Hodnocení našich poradců

Radovan Levy 21.05.2018
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Dobrý den, s paní Pavlíkovou jde všechno rychle a hladce. Jsme moc spokojeni !!!
Eduard Brejcha 21.05.2018
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Profesionální a příjemný přístup. (Poptávka nemovitosti na prodej)
Petr Šrámek 20.05.2018
Jesenská Věra
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
I když naše záležitost neskončila úspěšně, velmi jsme oceňovali velmi přátelský a vstřícný přístup paní Jesenské, které se velmi vážíme. (Nabídka na prodej)
Josef Hodys 17.05.2018
Polidar Martin
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně .
Profesionální přístup, znalost problematiky, potřebné papírové materiály u sebe, perfektní vystupování, doporučuji pana Polidara
Eduard Brejcha 16.05.2018
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Aktivní,, příjemný přístup. Přehled a znalost problematiky. (poptávka nemovitosti na prodej)
Martina Miskolczi 14.05.2018
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Jsme maximálně spokojeni se službami RK Chirš a zejména s přístupem RNDr. Pavlíkové. Byla profesionální a celým procesem koupě nás provedla, tak jak slíbila. Měla přehled o všech krocích, termínech, a to nejen při jednání s námi, ale také s ohledem na jednání s AK, Katastrem apod. Vše proběhlo hladce a podle plánu, který přeložila. Děkujeme! (poptávka nemovitosti na prodej)
Tomáš Listík 14.05.2018
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Profesionální a dle mého názoru nadstardantní jednání. Vřele paní doktorku doporučuji. (nabídka nemovitosti na prodej)
Anna 12.05.2018
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Pani Titova je velmi profesionalna, zodpovědná. Doufám, že ona pomuze prodávat byt snadno a rychle (nabídka nemovitosti na prodej).
Čermák Michal 09.05.2018
Žák Michal
Realitní poradce s certifikací ARK
Dobrý den, přístup pana Žáka ve věci prodeje nemovitosti je velmi profesionální a vstřícný. Děkuji a vřele doporučuji.
Pavel Novotný 06.05.2018
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velice paní Kmochovou doporučuji, profesionál na správném místě s přehledem a obrovským pracovním nasazení..! Dal bych i 10 hvězdiček-:))(nabídka nemovitosti k pronájmu)
Jaroslav Klíma 04.05.2018
Polishchuk Oleh , Bc.
Realitní a Hypoteční poradce
Profesionální přístup k práci.(nabídka nemovitosti na prodej)
Pavel Klimeš 01.05.2018
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
když někoho práce baví tak je to skvělé. Paní Spáčilová patří k těmto šťastlivcům. Je radost s ní jednat.(poptávka nemovitosti na prodej)
Miloslava Poláková 01.05.2018
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní Spáčilová odvedla při pokusu o prodej našeho bytu opravdu velké úsilí. Přesto mi trochu chybí analýza proč se prodej bytu nepodařil, nějaké závěry, zda je to lokalitou, vysokou cenou, stavem bytu, nebo to potřebuje ještě více času, apod? I když se náš byt prodat nepodařilo, paní Spáčilové však patří veliké poděkování za její velmi příjemné jednání, ochotu, profesionální vystupování a velikou snahu. Poláková
Marcel Knechtl 27.04.2018
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Jednoznačně nejlepší zkušenost. Velmi rychlé a férové jednání. Všem mohu jedině doporučit.(poptávka nemovitosti k pronájmu)
Čapek 27.04.2018
Srp Vladimír, Ing.
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně
Vzhledem k tomu,že jsme žádnou nemovitost neprodávali potěšila nás odbornost při vysvětlení smluvních vztahů,dále příjemné vystupování a výborná komunikace. Cenné rady při prohlídce nemovitosti vč.kvalitních fotografií na vašem webu.
Lukáš Sury 26.04.2018
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Spoluprace s paní Pavlikovou na nejlepší úrovni. Pokud třeba něco s nemovitostmi, tak jedině s pomocí paní Pavlikove (nabídka nemovitosti k pronájmu)
Alena Průšová 24.04.2018
Sluka Miloslav, Ing.
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně
Ráda bych poděkovala p. ing. Slukovi za skvělou spolupráci při prodeji našeho pozemku. Především za profesionalitu, rychlost a bezproblémovost celé transakce. Ještě jednou děkuji a doporučuji všem.
Alena Průšová 24.04.2018
Sluka Miloslav, Ing.
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně
Ráda bych poděkovala p. ing. Slukovi za skvělou spolupráci při prodeji našeho pozemku. Především za profesionalitu, rychlost a bezproblémovost celé transakce. Ještě jednou děkuji a doporučuji všem.
Jan Beck 23.04.2018
Kopčák Bohdan, Mgr.
Realitní poradce s certifikací ARK ČR
Děkuji za rychlost celé akce. (nabídka nemovitosti k pronájmu)
Andrey Ilyukhin 19.04.2018
Terenina Natalia
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
hodne prijemna pani, professionalni pristup, pekna porada.(poptávka nemovitosti na prodej)
Ekaterina Georgieva 19.04.2018
Švihovcová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Oceňuji výbornou a profesionální práci a děkujeme moc. (nabídka nemovitosti k pronájmu)
Helena 17.04.2018
Švihovcová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Velmi ochotný a vstřícný přístup. Děkuji.(nabídka nemovitosti na prodej)
Pavel Dobeš 17.04.2018
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Paní doktorka Pavlíková nám pronajala byt ve velmi krátké době . Po všech stránkách jednala velmi profesionálně, byla velmi vstřícná a komunikativní , vše kolem problematiky pronájmu bytu odborně vysvětlila . Bylo nám potěšením s ní spolupracovat . Dobešovi
Jan Klimeš 17.04.2018
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Vážená paní Spáčilová, děkuji za podrobnou konsultaci ohledně prodeje mého bytu. Situace se však změnila, já už se prodeje bytu od dnešního dne neúčastním. Věřte mi, že pokud budu shánět byt, či bych někdy něco prodával v Praze, bez zaváhání vás budu kontaktovat. Udělala jste na mě obrovsky pozitivní dojem. Všem Vaší služby vřele doporučuji. S pozdravem, Jan Klimeš
Elena Penzyakova 16.04.2018
Krátka Elena, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
koupí bytu
Ing. Jitka Kerle 13.04.2018
Jesenská Věra
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Pani Jesenska je velmi profesionalni, ochotna, vstricna, mam s ni nejlepsi zkusenosti. Jako makler velmi schopna, pravidelne informuje o vsem, co se kolem pripadu deje a navic je mila a prijemna. Za me TOP (nabídka nemovitosti na prodej)
Lucka 12.04.2018
Borovskoy Alexander, Ing.
Ředitel s certifikací ARK ČR
velmi ochotný a profesionální přístup. (poptávka nemovitosti k pronájmu)
Mertovi 12.04.2018
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Paní Mgr. Titovová, je velmi příjemná, ochotná a trpělivá. Při řešení problému, který vzniká v průběhu prodeje bytu je velmi pečlivá a tento problém je rychle vyřešen. Zároveň má výborné odborné znalosti. Moc děkujeme a doporučujeme! Manželé Mertovi
Marta Muchová 11.04.2018
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Děkujeme paní Šolcové za zprostředkování prodeje bytu. Oceňujeme vztřícné jednání, profesionální přístup a ochotu. Přejeme mnoho pracovních úspěchů a spokojených klientů:-).
Pepa 09.04.2018
Borovskoy Alexander, Ing.
Ředitel s certifikací ARK ČR
Velice dobrá práce od profesionála. Doporučuji. (nabídka nemovitosti k pronájmu)
Petra Paulusová 09.04.2018
Borovskoy Alexander, Ing.
Ředitel s certifikací ARK ČR
Koupě domu - Praha Háje. Chtěla bych touto cestou poděkovat panu Alexandrovi Borovskoy za jeho velmi profesionální přístup při zprostředkování koupě domu na Hájích. Jeho milé vystupování i velice cenné rady nám pomohly k bezproblémovému procesu. Na prohlídku domu s námi šel opakovaně a vždy si na nás vyhradil plno času. Ještě jednou - díky moc :-), pane Borovskoy. Můžu jenom doporučit!!
Helena Mojžíšová 05.04.2018
Jesenská Věra
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Na paní Jesenskou se obracím vždy pokud potřebuji pomoc v oblasti nemovitostí. Je vždy milá, ochotná a vstřícná, s profesionálním přístupem. (Nabídka nemovitosti k pronájmu)
Simona Vacková 05.04.2018
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Opakovaně výborná zkušenost s paní doktorkou Pavlíkovou! Milá, ochotná, profesionální, nejlepší makléřka. Vřele její služby doporučuji všem! Děkuji, Vacková (poptávka nemovitosti na prodej)
Anna a František Kelersovi 04.04.2018
Borovskoy Alexander, Ing.
Ředitel s certifikací ARK ČR
Dobrý den,rozhodli jsem se prodat svůj velký byt a zároveň sehnat náhradní menší byt. Obrátili jsme se na RK CHIRŠ, kterou jsme znali z reklam na různých místech Prahy. Ihned od začátku jsem byli překvapeni přístupem a jednáním makléřů RK. Seznámili nás jak bude celá akce probíhat. Udělali odhad ceny za kterou můžeme náš byt prodat a koupit nový! Čím déle jsme byli v kontaktu, věděli jsme, že jejich jednání je vysoce profesionální a perfektní. Hlavně při shánění náhradního bytu nebyl problém aby i několikrát s námi opakovaně navštívili byty o které jsme měli zájem!!! Tady to zkrátíme, prostě prodej i koupě nového bytu se podařil k naší spokojenosti, hlavně díky makléřum RK CHIRŠ Eleně Zabirové a Alexovi Borovskomu, kterým moc děkujeme!!! Po této zkušenosti můžeme RK CHIRŠ doporučit všem, kteří potřebují prodat anebo vyměnit svůj byt!!!!! S pozdravem manželé Kelersovi!!!!
Anna a František Kelersovi 04.04.2018
Zabirova Elena, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Dobrý den,rozhodli jsem se prodat svůj velký byt a zároveň sehnat náhradní menší byt. Obrátili jsme se na RK CHIRŠ, kterou jsme znali z reklam na různých místech Prahy. Ihned od začátku jsem byli překvapeni přístupem a jednáním makléřů RK. Seznámili nás jak bude celá akce probíhat. Udělali odhad ceny za kterou můžeme náš byt prodat a koupit nový! Čím déle jsme byli v kontaktu, věděli jsme, že jejich jednání je vysoce profesionální a perfektní. Hlavně při shánění náhradního bytu nebyl problém aby i několikrát s námi opakovaně navštívili byty o které jsme měli zájem!!! Tady to zkrátíme, prostě prodej i koupě nového bytu se podařil k naší spokojenosti, hlavně díky makléřum RK CHIRŠ Eleně Zabirové a Alexovi Borovskomu, kterým moc děkujeme!!! Po této zkušenosti můžeme RK CHIRŠ doporučit všem, kteří potřebují prodat anebo vyměnit svůj byt!!!!! S pozdravem manželé Kelersovi!!!!
Just 29.03.2018
Fišerová Jana
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
S prací paní Fišerové při prodeji mého bytu na Petřinách jsem velmi spokojen. Oceňuji zejména její znalost prostředí, profesionální jednání a dosažení požadované ceny. Mohu ji každému jen doporučit.
Marcela Náglová 29.03.2018
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Paní Chlupáčová chtěla bych Vám moc poděkovat za Vaši perfektní práci a přístup. Minulý týden muž se zastavil ve Vaší kanceláři vyzvednout dokumenty a podrobné instrukce. A také scan daňového přiznání. Hned jsem poslala peníze. Dnes jsme předali náš byt novým majitelům. Jsem ráda, že nás osud svedl na 5 měsíců na společnou cestu. Pro mě to byla hodně složitá cesta, ale díky Vám jsem to zvládla! Už bydlíme. Přeji Vám v životě hodně zdraví, štěstí, pohody a dobrých lidí kolem sebe.
Denisa Břeská 27.03.2018
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
S paní Titovovou jsme byli moc spokojeni při prodeji našeho bytu na Barrandově. Je velmi příjemná, ochotná a trpělivá řešit jakékoli problémy, které mohou v průběhu koupě či prodeje bytu vzniknout. Zároveň má výborné odborné znalosti. Moc děkujeme a doporučujeme!
Anton 20.03.2018
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Рецензий на чешском языке здесь хватает и все, что касается положительных отзывов, можете верить, не обманывают. Пишу отзыв для русскоговорящих будущих клиентов CHIRŠ. Я вообще имел малое представление о местном рынке недвижимости и на все вопросы, которые могут возникнут при поиске и покупке жилья я всегда получал профессиональный ответ от Titovová Jevgenija. Даже сейчас, когда я должен решить некоторые организационные моменты ПОСЛЕ покупки квартиры, я знаю, что всегда могу рассчитывать на помощь. Это я все к тому, что специалист, рецензии на которого вы читаете, заслуживает тех оценок, которые ему здесь дают. Выбирайте, не пожалеете.
MUDr. Tesařová Marcela 19.03.2018
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
S paní Chlupáčovou jsme před lety řešily koupi mého bytu a teď mi pomáhá sehnat nový. A je to nejlepší poradce, kterého jsem kdy poznala! Opravdu. MUDr. Tesařová Marcela
Jedličková 19.03.2018
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Při koupi bytu jsem byla spokojena s přístupem paní Šolcové, vše proběhlo rychle a bez problémů.
Helena Paulikova 15.03.2018
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Pi Kmochova je velmi profesionalni, nasloucha pozadavkum klienta a snazi se maximalne najit nemovitost, ktera by vyhovovala mym pozadavkum. Ma velke zkusenosti mistniho prostredi a mam v ni plnou duveru, ze jakmile se ukaze moznost nemovitosti, ktera by splnovala moje predstavy, upozorni me ihned a nasmeruje me na moznou prohlidku. Verim, ze s jeji pomoci budu moci najit nemovitost dle mych predstav a dekuji ji, ze mi dava osobni pristup a promptne se mnou komunikuje a je velmi vstricna. DEKUJI a budu se tesit na dalsi spolupraci s ni. (poptávka nemovitosti na prodej)
Helena Paulikova 15.03.2018
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Pi Spacilova je profesionalni a vstricna, vse vysvetli a budu se tesit na spolupraci s ni pri hledani nemovitosti, kterou si predstavuji. Dekuji!
Hampacherovi 14.03.2018
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Díky paní Titovové a panu majiteli RK Chirš jsme prodali družstevní byt, což není uplně jednoduché. Obrovská profesionalita celého postupu prodeje, přes notářskou úschovu až připsání peněz na účet. Paní Titovová je opravdu na svém místě. Veliké díky!
Miroslav Červík 14.03.2018
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Naprostá spokojenost při prodeji našeho bytu. Děkujeme, chválíme a doporučujeme.
Oksana Bočkova 14.03.2018
Borovskoy Alexander, Ing.
Ředitel s certifikací ARK ČR
Velmi profesionalni jednani, zajem splnit očekavani klienta.(poptávka nemovitosti na prodej)
Vladislava Kohútová 12.03.2018
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
S paní doktorkou Pavlíkovou mám opakovaně velmi dobrou zkušenost s pronájem nemovitosti, velmi oceňuji její věcný, odborný a zároveň přátelský přístup. Díky.
Vencl Radim 09.03.2018
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Ve sve temer 15 lete praxi jsem poznal malo tak schopnych lidi jako je pani inzenyrka Kmochova. Ma vseobecne profesionalni pristup, velmi dobre jednani. Dekuji a preji Vam vse nej. (nabídka nemovitosti na pronájem)
Jana Nováková 07.03.2018
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Děkuji paní Spáčilové za její vstřícné jednání při mém zájmu o byt, který nabízela. O bytu měla připravené veškeré potřebné informace a po celou dobu jednání byla milá a přátelská.(prohlídka nemovitosti)
Michal Kantor 07.03.2018
Krátka Elena, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Velmi profesionální jednání!!! Paní nám zprostředkovala prohlídku bytu, předala nám všechny informace, ochotně odpovídala na všechny naše dotazy atd.
1
2 3 4 5 13

Uvažujete-li o získání nové profese, o samostatném řízení vlastního času, jste připravení věnovat se vybudování nové kariéry - obraťte se osobně na jednu z poboček CHIRŠ ve Vaší lokalitě pro podrobnější informace nebo se rovnou přihlaste na kurzy realitních poradců.

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce