Hodnocení našich poradců

Mariia & Igor Pitsur 27.09.2022
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Rádi bychom paní Chlupáčové poděkovali za její kvalitní služby týkající se odborné pomoci při nákupu bydlení a její milý osobní přístup, dokonalou připravenost na jednání a včasně dodané veškeré potřebné informace. Jelikož nejsme občané ČR, při koupi bydlení vyvstalo mnoho nuancí, na které paní Chlupáčová ihned zareagovala a urychleně našla řešení. Je patřičné, že realitní makléřka má ráda svoji práci a věnuje se jí na 100%, a to i ve svém volném čase. Tímto všem doporučujeme služeb paní Chlupáčové využít a můžeme potvrdit, že nebudete litovat! Ještě jednou děkujeme paní Chlupáčové!
Leona Říhová 09.09.2022
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Hodnocení zájemce po prohlídce nemovitosti.
Anna Maleta 08.09.2022
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Hodnocení zájemce po prohlídce nemovitosti. Jsme velmi spokojeni. Všem velice doporučuji.
Jiří Košárek 08.09.2022
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Hodnocení zájemce po prohlídce nemovitosti. Realitní poradce byl vstřícný, komunikativní, vše nám vysvětlil. Máme velmi dobrý dojem
L 08.09.2022
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Hodnocení zájemce po prohlídce nemovitosti.
Lubomir 07.09.2022
Novoselova Jevgenija, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Moc krat Vam dekujeme za Vas profesionalni a mily pristup! (poptávka bytu ke koupi)
Anna Boyarska 02.09.2022
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Hodnocení zájemce po prohlídce nemovitosti. Všechno bylo v pořádku Paní byla moc příjemná a milá Děkujeme
Anna Boyarska 02.09.2022
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Hodnocení zájemce po prohlídce nemovitosti. Všechno bylo v pořádku Paní byla moc příjemná a milá Děkujeme
Anna Boyarska 01.09.2022
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Hodnocení zájemce po prohlídce nemovitosti. Všechno bylo v pořádku Paní byla moc příjemná a milá Děkujeme
Anna Boyarska 01.09.2022
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Hodnocení zájemce po prohlídce nemovitosti. Všechno bylo v pořádku Paní byla moc příjemná a milá Děkujeme
Olena Vertebna 15.08.2022
Fedorova Olga
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Hodnocení zájemce po prohlídce nemovitosti.
Evženie Skramuská 12.08.2022
Novoselova Jevgenija, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Vyuzivame sluzeb pani Ing.Jvgenii Novoselovove jiz ponekalikate jak pri pronajmu tak pri prodeji nemovitosti. Velice dekujeme za profesionalni pristup, prijemne vystupovani, pripravenost ke kazde schuzce
Metelskiy Valeriy 08.08.2022
Novoselova Jevgenija, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Velmi profesionální přístup Ing.Jevgenie Novoselovové, se kterou spolupracujeme již řadu let (nabídka bytu k prodeji)
Michal Košťál 25.07.2022
Urazaneva Aisylu
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Dobrý den, děkujeme Vám, že jste nás provedla celým procesem koupě bytu, spolupráce s Vámi byla perfektní, ve všem jsme se na Vás mohli spolehnout, čehož si velmi vážíme. Přeji pěkný den. S pozdravem Michal Košťál
Anna Kubištová 25.07.2022
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Se službami paní Ing. Chlupáčové jsme byli i v minulosti moc spokojeni a proto jsme se na ni obrátili nyní znovu. Je to velká profesionálka, která zařídí sama vše tak, aby nemovitost byla řádně připravena k prodeji. Děkujeme ji za ochotu, vstřícnost a spolehlivost a rádi ji doporučíme i dalším klientům. (Nabídka nemovitosti na prodej)
Jan Svítil 19.07.2022
Fedorova Olga
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Oceňujeme zejména výbornou přípravu a znalost nemovitosti a okolí, včetně možných problémů. Upřímná a vstřícná komunikace. (Zájemci po prohlídce bytu)
Mgr. Elena Mjartanová 19.07.2022
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Dobry den, važena pani Pavlíková, odhlasila jsem se s vyhledavani, byt už mame koupeny od jineho prodejce. Moc Vam dekuji za praci, jste človek na svem miste - za dluhe obdobi našeho hledani jsem mela možnost porovnat jednani, uprimnost a pristup k praci ruznych makleru, a Vy jste nejlepša! Když budeme zase neco koupovat nebo prodavat, s Vašeho dovoleni rada Vas zase oslovim! S pozdravem, Mgr. Elena Mjartanová.
Alexander Smirnoff 15.07.2022
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Moc milá a kompetentní paní, všechno proběhlo rychle a bez starostí. Jsem spokojen. (poptávka nemovitosti na pronájem)
Miroslav Sedivy 15.07.2022
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Profesionalní a velmi příjemný přístup. Čistá a připravená nemovitost na prohlídku, vše znala i po technické stránce!
Titova Ekaterina 12.07.2022
Novoselova Jevgenija, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Práce paní Novoselový byla vynikajicí, doporučila jsem ji svým příbuzným kteří chtěli prodat byt. I přes všechny komplikace s lidmi, paní Novoselova odvedla super práci a udělala vše pro to aby se ten byt úspešne prodán. Zvedala telefon mimo pracovní dobu, byla milá a spolehlivá. Dopuručuju jí jako makléřku.
Roman Sivák 11.07.2022
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Profesionální, odpovědný a osobní přístup, komplexní řešení, férové jednání, doporučuji. (poptávka nemovitosti na pronájem)
Jan Vorlik 07.07.2022
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Při koupi bytu oceňuji profesionalitu paní makléřky. Podané informace byly relevantní a neměl jsem pocit, že by na mě byl vyvíjen jakýkoliv nátlak. Pozitivně hodnotím práci RK při zprostředkování prodeje, kdy byl všem stranám velmi podrobně popsán postup a nutné právní úkony a lhůty. Překvapil mě aktivní přístup paní makléřky a podrobné informování o stavu nákupu/prodeje, na rozdíl od mého poskytovatele úvěru.
Aleš Vícha 07.07.2022
Kučerenko Galina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
S paní Galinou Kučerenko spolupracuji již několik let při nákupu bytu a následně pronájmu dalšího bytu. Vždy k mé nejlepší spokojenosti.Děkuji za profesionální přístup, ale také příjemnou atmosféru. Mohu ji jen doporučit.
Manželé Dana a Zdeněk Gajdůškovi 30.06.2022
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Dobrý den, pane řediteli, ráda bych Vám sdělila, že máte ve svém kolektivu kolegyni, která je opravdu výborná. Jde o Jevgeniji Titovovou. Pronajímala náš byt. Její práce je maximálně profesionální. Pracuje rychle, přesně, spolehlivě a ochotně. Vše vysvětlí a podělí se i o zkušenost ze své práce. Je navíc milá a jedná příjemně. S odvedeným výkonem paní Titovové jsme byli velmi spokojeni a chtěli bychom jí proto touto cestou poděkovat. Pokud někdo dělá svou práci opravdu dobře a s plným nasazením, je radost s takovým člověkem jednat. V našem případě to byla paní Titovová. Ještě jednou moc děkujeme. S pozdravem Manželé Dana a Zdeněk Gajdůškovi
Zuzana Reyne 28.06.2022
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní Pavlíkovou jsme oslovili na základě doporučení. Z prací makléřky jsme byli spokojeni. Ze začátku nám velice pomohla, poradila. Bohuzel byt jsme davali do prodeje v nevhodnou dobu, kdy se trh menil a prodej nesel dle predstav. Po 4m jsme citili tlak i ze strany RK a to se projevilo opadnuti. Prvotniho zajmu a ochoty, volene casy prohlidek i pres opakovane upozorneni, ze jsou to casy nevhodne byly nabizene. V byte bydlime i s malymi detmi. Snizeni ceny bytu vzeslo z nasi strany, chybela nam proaktivnost. Kdyz jsme u 2 prohlidek byli pritomni ( neslo to jinak) zpusob prezentace bytu nebyla s durazem na prodej naseho bytu, ale koncentrace na klienta “jakou nemovitost hleda” a spis nez vyzvihnuti nase bytu technicke vyhody, deaily pouze “ libi se vam tady, staci vymalovat” informace o kvalite pouzitych materialu byla velmi pomalu. Nakonec se byt prodal, ale opadl prvotní zájem a starani se o nas klienty a i diky dobe se ke konci zmenil zpusob komunikace, ktery nam nebyl prijemny. Od podpisu smlouvy je opet vse “ zalite sluncem”.
Barbora Benedeková 27.06.2022
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka pobočky, realitní poradkyně s profesní kvalifikací autorizovanou Ministerstvem pro místní rozvoj ČR
S paní Rejtharovou byla velice skvělá spolupráce. Je přátelská, milá a především profesionální. Doporučuji.
Jitka Mlejnková 27.06.2022
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka pobočky, realitní poradkyně s profesní kvalifikací autorizovanou Ministerstvem pro místní rozvoj ČR
Chtěla bych touto cestou doporučit všem RK Chirš, jmenovitě paní makléřku ing. Rejtharovou a paní makléřku Dukovou. Jejich vysoká profesionalita, milý osobní přístup, dokonalá připravenost na jednání, vstřícnost, ochota, jasné informování, vedla k úspěšnému nalezení vhodných nájemníků. Všem doporučuji! Děkuji
Jitka Mlejnková 27.06.2022
Duková Jindřiška
Realitní poradkyně s profesní kvalifikací autorizovanou Ministerstvem pro místní rozvoj ČR
Chtěla bych touto cestou doporučit všem RK Chirš, jmenovitě paní makléřku ing. Rejtharovou a paní makléřku Dukovou. Jejich vysoká profesionalita, milý osobní přístup, dokonalá připravenost na jednání, vstřícnost, ochota, jasné informování, vedla k úspěšnému nalezení vhodných nájemníků. Všem doporučuji! Děkuji
Tamila Donenko 27.06.2022
Novoselova Jevgenija, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Dobrý den,chtěla bych poděkovat za příjemnou a profesionální spolupráce s realitní makléřkou Evgeniju Novoselovu.Z naší spolupráce jsem naprosto spokojená. Z čistím svědomím doporučuji spolupráce s paní Novoselovoju,protože po celu dobu naší koupi bytů byla neustále v kontaktů, všechno trpělivěvysvětlovala,upozorňovala na detailech a nebezpečí,pomáhala řešit nedorozumění s úřady a tím nám šetřila čas a nervy, byla jako maminka která vědě děti do školky. Evgenija moc vám děkujeme Donenko Tamila a Donenko Myroslav.
Nataliya Gorbatenko 23.06.2022
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Evgeniya udělala dneska prohlídku byte pro mě. Jsem moc spokojena! Odpověděla na všechny moje otázky a je profesional.
Martin Bek 08.06.2022
Kolomiec Jana
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně
Maximální spokojenost se službami paní makléřky Jany Kolomiec. Rychlost, kvalita, ochota.
paní Růžičková 20.05.2022
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
„Chci velmi poděkovat především pani Ing. Lence Kmochové za maximální profesionalitu v přístupu k nám, jakožto klientům a za nalezení krásného bydleni,kde se citime dobre. Rovněž tímto děkuji za výraznou pomoc s vytvářením potřebné dokumentace a při hledání vhodných podnajemniku. Verim,ze budou rovněž spokojeni a muj byt bude v dobrých rukách. Služby kanceláře Chirs, a především pak pani Ing. Lenky Kmochové, vřele doporučuji.
Anatoli M. 04.05.2022
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Хочу поблагодарить Евгению за прекрасную и профессиональную работу. Покупка квартиры (Zličín Praha 5) прошла отлично. Евгения всегда была на связи,отвечала на все наши вопросы и сопровождала в течение всего процесса. Рекомендую! Chci poděkovat Jevgeniju za vynikající a profesionální práci. Koupě bytu na Zličíne (Praha 5) skvěle proběhlo . Jevgenija byla vždy v kontaktu, odpověděla na všechny naše otázky a provázela nás celým procesem. Doporučuju!
Jana Wichsová 04.05.2022
Kolomiec Jana
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně
Prodej nemovistosti
Sergey 02.05.2022
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Хочу оставить свой отзыв и благодарность риэлтору Евгении Т. , за проделанную работу в организации продажи моей квартиры (Zličín Praha 5). Огромное спасибо за оформление всех сопутствующих документов и грамотно проведенные сделки. Евгения очень ответственный, отзывчивый и профессиональный человек своего дела. ОГРОМНОЕ СПАСИБО!!!!!
David Žatečka 02.05.2022
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Profesionální přístup a ochota. Děkujeme za spolupráci při prodeji bytu.
Oksana Bereznytska 02.05.2022
Novoselova Jevgenija, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Если коротко описать работу Евгении, то это четко, быстро, качественно Подготовительная работа по продаже квартиры была проведена на высоком уровне, держала под контролем весь процесс вплоть до подписания договора купли продажи, очень живо откликалась на все просьбы и если возникал какой-то вопрос, помогала с решением.
Jan Staščák 14.04.2022
Zabirova Elena, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Děkuji za příjemný a profesionální přístup. (poptávka nemovitosti na pronájem)
Božena Švecová 13.04.2022
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velice oceňuji celkový přístup paní Pavlíkové, při koupi bytu ve Stodůlkách. Byla velice vstřícná a ochotná, vždy mi trpělivě poradila. Ještě jednou moc děkuji. Božena Švecová
Naďa Křivánková 11.04.2022
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Činnost makléřky byla zcela bezchybná, prodej proběhl velice rychle bez jakýchkoli problémů a zádrhelů právě s ohledem na profesionalitu paní doktorky. Její vystupování bylo naprosto profesionální a v její činnosti jsem nenašla sebemenší nedostatek. Velmi příjemné bylo i její vystupování, ochota a vstřícnost k řešení celé záležitosti. Pokud bych ještě někdy potřebovala pomoc realitní kanceláře, obrátím se pouze na ni. (prodávající)
Daniela Pjataková 10.04.2022
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Paní Titovová vykonává svoji profesi výborně. Je milá, spolehlivá, rychle reaguje na jakýkoliv dotaz či problém, vše vyřeší perfektně a ihned. S její prací při koupi bytu jsme byli velmi spokojeni. Moc děkujeme a můžeme jen doporučit!
Honza 06.04.2022
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Vážená pí. Titovová , děkujeme Vám za spolupráci při koupi nemovitosti . Velmi nás potěšil Váš vstřícný přístup , spolehlivost a hlavně profesionalita . Byli jsme velmi spokojeni a vřele Vaše služby doporučujeme .
pan Novotný 04.04.2022
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
„Paní Kmochová je velmi milá , vstřícná a profesionální, její ochota nás o všem dobře a správně informovat je velmi důležitá, děkujeme za tento přístup”. (Poptávka nemovitosti na pronájem).
Iva Rozcova 04.04.2022
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Vazena pani Titova, rada bych Vam podekovala za vase sluzby ohledne prodeje meho bytu v Tynske ulicce. Potesil me Vas vstricny a zaroven profesionalni pristup k cele zalezitosti, Vase disponibilita a celerita v kazde fazi jednani. Mela jsem starost ze organizovat vse bez osobniho kontaktu bude dosti obtizne, nebylo tomu tak diky vasi ochote vyresit veskere i neocekavane problemy, mnohe, jejichz reseni jste mohla odmitnout.( napr. veskere prevody komodit ....atd) S vasi mediaci jsem opravdu zustala nadmiru spokojena. Preji Vam mnoho uspechu v osobnim i profesionalnim zivote
Mila Murasova 29.03.2022
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Nejdrive snad zminka o tom, ze moji nemovitost jsem musela prodat ze zdravotnich duvodu, s tezkym srdcem. Je tak obtizne rozloucit se s domem, pudou a prateli. Dnes je tedy jiz prodano - a ja si velmi vazim nanejvys citliveho a profesionalniho pristupu pani ing. Kateriny Chlupacove, jiz od prvniho jednani. Pocit jistoty a duvery a vedomi, ze se v celem slozitem procesu mohu na pani Chlupacovou plne spolehnout, a to i pri reseni ne tak dulezitych vedlejsich zalezitosti - ktere vyplyvaji take ze skutecnosti,ze ziji mimo uzemi Ceske republiky - me naplnuji hlubokou vdecnosti a spokojenosti. A zustavam v ucte k tak vyborne odvedene praci
Irena Macourková 18.03.2022
Novoselova Jevgenija, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Paní Novoselová je velmi vstřícná a empatická. Záleží jí na spokojenosti klienta a svoji práci vykonává nad rámec svých povinností. Chtěla bych moc poděkovat. ( koupě a prodej bytu)
ELENA SHCHAULOVA 15.03.2022
Urazaneva Aisylu
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Paní Urazaneva Aisylu - velmi zdvořilý, informovaný a přesný. Rychle vyhledání klienti, rychlé vyřízení všech dokumentů. Po rozhovoru s ní je příjemné, že jednáte s vysoce kvalifikovaným odborníkem. Děkuji mnohokrát!
Radek Průša 08.03.2022
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka pobočky, realitní poradkyně s profesní kvalifikací autorizovanou Ministerstvem pro místní rozvoj ČR
Naprosto perfektní servis od A do Z. V mém případě šlo o prodej bytu v Břevnově. Od dohody o spolupráci vše probíhalo naprosto hladce a prakticky bez jakékoliv mojí osobní účasti. Nemusel jsem se starat vůbec o nic. Prodej bytu a všechny s tím spojené úkony proběhly v překvapivě krátkém čase, bez jediného zádrhelu nebo sporného bodu a za mnou požadovanou cenu. Navíc každé osobní jednání s paní Rejtharovou bylo vždy velmi příjemné, takže je skoro škoda, že jich bylo k prodeji bytu potřeba tak málo.
Michal Veklynec 22.02.2022
Fedorova Olga
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní Fedorová je velmi ochotná, pečlivá a velmi profesionální. Pronájem proběhl hladce. Vše nám vysvětlila a ve všem poradila. Moc děkujeme.
Kovář 16.02.2022
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Solidní jednání při domlouvání prohlídky bytu, potěšila mě možnost prohlídky i v podvečerních hodinách, tzn že si nemusim brát dovolenou
1
2 3 4 5 22

Uvažujete-li o získání nové profese, o samostatném řízení vlastního času, jste připravení věnovat se vybudování nové kariéry - obraťte se osobně na jednu z poboček CHIRŠ ve Vaší lokalitě pro podrobnější informace nebo se rovnou přihlaste na kurzy realitních poradců.

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce