Hodnocení našich poradců

Jaroslava Čapková 13.12.2017
Hnátová Liběna
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
S paní Hnátovou spolupracuji už čtyři roky při pronájmu bytů a jsem její prací nadšená. Je zkušená, spolehlivá, s dobrým úsudkem,velmi vstřícná a ochotná, včetně toho, že se časově ohromně přizpůsobuje mně i zájemcům. Dovede dobře poradit i zařídit právnické služby i porady. Díky za ni!!!!!
Pavel Bartošek 13.12.2017
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Prodej bytu
Lenka 11.12.2017
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka, realitní poradce
Zaregistrovala jsem se v roce 2013 u RK CHIRŠ s požadavkem 2+1 nebo 2+ KK v Praze 5,6,9. Doposud jsem nedostala ani jednu nabídku na prohlídku bytu . Jiná RK vyřešila můj požadavek během 3týdnů. Z tohoto důvodu nejsem spokojena s RK a nechci již od RK Chirš nic!
Jan Dinebier 09.12.2017
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Pomoc s pronájmem luxusně zařízeného bytu.(poptávka nemovitosti k pronájmu)
Ladislav Vojta 09.12.2017
Fedorova Olga
Realitní poradkyně
Spokojenost.
Marie Krupičková 09.12.2017
Terenina Natalia
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Natalia je velice aktivní a schopná realitní makléřka, se kterou se mi spolupracovalo doposud nejpříjemněji. Má profesionální i lidský přístup, kterého si vážím. Pokud bych cokoli v budoucnu ohledně nemovitostí řešila, určitě se opět obrátím přímo na ni.
Milan 07.12.2017
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Po vsech strankach prijemne a profesionalni vystupovani -- maklerku Ing. Lenku Kmochovou mohu vsem klientum bez obav doporucit. (nabídka nemovitosti k prodeji)
Michal Barták 07.12.2017
Kučerenko Galina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Bezproblémové jednání na profesionální úrovni se vším , co k tomu patří . Mohu rozhodně doporučit. (nabídka nemovitosti k pronájmu)
manželé Myslíkovi 05.12.2017
Fišerová Jana
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Při koupi domu jsme se setkali a profesionálním přístupem paní Fišerové, která velmi ochotně i mimo pracovní dobu nám podrobně a pravdivě inzerovaný rodinný dům opakovaně předváděla. Dále musíme ohodnotit profesionální zajištění po stránce právní, přičemž se jednalo o nadstandardní úkony bez zbytečných průtahů. Ještě jednou děkujeme za nemovitost ve které se cítíme opravdu doma. Manželé Jana a Zdeněk Myslíkovi
Kateřina T. 05.12.2017
Terenina Natalia
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Natalia je skvělá, velice schopná poradkyně, oceňuji osobní přístup i znalost trhu a lokality. Moc děkuji za pomoc! (nabídka nemovitosti k pronájmu)
Jana Procházková 05.12.2017
Kopčák Bohdan, Mgr.
Realitní poradce s certifikací ARK ČR
Děkuji za vstřícnost a zasílání nabídek. (poptávka nemovitosti na prodej)
Mudr.Chytilová 04.12.2017
Jesenská Věra
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Velmi děkuji za profesionální i lidský přístup, ochotu, spolehlivost a vstřícné jednání. (nabídka nemovitosti k prodeji)
Zdeněk Chromý 01.12.2017
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Děkuji za příjemné přijetí a těším se na nabídky.
Vítězslav Pálka 30.11.2017
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní Šolcová je skvělý člověk a profesionální poradkyně, vše vysvětlí a poradí příjemně . Vřele doporučuji. Za mě má ALE 6 ++++++ hvězdiček. :-) (nabídka nemovitosti k prodeji)
TerezaHeinzová 27.11.2017
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Byla jsem s paní Spáčilovou velice spokojena. (nabídka nemovitosti k prodeji)
Zina Rajnochova 27.11.2017
Děkuji paní Isabelle za bezproblémový prodej mého bytu na Praze 3. Byla vždy ochotná, pečlivá a spolehlivě mne provedla celým procesem. Vždy mne ihned informovala o každém novém kroku ohledně prodeje. Řešila i záležitosti nad rámec naší smlouvy, jako kupř. jednání s mými anglicky mluvícími nájemníky v souvislosti s ukončením jejich nájmu. Také mi dobře poradila s úpravou bytu. Moc děkuji a všem doporučuji.
Alena Novotná 24.11.2017
Nikitina Olga, Ing.
Ředitelka kanceláře, realitní a hypoteční poradkyně s certifikací ARK ČR
Jsme velice rádi,že jsme zvolili realitní kancelář CHIRŠ pobočka Dejvice,Praha 6 a především chceme poděkovat paní O. Nikitině za její rychlé a naprosto profesionální jednání.Je velice příjemná,ochotná,se vším nám velmi dobře poradila,nic pro ní nebyl žádný problém.S výsledkem její práce jsme maximálně spokojeni. Po nedobrých zkušenostech s několika jinými realitkami můžeme jen každému RK CHIRŠ pobočka Dejvice,Praha 6 vřele doporučit. Ještě jednou moc a moc děkujeme.
LB 24.11.2017
Koubová Daniela
Návrhy interiérů, kuchyňské studio, Home Staging, realitní poradkyně
Velmi si cením vstřícnosti při hledání termínu prohlídky nemovitosti a lidského přístupu pí Koubové po celou dobu komunikace.
Hana Vyšatová 20.11.2017
Jesenská Věra
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Měla jsem tu čest spolupracovat s paní Věrou Jesenskou, kterou mohu bez sebemenšího zaváhání označit jako "člověka na svém místě". Její ochota, profesionalita a nad tím vším nikdy nekončící lidský přístup, je až fascinující. Přeji jí mnoho dalších, tak moc spokojených zákazníků, kterým jsem i já . (poptávka nemovitosti na prodej)
Игорь Штырба 12.11.2017
Fedorova Olga
Realitní poradkyně
Быстро, приятно, профессионально!
IVETA KARÁSKOVÁ 09.11.2017
Kučerenko Galina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velmi milé a příjemné jednání, paní makléřka Galina Kučerenko je profesionální a přitom vstřícná a milá. Děkuji. (Prohlídka nemovitosti)
Radek 07.11.2017
Nikitina Olga, Ing.
Ředitelka kanceláře, realitní a hypoteční poradkyně s certifikací ARK ČR
Profesionální jednání ve všech aspektech spolupráce. Děkuji. (poptávka nemovitosti k pronájmu)
Jakub Tomek 06.11.2017
Borovskoy Alexander, Ing.
Ředitel s certifikací ARK ČR
Pan Borovskoy je zkušený profesionál, který v oboru umí chodit. Úspěšně zprostředkoval koupi bytu od majitele, se kterým bylo těžké jednání. Trpělivost, diplomacie, vstřícnost a striktně korektní chování, kterým chrání obě strany i sebe. Vřele doporučuji.
Irena Nováková 02.11.2017
Sluka Miloslav, Ing.
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně
Při prodeji bytu mého klienta jsem se setkala s panem Ing. Slukou, který zastupoval kupujícího. Chci vyzdvihnout jeho profesionalitu a příjemné vystupování, což přispělo k naprosto bezproblémovému a rychlému průběhu obchodu. Doufám, že se s ním setkám při další spolupráci.
Irina 28.10.2017
Fedorova Olga
Realitní poradkyně
Olga - super odbornik. Moc dekuji za spoluprace. (nabídka nemovitosti k pronájmu)
E.Tien 26.10.2017
Dračka Roman
Realitní poradce
Velice děkuji za vstřícnost a profesionalitu při jednání s panem Dračkou. Bylo mi potěšením (a vyjímkou) pronajmout si bydlení přes RK. (poptávka nemovitosti k pronájmu)
Zdeněk Hanzl 26.10.2017
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Vždy profesionální přístup, směřující k rychlému pronájmu nemovitosti a příjemné jednání bylo vždy samozřejmostí.
Marie Glivická 25.10.2017
Žák Michal
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně
Pan Žák dokázal opravdu dobře poradit. Bylo vidět, že je odborník.
Pecka 23.10.2017
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Spolupráce byla skvělá a hlavně bezproblémová a rychlá. Děkuji S úctou Ing. Karel Pecka
Vojnarovi 21.10.2017
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
S pani Šolcovou jsme byli spokojení. Oceňujeme její velikou profesionalitu a vstříčnost !!
Ilona Dvořáčková 20.10.2017
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Dobrý den, ráda bych velice poděkovala paní makléřce Šolcové za perfektní a velice profesionální přístup při zprostředkování prodeje mého bytu. Je to velmi inteligentní člověk se slušným a milým chováním ke klientovi. Takových lidí je v dnešní době velmi málo. Velice si Vás paní Šolcová za to vážím. Děkuji a přeji hodně zdraví a mnoho pracovních úspěchů S pozdravem Ilona Dvořáčková
Andrea Césarová 20.10.2017
Hnátová Liběna
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Paní Hnátová byla první osobou, se kterou jsem nejen obrazně vešla v kontakt při vstupu do pobočky a okamžitě se mně mile a ochotně optala na můj zájem a sepsala požadavky. Příjemná spolupráce.
Hrnčíř Lubomír 20.10.2017
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
S prací Mgr. Titovové při prodeji rodinného domu v Letecké jsme byli spokojeni. Její práci můžeme ostatním prodávajícím či kupujícím jen doporučit. Za bývalé vlastníky domu ještě jednou děkuji. Hrnčíř Lubomír.
Alex Sadovskyi 19.10.2017
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Profesionální a vstřícný přístup (prodej bytu na ul.Devonska Barrandov Praha 5). Děkuji Alex Sadovskyi.
Jana Juřicová 19.10.2017
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Ahoj Lenko, děkuji za nadstandardní služby, měla jsi vše dopředu promyšlené, nákup bytu proběhl rychle, bez komplikací, bylo to příjemné jednání. Jana Juřicová
Vladimír Juřica 18.10.2017
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Děkujeme, Lenko, za Vaše služby, velmi si Vaši pomoci vážíme. Příště se opět obrátíme na Vás
Josef Strelec 18.10.2017
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Rychlé pragmatické jednání, vše srozumitelně a předem připraveno a hlavně o dva kroky dopředu promyšleno. Děkuji za poskytnuté služby. (nabídka nemovitosti k prodeji)
Alexander Akulinin 18.10.2017
Fedorova Olga
Realitní poradkyně
Paní Federova je nejlepší makléřka, kterou znám. Vstřícná, rychlá, inteligentní, vzdělaná, milá, chytrá. Pracuje na profesionální úrovní. Byl jsem na 100 % spokojen. Mohu doporučit tuto makléřku a společnost CHRIŠ. Velmi děkují. (nabídka nemovitosti k prodeji)
Roberto 18.10.2017
Dračka Roman
Realitní poradce
Roman was a very professional, nice and quick realtor. He provided us with all the information we needed in order for us to rent the flat and he was always willing to answer our questions. Totally recommended! Thank you!
Mirek 18.10.2017
Profesional, good!!!!
Ulbrichtová Marie 17.10.2017
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Seznámení s Jevgenijí byla pro nás radost, spo- kojenost a uklidnění v různých situacích, protože jsme hned na začátku pochopili, že máme před sebou spolehlivého, vysoce profesionálního člověka, na kterého se můžeme spolehnout, který vyšel vždy vstříc nehledě na svůj volný čas, člověka s cennými zkušenostmi a hlavně - vždy s humorem a úsměvem!!! Díky Jevgeniji budeme na naši nejednoduchou záležitost, kterou za nás řešila, vzpomínat už jen s obrovským vděkem.
Kovaříková Ilona 14.10.2017
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Paní Pavlíková, vím, že bych hodnocení měla napsat jako recenzi, ale prostě nemůžu. Chci poděkovat přímo Vám. Jsem velmi ráda, že jsem Vás mohla poznat a že jste byla ochotná mi pomoci s prodejem bytu. Váš profesionální a i lidský přístup je obdivuhodný. Je mi jasné, že RK CHIRŠ a potažmo Vy máte hodně klientů, ale tak rychlé, osobní a vlídné jednání jsem nečekala. Vážená paní Pavlíková, přeji Vám ještě hodně pracovních úspěchů a pevné nervy s námi klienty. Je mi velkou ctí. Děkuji Kovaříková Ilona
Jiří Slanina 13.10.2017
Zabirova Elena, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Dobrý den, děkuji za vstřícné, věcné, milé přijetí, ze kterého vyzařuje profesionalita. Přišel jsem s žádostí o pronájem bytu 1+kk nebo 2+kk. Ihned se mi makléřky věnovaly a předložily návrhy a dnes ve večerních hodinách již jdu na prohlídku bytu. Ze srdce děkuji a jsem mile překvapen. Je to příklad svědomité a profesionální práce. S úctou Váš Jiří Slanina
Josef Mejzr 12.10.2017
Žák Michal
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně
Pan Žák je opravdu bezvadný člověk,který se stará o klienty jak o vlastní děti.Ví,co a jak má dělat.Prostě profík.Byl jsem s ním maximálně spokojený.Prodal můj dům v nečekané rychlosti a za slušnou cenu a za to mu nesmírně děkuji.Pokud budu vědět o někom,kdo bude chtít prodat dům,nebo byt okamžitě pana Žáka doporučím.
Lukáš Herout 12.10.2017
Sluka Miloslav, Ing.
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně
Doporučuji! Při hledání bytu jsem se setkal s více než 10 "realiťáky" a pan Sluka je jediný z nich, na koho bych se s klidným svědomím opět obrátil. Skvělá komunikace, profesionální vystupování a hlavně vše proběhlo v klidu a v pohodě.
Anna Vostrikova 12.10.2017
Terenina Natalia
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Наталья очень приятная в общении, ответственная и обязательная.
Šimurda Květoslav 11.10.2017
Koubová Daniela
Návrhy interiérů, kuchyňské studio, Home Staging, realitní poradkyně
Paní Koubová nám kompletně zařídila prázdný byt a výsledek její práce byl obdivuhodný. Všem se nám tam teď chce bydlet. Doporučuji.
Martina Uhlířová 10.10.2017
Pastrňáková Irena
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Prodej nemovitosti. Vstřícné, pohotové jednání.
Opřátkovi 09.10.2017
Sluka Miloslav, Ing.
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně
K pracovní obětavosti při prodeji a koupi nemovitosti a osobním vlastnostem pana ing. Sluky není třeba komentářů. Pro nás je ing. Sluka po všech stránkách ,,jednička s hvězdičkou"
RJ 09.10.2017
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Vše proběhlo v naprosté spokojenosti. Vřele doporučuji. (nabídka nemovitosti k pronájmu)
1
2 3 4 5 11

Uvažujete-li o získání nové profese, o samostatném řízení vlastního času, jste připravení věnovat se vybudování nové kariéry - obraťte se osobně na jednu z poboček CHIRŠ ve Vaší lokalitě pro podrobnější informace nebo se rovnou přihlaste na kurzy realitních poradců.

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce