Hodnocení našich poradců

paní Růžičková 20.05.2022
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
„Chci velmi poděkovat především pani Ing. Lence Kmochové za maximální profesionalitu v přístupu k nám, jakožto klientům a za nalezení krásného bydleni,kde se citime dobre. Rovněž tímto děkuji za výraznou pomoc s vytvářením potřebné dokumentace a při hledání vhodných podnajemniku. Verim,ze budou rovněž spokojeni a muj byt bude v dobrých rukách. Služby kanceláře Chirs, a především pak pani Ing. Lenky Kmochové, vřele doporučuji.
Anatoli M. 04.05.2022
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Хочу поблагодарить Евгению за прекрасную и профессиональную работу. Покупка квартиры (Zličín Praha 5) прошла отлично. Евгения всегда была на связи,отвечала на все наши вопросы и сопровождала в течение всего процесса. Рекомендую! Chci poděkovat Jevgeniju za vynikající a profesionální práci. Koupě bytu na Zličíne (Praha 5) skvěle proběhlo . Jevgenija byla vždy v kontaktu, odpověděla na všechny naše otázky a provázela nás celým procesem. Doporučuju!
Jana Wichsová 04.05.2022
Kolomiec Jana
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně
Prodej nemovistosti
Sergey 02.05.2022
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Хочу оставить свой отзыв и благодарность риэлтору Евгении Т. , за проделанную работу в организации продажи моей квартиры (Zličín Praha 5). Огромное спасибо за оформление всех сопутствующих документов и грамотно проведенные сделки. Евгения очень ответственный, отзывчивый и профессиональный человек своего дела. ОГРОМНОЕ СПАСИБО!!!!!
David Žatečka 02.05.2022
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Profesionální přístup a ochota. Děkujeme za spolupráci při prodeji bytu.
Oksana Bereznytska 02.05.2022
Novoselova Jevgenija, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Если коротко описать работу Евгении, то это четко, быстро, качественно Подготовительная работа по продаже квартиры была проведена на высоком уровне, держала под контролем весь процесс вплоть до подписания договора купли продажи, очень живо откликалась на все просьбы и если возникал какой-то вопрос, помогала с решением.
paní Anna 20.04.2022
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Se službami paní Ing. Chlupáčové jsme byli i v minulosti moc spokojeni a proto jsme se na ni obrátili nyní znovu. Je to velká profesionálka, která zařídí sama vše tak, aby nemovitost byla řádně připravena k prodeji. Děkujeme ji za ochotu, vstřícnost a spolehlivost a rádi ji doporučíme i dalším klientům.
Jan Staščák 14.04.2022
Zabirova Elena, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Děkuji za příjemný a profesionální přístup. (poptávka nemovitosti na pronájem)
Božena Švecová 13.04.2022
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velice oceňuji celkový přístup paní Pavlíkové, při koupi bytu ve Stodůlkách. Byla velice vstřícná a ochotná, vždy mi trpělivě poradila. Ještě jednou moc děkuji. Božena Švecová
Naďa Křivánková 11.04.2022
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Činnost makléřky byla zcela bezchybná, prodej proběhl velice rychle bez jakýchkoli problémů a zádrhelů právě s ohledem na profesionalitu paní doktorky. Její vystupování bylo naprosto profesionální a v její činnosti jsem nenašla sebemenší nedostatek. Velmi příjemné bylo i její vystupování, ochota a vstřícnost k řešení celé záležitosti. Pokud bych ještě někdy potřebovala pomoc realitní kanceláře, obrátím se pouze na ni. (prodávající)
Daniela Pjataková 10.04.2022
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Paní Titovová vykonává svoji profesi výborně. Je milá, spolehlivá, rychle reaguje na jakýkoliv dotaz či problém, vše vyřeší perfektně a ihned. S její prací při koupi bytu jsme byli velmi spokojeni. Moc děkujeme a můžeme jen doporučit!
Honza 06.04.2022
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Vážená pí. Titovová , děkujeme Vám za spolupráci při koupi nemovitosti . Velmi nás potěšil Váš vstřícný přístup , spolehlivost a hlavně profesionalita . Byli jsme velmi spokojeni a vřele Vaše služby doporučujeme .
pan Novotný 04.04.2022
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
„Paní Kmochová je velmi milá , vstřícná a profesionální, její ochota nás o všem dobře a správně informovat je velmi důležitá, děkujeme za tento přístup”. (Poptávka nemovitosti na pronájem).
Iva Rozcova 04.04.2022
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Vazena pani Titova, rada bych Vam podekovala za vase sluzby ohledne prodeje meho bytu v Tynske ulicce. Potesil me Vas vstricny a zaroven profesionalni pristup k cele zalezitosti, Vase disponibilita a celerita v kazde fazi jednani. Mela jsem starost ze organizovat vse bez osobniho kontaktu bude dosti obtizne, nebylo tomu tak diky vasi ochote vyresit veskere i neocekavane problemy, mnohe, jejichz reseni jste mohla odmitnout.( napr. veskere prevody komodit ....atd) S vasi mediaci jsem opravdu zustala nadmiru spokojena. Preji Vam mnoho uspechu v osobnim i profesionalnim zivote
Mila Murasova 29.03.2022
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Nejdrive snad zminka o tom, ze moji nemovitost jsem musela prodat ze zdravotnich duvodu, s tezkym srdcem. Je tak obtizne rozloucit se s domem, pudou a prateli. Dnes je tedy jiz prodano - a ja si velmi vazim nanejvys citliveho a profesionalniho pristupu pani ing. Kateriny Chlupacove, jiz od prvniho jednani. Pocit jistoty a duvery a vedomi, ze se v celem slozitem procesu mohu na pani Chlupacovou plne spolehnout, a to i pri reseni ne tak dulezitych vedlejsich zalezitosti - ktere vyplyvaji take ze skutecnosti,ze ziji mimo uzemi Ceske republiky - me naplnuji hlubokou vdecnosti a spokojenosti. A zustavam v ucte k tak vyborne odvedene praci
Irena Macourková 18.03.2022
Novoselova Jevgenija, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Paní Novoselová je velmi vstřícná a empatická. Záleží jí na spokojenosti klienta a svoji práci vykonává nad rámec svých povinností. Chtěla bych moc poděkovat. ( koupě a prodej bytu)
ELENA SHCHAULOVA 15.03.2022
Urazaneva Aisylu
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Paní Urazaneva Aisylu - velmi zdvořilý, informovaný a přesný. Rychle vyhledání klienti, rychlé vyřízení všech dokumentů. Po rozhovoru s ní je příjemné, že jednáte s vysoce kvalifikovaným odborníkem. Děkuji mnohokrát!
Radek Průša 08.03.2022
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka pobočky, realitní poradkyně s profesní kvalifikací autorizovanou Ministerstvem pro místní rozvoj ČR
Naprosto perfektní servis od A do Z. V mém případě šlo o prodej bytu v Břevnově. Od dohody o spolupráci vše probíhalo naprosto hladce a prakticky bez jakékoliv mojí osobní účasti. Nemusel jsem se starat vůbec o nic. Prodej bytu a všechny s tím spojené úkony proběhly v překvapivě krátkém čase, bez jediného zádrhelu nebo sporného bodu a za mnou požadovanou cenu. Navíc každé osobní jednání s paní Rejtharovou bylo vždy velmi příjemné, takže je skoro škoda, že jich bylo k prodeji bytu potřeba tak málo.
Michal Veklynec 22.02.2022
Fedorova Olga
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní Fedorová je velmi ochotná, pečlivá a velmi profesionální. Pronájem proběhl hladce. Vše nám vysvětlila a ve všem poradila. Moc děkujeme.
Kovář 16.02.2022
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Solidní jednání při domlouvání prohlídky bytu, potěšila mě možnost prohlídky i v podvečerních hodinách, tzn že si nemusim brát dovolenou
P. Jandák 10.02.2022
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Osobní zkušenost při potkání na prohlídce bytu k pronájmu. Profesionální přístup a milé jednání a ačkoliv to nedopadlo, musíme paní Pavlíkové dát recenzi :) Ať se jí v její práci daří
Lenka Bělohlavová 08.02.2022
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
„Pani Chlupáčová je profesionálka ve všech ohledech. Ještě jsem se nesetkala s někým tak ochotným jako je ona. Prodej proběhl bez jakéhokoliv problému, o všem jsem byla řádně poučena. Co jsem nevěděla mi vysvětlila do podrobna. Její profesionální přístup ve mě zanechal pozitivní názor na práci realitních makléřů. Ačkoliv jsem musela při hledání vhodného poradce vyměnit dva, tak jak se říká : do třetice všeho dobrého “, tak to vyšlo nad má očekávání a ze mě je spokojený zákazník. Pokud budu v budoucnu prodávat byt, tak jedině s paní Kateřinou Chlupáčovou, je opravdu nejlepší. Děkuji.”
Zdeněk Jemelínek 08.02.2022
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Z prvních kontaktů mám dojem, že paní doktorka je vstřícná vůči zákazníkovi, příjemná a rychlá, podává přesné informace. (Poptávka nemovitosti na pronájem)
Bohumír Přeučil 08.02.2022
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
„skvělá práce ing.Kmochové!”(Nabídka nemovitosti na pronájem)
Aida Kartal 07.02.2022
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Koupě proběhla rychle a v pořádku ,mají profesionální přistup.Paní Ing.Chlupačová moc děkuji za její ochotu i profesionální přistup. Všechno proběhlo v pořádku , pro mně to bylo bez jediné starostí. Všem vřele doporučují
Josef Rychel 03.02.2022
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Rád bych touto cestou poděkoval za skvěle odvedenou práci Vaši kolegyní paní Kmochovou. Její přístup byl profesionální a a iniciativní, výsledkem čeho byl rychlý a bezproblémový prodej naši nemovitosti včetně dosažení skvělé prodejní ceny. Na paní Kmochovou jsem se neobrátil nahodile, již v minulosti jsme spolupracovali - tenkrát jsem byl kupujícím a její profesionalita a nasazení na mě udělali dojem.
Miloš Čekal 26.01.2022
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
S paní inženýrkou Kmochovou je radost spolupracovat. Má velmi profesionální přístup a dokonalou přípravu. Všechny kroky jsou dotaženy do nejmenších detailů. Pracuje s velkou energií a nasazením. Děkuji! (Nabídka nemovitosti na prodej)
p. Valter 25.01.2022
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Dobrý den, vše proběhlo dle plánu, PRE uzavřela převod odběratele. Chci Vám poděkovat za vše, co jste udělala kolem prodeje mých (už bývalých) nemovitostí.
Stavros Mavromatidis 17.01.2022
Sulimova Olga, Ing.
Realitní poradkyně
Chtěl bych vás informovat o našich zkušenostech s realitní kanceláří CHIRŠ, která se nachází na stanici metra Háje. Tuto pobočku zastupuje paní ing. Sulimová společně s panem ing. Dobrovskoy. Realitní kanceláři CHIRŠ jsme zadali prodej našeho bytu 1+1 na Chodově, k tomu jsme chtěli, aby nám dle možností sehnali byt mimo Prahu. Pan Dobrovskoy a paní Sulimová, která si nás vzala na starost, si naše požadavky v klidu posechli, rozebrali s námi možnosti této transakce. Za několik dní nám paní Sulimová zavolala, že má hotovou smlouvu. Každý bod smlouvy nám trpělivě vysvětlila a dala nám smlouvu do ruky, abychom ji mohli dát našemu právníkovi. Náš právník se zněním souhlasil a byl mile překvapen, že smlouva neobsahuje žádné smluvní pokuty. Po podepsání smlouvy začala paní Sulimová pracovat na našich požadavcích k naplnění transakce. Když už mělo k transakci dojít, naše maminka vážně onemocněla a proto se nemůžeme stěhovat. Přišli jsme za paní Sulimovou jestli bychom nemohli smlouvu předčasně zrušit (bylo to dlouho před uplynutím smluvní lhůty). Paní Sulimová nám bez okolků vyhověla. Paní Sulimová a také pan Dobrovskoy nám za kancelář CHIRŠ popřáli hodně štěstí a ať vše dobře dopadne. Paní Sulimová svojí práci dělá s velkou profesionalitou, ale také s velmi lidským přístupem. S realitní kanceláří CHIRŠ v zastoupení paní Sulimové jsme velmi spokojeni a můžeme tuto realitní kancelář s klidným svědomím doporučit všem, kteří potřebují realitní makléře. Stavros Mavromatidis a Dana Kettnerová
Metzkerovi 27.12.2021
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka pobočky, realitní poradkyně s profesní kvalifikací autorizovanou Ministerstvem pro místní rozvoj ČR
Paní Rejtharová zprostředkovala pronájem naší nemovitosti. Jsme spokojeni s celou realizací pronájmu, ochotou, časovým průběhem akce a flexibilitou. Budeme-li v budoucnu potřebovat nějakou další pomoc v realitách určitě rádi využijeme jejích služeb.
Alexander Chekurov 21.12.2021
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Paní Titovová je profesionál ve své profesi. Mý jsme s manželkou byli spokojeni při koupi bytu. Moc ji děkujeme za práce.
Hana Horecká 21.12.2021
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Paní Titovová je Profesionál, své práci rozumí a dělá ji skvěle. Perfektní přístup a super člověk. Moc moc moc Vám dekuji, pani Titovová (prodej bytu Praha 5)
Алена 15.12.2021
Novoselova Jevgenija, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Очень благодарим Евгению за поддержку и помощь в оформлении квартиры. Это был непростой и долгий процесс, но Евгения всегда была с нами, помогала во всех процессах и сделала все возможное, чтобы мы поскорее переехали в новый дом. Благодарю за вашу отзывчивость и профессионализм! (Jsme velmi vděční Jevgeniji za její podporu a pomoc při koupi bytu. Byl to nesnadný a dlouhý proces, ale Jevgenija byla vždy s námi, pomáhala ve všech procesech a dělala vše pro to, abychom se mohli co nejdříve přestěhovat do nového domu. Děkujeme za Vaši vstřícnost a profesionalitu!) (Poptávka nemovitosti na prodej)
Tomáš G. 29.11.2021
Polidar Martin
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně .
Oceňujem profesionálny prístup pána Polidara a ochotu vždy pomôcť so všetkým, čo sa s hľadaním nového bývania spája. Kladne tiež hodnotím spôsob komunikácie a rýchlosť spätnej väzby.
Jan Zajíček 23.11.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
opět vše naprosto dokonalé, už to nemohlo být lepší, dávám všechny palce nahoru. (Poptávka nemovitosti na prodej)
Peták 14.11.2021
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Se službami paní Renaty Šolcové jsem byl velmi spokojený. Moc děkuji za profesionální přístup, vstřícnost i rychlé a spolehlivé jednání. Chtěl bych jí tímto poděkovat a dalším klientům mohu vřele doporučit využití jejích služeb. (Nabídka nemovitosti na pronájem)
Heger Miroslav 11.11.2021
Borovskoy Alexander, Ing.
Ředitel s certifikací ARK ČR
Pan Ing. Borovskoy nám pomohl sehnat nájemce do našeho bytu. Přes počáteční nedůvěru velmi oceňujeme jeho ochotu, vstřícnost a zejména jeho nadstandardní vyjednávací schopnosti. Snaha maximálně vyhovět individuálním požadavkům klienta, jeho empatické, klidné a vždy vstřícné jednání s různými typy klientů je obdivuhodné.
Markéta Budská 10.11.2021
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Pani Šolcová nám pomáhala prodat byt... Vše proběhlo na jedničku.. nemůžu si na nic stěžovat.. Je velice milá,ochotná,vše nám vysvětlila a celým prodejem nás provedla... Lokalitu zná velice dobře a je vidět že ve svém oboru se vyzná a ví co dělá.. Mohu jedině doporučit..
Milena Malá 03.11.2021
Novoselova Jevgenija, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Vynikající práce, profesionalita, vstřícnost, rychlost. Jsem velmi spokojená a určitě paní Novoselovou doporučuji. (Nabídka nemovitosti na pronájem)
Novák Jan 21.10.2021
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Paní Ing. Chlupáčová nám velmi pomohla s prodejem bytu. Profesionál na svém místě. Komunikace s klientem vynikající.
Stanislav 19.10.2021
Novoselova Jevgenija, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Jsem byl spokojen, doporučují! (Poptávka nemovitosti na pronájem)
Michal 14.10.2021
Sluka Miloslav, Ing.
Realitní poradce certifikovaný Ministerstvem pro místní rozvoj ČR a Asociací realitních kanceláří ČR
Velky professional
Lucie Korinkova 12.10.2021
Polidar Martin
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně .
Ochotný a lidský vyšel vstříc
Hanan 07.10.2021
Polidar Martin
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně .
Pan Polidar skloubil profesionalitu a empatii. Moc dekuji za příjemnou a úspěšnou spolupráci. (Nabídka nemovitosti na pronájem)
Novák Jan 30.09.2021
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II.stupně
Profesionalní přístup ve všech směrech potřebných k uspěšnemu prodei nemovitosti. (Nabídka nemovitosti k prodeji)
Martin Sýkora 26.09.2021
Sluka Miloslav, Ing.
Realitní poradce certifikovaný Ministerstvem pro místní rozvoj ČR a Asociací realitních kanceláří ČR
Perfektní spolupráce při nákupu i při prodeji, profesionální jednání, ochota, vstřícnost a velká empatie. To vše doplněno perfektním právním servisem. Děkuji a služby pana Sluky vřele doporučuji!
Váňová 24.09.2021
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Příjemné a ochotné jednání, vstřícnost, trpělivost, profesionalita, určitě doporučuji. (Nabídka nemovitosti na prodej)
Karol Kuchta 22.09.2021
Borovskoy Alexander, Ing.
Ředitel s certifikací ARK ČR
Spolupracovalo sa vyborne dakujem Kuchta. (Nabídka nemovitosti na prodej)
Alice Svobodova 21.09.2021
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
S paní inženýrkou Kmochovou spolupracujeme dlouhodobě. Jsme velmi spokojeni, protože je velká profesionálka, vše je precizně připravené i procesované. Můžeme jen doporučit:) (Nabídka nemovitosti na prodej)
Kaplan Peter 09.09.2021
Kučerenko Galina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Dobrý den, touto cestou bych Vám velmi rád sdělil, že jsem nadmíru spokojen s Vaší zaměstnankyní Ing. Galinou Kučerenko, která v rámci vysokého nasazení a nesmírné vpomoci bezchybně zajistila vše potřebné k hladkému zprostředkování prodeje mého bytu. Je usměvavá a korektní, má zcela profesionální a lidský přístup k zákazníkům. Velká pochvala také za mne. Mockrát Vám děkuji rovněž proto, že tato zaměstnankyně je zcela jistě značným přínosem i pro Vaši společnost. S pozdravem Rudolfa Holeky 634/1 198 00 Praha 9
1
2 3 4 5 22

Uvažujete-li o získání nové profese, o samostatném řízení vlastního času, jste připravení věnovat se vybudování nové kariéry - obraťte se osobně na jednu z poboček CHIRŠ ve Vaší lokalitě pro podrobnější informace nebo se rovnou přihlaste na kurzy realitních poradců.

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce