byla perfektně připravena a volila osobní přístup kombinovaný s ji vlastním osobním šarmem, za což ji patří velký dík. (Poptávka nemovitosti na prodej)
Zdenka Barešová 04.02.2021
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Z.Barešová 4.2.2021 Chtěla bych poděkovat p.Šolcové,za profesionální úroven a ochotu při prohlídce bytu nabízeného ke koupi.
Zdenka Barešová 04.02.2021
Zabirova Elena, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Z.Barešová 4.2.2021 Minulý týden jsem navštívila vaši kancelář a chtěla bych poděkovat p.Zabirové za vstřícnost a ochotu ohledně informací ke koupi a též prodeje bytu. Zdenka Barešová
Zuzana 01.02.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velmi profesionální, spolehlivý a operativní přístup, rozhodně mohu doporučit.(Nabídka nemovitosti na pronájem).
Marcela Sliacká 28.01.2021
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Maximální spokojenost. Paní je šikovná. (Nabídka nemovitosti k prodeji)
Jurij Verbljudov 27.01.2021
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Спасибо Евгении Новоселовой. Был приглашен на консультацию с ней 26.01.2021. Получил полную информацию на все мои вопросы по приобретению жилья (Děkuji pí Evgeniyi Novoselove. 26. ledna 2021 jsem byl pozván na konzultaci s ní. Obdržel jsem úplnou informaci na všechny moje otázky týkající se koupě bydlení. )
Dana Šímová Schildbergerová 25.01.2021
Sluka Miloslav, Ing.
Realitní poradce certifikovaný Ministerstvem pro místní rozvoj ČR a Asociací realitních kanceláří ČR
Profesionální přístup, výborná komunikace, férové jednání. Vřele doporučuji. (poptávka a nabídka nemovitosti na prodej)
Pavel Galaktionov 23.01.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
S paní Ing. Kmochovou jsem spolupracoval na prodeji stavebního pozemku a spolupráce probíhala perfektně. Ing. Kmochová je naprostá profesionálka ve svém oboru. Profesionální přístup, vstřícnost, perfektní komunikace nejen se mnou, ale se všemi nutnými úřady, pečlivost, zápal pro věc, aby vše proběhlo ke spokojenosti všech a v co nejkratším možném termínu. Ing. Kmochovou mohu jen doporučit a při případném dalším prodeji, koupi, či pronájmu nemovitosti budu kontaktovat přednostně ji.
Schlesser 20.01.2021
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
I am very satisfied with Ms Chlupacova's work. I am from abroad and had to sell my apartment in the Czech republic. We never even met, and it went all quickly and smoothly. Ms Chlupacova kept me informed about every step. I truly recommend her. Diky pani Chlupacova! (S prací paní Chlupáčové jsme velmi spokojená. Jsem ze zahraničí a prodávalaj sem svůj byt v České republice. Nikdy jsem se nesetkala s tím, aby vše proběhlo tak rychle a hladce. Paní Chlupáčová mě informovala o každém kroku. Velmi jí doporučuji. Díky paní Chluáčová!)
Inna 20.01.2021
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Jsme velmi spokojení. Ve všem vyšli vstříc. Naprosto v pořádku a velmi profesionální. Děkujeme a doporučujeme. (Poptávka nemovitosti na prodej)
Valentin Tokarev 20.01.2021
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Выражаю благодарность Евгении за ее квалифицированную помощь в оформления продажи квартиры. (Chtěl bych poděkovat paní Evgenii za její kvalifikovanou pomoc při prodeji bytu)
Jan Jančálek 19.01.2021
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Kladný přístup ke mne jako pronajimateli bytu, tak k budoucímu nájemci. Loajální přístup k oběma stranám a profesionalita makléře.
Helena Zumr Janů 18.01.2021
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
pronájem bytu - paní Titovová je profesionálka v každém smyslu slova, rychlá , přesná a velmi pozitivní.
Ivana Hornova 12.01.2021
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Profesionalni a mily pristup, doporucuji (poptávka nemovitosti na prodej)
Olga Kolcheva 23.12.2020
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Chtěla bych vám doporučit realitní makléřku paní E Novoselovou. Prodávala jsem být na Barrandově- a musím říci, že jsem se u paní inženýrky setkala s profesionálním přístupem a velikou vstřícnosti. Na mé dotazy vždy reagovala velmi pružné, věnovala se mi i mimo svou pracovní dobu. Velmi dobře se orientují v otázkách právnich i technických. Prodej mého bytu byl poměrně komplikovaný, ale paní ing Novoselova vše vyřešila tak, že jsem mohla být úplně spokojená.
Eva Lachmanová 22.12.2020
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Profesionální přístup, velmi pečlivě připravené dokumenty, vstřícné a příjemné chování (Nabídka nemovitosti na pronájem)
Ivana Lišková 20.12.2020
Urazaneva Aisylu
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Vše super (Nabídka nemovitosti na prodej)
Pavel V 09.12.2020
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
profesionální přístup, zkušenost, vstřícnost (Nabídka nemovitosti na pronájem)
1
2 3 4 5 20

Uvažujete-li o získání nové profese, o samostatném řízení vlastního času, jste připravení věnovat se vybudování nové kariéry - obraťte se osobně na jednu z poboček CHIRŠ ve Vaší lokalitě pro podrobnější informace nebo se rovnou přihlaste na kurzy realitních poradců.

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce