Hodnocení našich poradců

Ulbrichtová Marie 17.10.2017
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Seznámení s Jevgenijí byla pro nás radost, spo- kojenost a uklidnění v různých situacích, protože jsme hned na začátku pochopili, že máme před sebou spolehlivého, vysoce profesionálního člověka, na kterého se můžeme spolehnout, který vyšel vždy vstříc nehledě na svůj volný čas, člověka s cennými zkušenostmi a hlavně - vždy s humorem a úsměvem!!! Díky Jevgeniji budeme na naši nejednoduchou záležitost, kterou za nás řešila, vzpomínat už jen s obrovským vděkem.
Kovaříková Ilona 14.10.2017
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Paní Pavlíková, vím, že bych hodnocení měla napsat jako recenzi, ale prostě nemůžu. Chci poděkovat přímo Vám. Jsem velmi ráda, že jsem Vás mohla poznat a že jste byla ochotná mi pomoci s prodejem bytu. Váš profesionální a i lidský přístup je obdivuhodný. Je mi jasné, že RK CHIRŠ a potažmo Vy máte hodně klientů, ale tak rychlé, osobní a vlídné jednání jsem nečekala. Vážená paní Pavlíková, přeji Vám ještě hodně pracovních úspěchů a pevné nervy s námi klienty. Je mi velkou ctí. Děkuji Kovaříková Ilona
Jiří Slanina 13.10.2017
Zabirova Elena, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Dobrý den, děkuji za vstřícné, věcné, milé přijetí, ze kterého vyzařuje profesionalita. Přišel jsem s žádostí o pronájem bytu 1+kk nebo 2+kk. Ihned se mi makléřky věnovaly a předložily návrhy a dnes ve večerních hodinách již jdu na prohlídku bytu. Ze srdce děkuji a jsem mile překvapen. Je to příklad svědomité a profesionální práce. S úctou Váš Jiří Slanina
Josef Mejzr 12.10.2017
Žák Michal
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně
Pan Žák je opravdu bezvadný člověk,který se stará o klienty jak o vlastní děti.Ví,co a jak má dělat.Prostě profík.Byl jsem s ním maximálně spokojený.Prodal můj dům v nečekané rychlosti a za slušnou cenu a za to mu nesmírně děkuji.Pokud budu vědět o někom,kdo bude chtít prodat dům,nebo byt okamžitě pana Žáka doporučím.
Lukáš Herout 12.10.2017
Sluka Miloslav, Ing.
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně
Doporučuji! Při hledání bytu jsem se setkal s více než 10 "realiťáky" a pan Sluka je jediný z nich, na koho bych se s klidným svědomím opět obrátil. Skvělá komunikace, profesionální vystupování a hlavně vše proběhlo v klidu a v pohodě.
Anna Vostrikova 12.10.2017
Terenina Natalia
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Наталья очень приятная в общении, ответственная и обязательная.
Šimurda Květoslav 11.10.2017
Koubová Daniela
Návrhy interiérů, kuchyňské studio, Home Staging, realitní poradkyně
Paní Koubová nám kompletně zařídila prázdný byt a výsledek její práce byl obdivuhodný. Všem se nám tam teď chce bydlet. Doporučuji.
Martina Uhlířová 10.10.2017
Pastrňáková Irena
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Prodej nemovitosti. Vstřícné, pohotové jednání.
Opřátkovi 09.10.2017
Sluka Miloslav, Ing.
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně
K pracovní obětavosti při prodeji a koupi nemovitosti a osobním vlastnostem pana ing. Sluky není třeba komentářů. Pro nás je ing. Sluka po všech stránkách ,,jednička s hvězdičkou"
RJ 09.10.2017
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Vše proběhlo v naprosté spokojenosti. Vřele doporučuji.
marian medla 07.10.2017
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
pronajem bytu - vse bylo supr - rychle a ochotne a v prospech obou stran.
Petr Petrůj 04.10.2017
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
S prací paní Mgr. Titovové jsem byl spokojen. Vše proběhlo s pronájmem bytu k mé naprosté spokojenosti. A ještě jsem dostal zdarma 2x propisovačku a 2x desky CHIRŠ. :-) Paní Titovovou mohu všem s klidným srdcem doporučit.
Kateřina Kummerová 02.10.2017
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Dobrý den paní Titovová, děkuji za vše, nejdříve jsem měla obavy jestli k prodeji vůbec dojde, za sebe jsem byla velmi spokojená, děkuji mnohokrát za spolupráci, jistě jste to neměla jednoduché. :) S pozdravem Kateřina Kummerová
Elena Astakhova 02.10.2017
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Нам было приятно сотрудничать с Евгенией Титовой (pronájem bytu v ul. U Kříže): все четко, ясно, вовремя и без задержек. Были соблюдены все договоренности, как временные, так и финансовые. Также большое спасибо за помощь в установлении языкового контакта с хозяином квартиры: мы не говорим по-чешски. Будем еще с ней сотрудничать и рекомендуем другим!
Iveta Jiruchová 01.10.2017
Sluka Miloslav, Ing.
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně
Pana Sluku mohu jedině doporučit, jednání s ním je naprosto bezproblémové, komunikuje obratem, snaží se vždy vyjít vstříc a nezdráhá se pomoci i nad rámec svých povinností.
Suchy 01.10.2017
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Děkujeme Mgr.Titovové za profesionální přístup prohlidka cinzovniho domu ul.Taboritska.
J.P., právník 01.10.2017
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Paní Titovová ve věci prodeje nemovitosti (byt na ul.Štěpařska Praha 5 Barrandov) postupovala citlivě, trpělivě a vstřícně navzdory řadě obtíží. S jejím celkovým přístupem jsem byl velmi spokojen a mohu její služby s radostí doporučit. J.P., právník
Liskova Magdalena 30.09.2017
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
S prací paní Titovové jsem velmi spokojena (prodej bytu na ul.Amforova Praha 13). Naprosto profesionální a současně lidský přístup a ochota - přesně tak si představuji práci realitního makléře. Děkuji, Liskova Magdalena.
Titova Katy 30.09.2017
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
S paní Titovovou jsme byli velmi spokojeni při vyřizování pronajmu našeho bytu (Lomacova - Barrandov)
Lorenc 30.09.2017
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Paní Titovová prodávala naš dům ve Zbuzanech. Vše proběhlo rychle, organizovaně, bez jediného zádrhelu a za dobrou cenu! Maximální spokojenost. Velmi doporučuju! Lorenc
Sevcikova Bohumila 30.09.2017
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
S paní Titovovou jsem byla na prohlidce bytu na ul. Lohnickeho Praha 5 Barrandov. Je velice profesionální, perfektni zna lokalitu, je vstřícná mohu jen doporučit. Moc děkuji, Sevcikova
Maresova Natalie 30.09.2017
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
S paní Titovovou jsem byla velmi spokojená na prohlidce bytu na ul.Rooseveltova Praha 6. Je velice profesionální , vše vysvětlí, je vstřícná mohu jen a jen doporučit. Moc děkuji.
Herberova Lenka 30.09.2017
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Prohlídka bytu v ul.Rooseveltova s paní makléřkou byla naprosto perfektní. Vstřícná, milá, ochotná. Děkuji.
Lazutkin Evgenij 30.09.2017
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Spasibo za pomos v prodaze kvartiry na Barrandove. Vse bystro, cetko i professionalno! Lazutkin Evgenij
Irina Parker 30.09.2017
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Paní Titovová je velice milá a empatická bytost, která s námi měla nezměrnou trpělivost a spolupráce s ní byla velice příjemná (prodej bytu na Zbraslove). Každému mohu tuto realitní makléřku jen doporučit a za veškerý servis jí ještě jednou moc děkuji !
Jan Dvorak 30.09.2017
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
S paní Titovovou jsem dne 29.9.2017 absolvoval prohlídku činžovniho domu. Chtěl bych ocenit její profesionalitu a příjemné vystupování. Byla velmi dobře připravena, měla připravené veškeré podklady a byla schopna pohotově reagovat na všechny mé otázky. Velmi dobrá realitní makléřka.
Rudolf Nikolai 28.09.2017
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
velká spokojenost - pružné a seriózní jednání (bez ohledu na dny volna a pracovní dobu)
Marie Spáčilová 21.09.2017
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Zkouška
Romana Šípková 21.09.2017
Sluka Miloslav, Ing.
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně
Jsme velice spokojeni s panem Slukou, profesionalita, vstřícnost , vždy příjemné jednání. Nemohu jinak, než doporučit.
Viktoria Jack 18.09.2017
Nikitina Olga, Ing.
Ředitelka kanceláře, realitní a hypoteční poradkyně s certifikací ARK ČR
Огромное спасибо за индивидуальный подход к нашей ситуации.Ольга,професионал с большой буквы ,легка в общении и даст ответ на любые вопросы ,которые касаются недвижимости и финансирования .Могу с большим удовольствием порекомендовать,Ольгу,человек реально мастер своего дела!
Viktoria Jack 18.09.2017
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Спасибо,за профессиональную работу ,индивидуальный подход к нашей ситуации ! Могу порекомендовать 100% .Человек -мастер своего дела,а главное :приятный в общении ,всегда на связи и даст ответы на любые вопросы,касающихся недвижимости . Благодарим,Вас Евгения ,за участие при покупке нашего дома .Самые положительные отзывы .
Karel Margolius 18.09.2017
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Paní doktorka Pavlíková je profesionál na svém místě. Velice ochotná, vstřícná a lidská takto si představuji realitního poradce. Všem doporučuji. (Prohlídka nemovitosti)
Tsvetanova 15.09.2017
Krátka Elena, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Paní Krátká je naprostý profesionál, milá a ochotna. Zprostředkovala nám prohlídku bytu k pronajmu a my ji touto cestou moc dekujeme.
F.R. 15.09.2017
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní Spáčilová byla ochotná, komunikativní. Perfektní spolupráce!!!
Anton Kitlyrov 14.09.2017
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Prohlídka bytu s paní makléřkou byla naprosto perfektní. Vstřícná, milá, ochotná. Děkuji.
Safiullina Kamila 14.09.2017
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Děkujeme Mgr.Titovové za profesionální přístup a ochotu, jen muzu doporucit (poptávka nemovitosti na prodej a koupi bytu ul.Evropska).
Lucie Keclíková 14.09.2017
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Spolupráci s paní Titovovou mohu jen doporučit. Profesionální přístup, rychlé jednání, vždy bezproblémová domluva. Tímto bych chtěla ještě jednou velmi poděkovat za prodej bytu na Barrandově.
Auria 14.09.2017
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Благодарим Евгению за сдачу в аренду дома в Пругоницах, все сделано профессионально, однозначно советую к сотрудничеству.
Natalia 11.09.2017
Fedorova Olga
Realitní poradkyně
Paní Federova je nejlepší makléřka, kterou znám. Vstřícná, rychlá, inteligentní, vzdělaná, milá, chytrá. Pracuje na profesionální úrovní. Byla jsem naprosto spokojená. Mohu na 100 % doporučit tuto makléřku a společnost CHRIŠ. Velmi děkují.
Ing. Zdeněk Janoud 06.09.2017
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Vážená paní Chlupáčová, s odstupem času se ještě jednou vracím k záležitosti prodeje bytu v našem domě Amforová 1891/32, jehož realizace jste se za realitní kancelář CHIRŠ úspěšně a k naší plné spokojenosti osobně zhostila. Chci Vám poděkovat za Váš vstřícný, pečlivý, spolehlivý a zodpovědný přístup, díky, kterému mohla transakce proběhnout bezchybně, v plánovaném časovém horizontu a ke spokojenosti všech zúčastněných stran. V případě potřeby rád využiji možnosti Vás kontaktovat pro odbornou radu, stejně jako rád na Vás poskytnu reference a doporučím Vás. Ještě jednou děkuji jak za sebe, tak i za celé představenstvo BD za Vaši spolupráci, přeji Vám mnoho úspěchů a zůstávám v úctě. Ing. Zdeněk Janoud předseda představenstva BD
Jiří Horný 01.09.2017
Hanousková Jitka
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Má druhá spolupráce s paní Hanouskovou na pronájmu bytu. Děkuji za skvělou spolupráci a aktivní přístup s vyhledáním nových nájemníků. Velmi rychlá reakce na odřeknutí již domluveného nájemníka a nalezení nájemníka nového. Děkuji
Batkova 31.08.2017
Borovskoy Alexander, Ing.
Ředitel s certifikací ARK ČR
Příjemné a milé jednání pri prohlídce bytu.Velni ochotný pan
Martina Machulková 30.08.2017
Sluka Miloslav, Ing.
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně
S realitní kanceláří Chirš a panem Slukou jsem byla velice spokojená. Rychlý prodej, se vším poradí, pomůžou. Za sebe pana Sluka i realitní kancelář Chirš doporučuji. S pozdravem Martina Machulkova
Radka Trčková 25.08.2017
Jankovichová Romana
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
U paní Jankovichové nelze jinak, než souhlasit s níže uvedenými recenzemi a plně ji tak vystihuje i její motto. Je to velmi náročná práce především na komunikaci s lidmi i úřady a to vše bravurně zvládá. Patří jí tak můj obrovský dík za zprostředkování koupě vysněného bytu a vyřízení všech potřebných formalit od zajištění advokátní kanceláře až po převedení energií ... Ještě jednou za vše děkuji a přejí jí mnoho profesních i životních úspěchů! S úctou Radka Trčková
Dita Königová 25.08.2017
Švihovcová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Spolupráci jsme navázaly dnes, tak mohu zatím posoudit naše úvodní jednání - byla jsem s ním velmi spokojená. Paní je velice vstřícná, profesionální a ochotná. Ráda s ní budu spolupracovat.
Pavel Krejsa 23.08.2017
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Paní doktorka je skutečná odbornice na realitním trhu, děkuji za všechny rady a informace, které mi poskytla. Její služby vřele doporučuji.
Ing. Pavel Porš 23.08.2017
Fišerová Jana
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
S prací paní Fišerové jsme byli (já a manželka) velmi spokojeni. Obzvláště kladně hodnotíme její ochotu zúčastnit se předání bytu i v neděli, když to nájemce potřeboval.
Šlechta Martin 22.08.2017
Jankovichová Romana
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Od první chvíle profesionální přístup. Vše co se slíbilo se také uskutečnilo. Paní Jankovichová velice přátelská, oceňuji i přístup paní Olgy Nikitiny. Po nalezení kupce proběhlo vše hladce a mohu doporučit i advokátní kancelář Suková. Děkuji, Šlechta Martin
Tuferová 21.08.2017
Borovskoy Alexander, Ing.
Ředitel s certifikací ARK ČR
S p.Ing.Borovskoy jsme byly s prohlídkou bytu spokojené. Trpělivě zodpověděl všechny naše dotazy a detailně vysvětlil celý proces koupi bytu. Velmi příjemné jednání. Profesionál.
Ivana Pitínová 18.08.2017
Švihovcová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Dostávám pravidelně nabídky dle mého požadavku. Děkuji.
1
2 3 4 5 10

Uvažujete-li o získání nové profese, o samostatném řízení vlastního času, jste připravení věnovat se vybudování nové kariéry - obraťte se osobně na jednu z poboček CHIRŠ ve Vaší lokalitě pro podrobnější informace nebo se rovnou přihlaste na kurzy realitních poradců.

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce