Hodnocení našich poradců

Daniela Wa. 24.05.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velice dekuji za profesionalni podporu pri prodeji meho bytu. Velice si vazim vasich rad a znalosti trhu, Vasi spolehlivosti a ochoty. Preji Vam hodne milych a spokojenych klientu.
Michaela Freiwaldová 22.05.2019
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka, realitní poradce
Paní ing. Rejtharová i při prodeji další nemovitosti (chaty) postupovala profesionálně, dokázala i na dálku vyřešit a zajistit vše, co bylo potřeba. Opravdu úžasná a milá spolupráce, všem doporučuji jako spolehlivou a zodpovědnou realitní makléřku, které může člověk důvěřovat.
Vendula K 22.05.2019
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Skvělá zkušenost. Rychlost, profesionalita, příjemné vystupování, dobrý odhad na lidi. Byla jsem velmi spokojená. S paní Titovovou jsem spolupracovala opakovaně a v budoucnu bych se určitě opět obrátila na ní. Doporučuji.(nabídka nemovitosti na pronájem)
Urbanová 21.05.2019
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Spolupráci s ing. Chlupáčovou jsme navázali na základě doporučení. Její profesionální přístup nás nesklamal v žádném ohledu. Navíc, v průběhu celé transakce projevovala lidský přístup, okamžitě reagovala na dotazy a na základě znalostí obchodu s realitami a legislatívy poskytla perfektní vysvětlení. Spolupráci s ing.Chlupáčovou vřele doporučuji.(Prodej nemovitosti)
Yulia Hepper 21.05.2019
Polidar Martin
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně .
We would like to thank Mr Polidar for the friendly, polite and informative viewing of an apartment we were interested in. Mr Polidar took his time to answer all our questions attentively and we were very pleased that he arranged an assistant who spoke English/Russian for us as we speak little Czech at the moment. Very recommended for your search for property in Prague!
Marek Židek 20.05.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velmi příjemné a vstřícné vystupování, profesionální i osobní přístup. Moc Vám děkujeme za příjemnou spolupráci. (Prodej nemovitosti) Doporučujeme
Jan Krupička 20.05.2019
Terenina Natalia
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Dobrá spolupráce s paní Natálií. Seriózní, vstřícné a rychlé jednání. Byl jsem velmi spokojen. (Prodej nemovitosti)
Marcela 16.05.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Děkujeme za profesionální a zároveň osobní přístup.
Duchek Karel 15.05.2019
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní inženýrka Kmochová mi zprostředkovala koupi bytu a protože jsem byl s jejím přístupem velice spokojen, požádal jsem jí o zprostředkování pronájmu dvou bytů. Jeden na Praze 13 a jeden na Praze 10. Opět jsem byl s jejím přístupem velice spokojen a ve všech posuzovaných kategoriích bych jí ohodnotil nejvyšší možnou známkou. Děkuji jí za její příjemnou komunikativnost, milý lidský přístup a vysokou profesionalitu. K. Duchek
Anna Krajňanská 13.05.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Vážená a milá paní dr. Pavlíková, dovolte mi prosím, abych Vám upřímně poděkovala za Váš postoj a osobní nasazení při prodeji mého bytu. Oceňuji Váš smysl pro spolupráci, spolehlivost, vstřícnost a laskavost, které jsem vnímala, a to i přes Vaše neuvěřitelné pracovní nasazení. Do budoucna Vám přeji mnoho pracovních úspěchů a v soukromém životě hodně zdraví, štěstí a úsměv na rtech i v očích. Ještě jednou Vám za vše moc děkuji.
Jiří Dufek 13.05.2019
Polidar Martin
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně .
Přidávám se k mým předřečníkům, pan Polidar je profesionál ve vlastním slova smyslu. (zájemce o koupi bytu)
šulcová 10.05.2019
Polidar Martin
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně .
Děkuji za vstřícný přístup , rychlé jednání a velmi sympatické profesionální vystupování. Pan Polidar se nám vždy snažil vyhovět Informace o nabízené nemovitosti byly úplné a zcela přesné. Doporučuji všem klientům.
Milan Kurajda 05.05.2019
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka, realitní poradce
Stručně pár slovy: profesionalita, dynamika, asertivita, součinnost. Naprostá spokojenost při koupi nemovitosti, není třeba psát slohová cvičení, člověk na svém místě, do budoucna počítám s další spoluprací. Mé hodnocení "pouze" 4Stars je jen kvůli motivaci :) Díky za vše, skvělá práce. Jen tak dál. PS: Přestože mi není detailně známá kauza paní Malé z negativní recenze níže, myslím, že tato vypovídá spíše o pisateli...
Veronika Štancová 25.04.2019
Borovskoy Alexander, Ing.
Ředitel s certifikací ARK ČR
Velmi prijemny,vyslechl všechny požadavky,všechno dopodrobna vysvětlil,našel spoustu možných reseni.Odchazela jsem s pocitem,že jsem v dobrých rukou a vše dobře dopadne.
Michal Loudin 24.04.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
profesionální přístup ve všem
Jan Kavan 19.04.2019
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Byl jsem s paní Kmochovou velmi spokojen. Ukázala mi byt, vše jasně a srozumitelně vysvětlila. Byla milá a vstřícná a velmi profesionální. Budu jí doporučovat.
Radek Přibyl 18.04.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Naprostá spokojenost.(Prodej nemovitosti)
Zora Jiroušová 15.04.2019
Spáčilová Marie
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Děkuji Vaší realitní makléřce paní Marii Spáčilové za profesionální pomoc a vstřícné jednání při pronájmu RD.
Milan Šmíd 11.04.2019
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velmi profesionální a příjemný přístup. Rozsáhlé znalosti a zkušenosti, prostě výborná práce (nabídka nemovitosti na pronájem)
Irina 10.04.2019
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně
Skvělá práce! Vždy ma odpověď na vse orazky, prepravena a odpovedna. Spolupracovali jsme dvakrat, jako prodejce a jako pronajímatele. Vše proběhlo rychlé a bez problémů. Doporučuji!
Michaela Freiwaldová 25.03.2019
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka, realitní poradce
Velice děkuji Ing. Rejtharové za nadstandardní a profesionální přístup ve věci prodeje nemovitosti. Na její práci se dá 100% spolehnout, ve všem vyjde vstříc, je milá a zodpovědná.
Iveta Kobská 22.03.2019
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka, realitní poradce
Paní Ing. Rejtharová je profesionál na svém místě. Velice nám vyšla vstříc jak jednáním s úřady, tak s ostatními nájemci v domě, věnovala práci hodně svého času a dělala za nás práci, která není součástí služeb realitní kanceláře.Velice milá, spolehlivá a důvěryhodná, všem doporučuji.(Prodej nemovitosti)
lenka zvárová 21.03.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velmi profesionální přístup, příjemné vystupování, vstřícná.Doporučujeme :-) (Poptávka na prodej)
Karel Průša 20.03.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní doktorka Pavlíková je opravdu odborník na svém místě. Velmi ochotná, umí poradit a velmi příjemná.(Prohlí­dka nemovitosti)
Jaroslava Malá 17.03.2019
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka, realitní poradce
Paní Rejtharová se zachovala při prodeji bytu velmi neprofesionálně. Obešla paní, se kterou jednala a která chtěla byt v P-4, Pavlíkova ul. koupit a má požadovanou částku ihned v hotovosti, a i když jí ho slíbila, dala byt zájemci, který si teprve vyjednává půjčku. Jednala velmi nečestně.
Jiří Šťasna 15.03.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Prodej bytu.Profesionální od začátku prodeje až do konce.Veškerá informovanost ohledně prohlídek bytu,jednání s budoucím kupcem a postupem na katastru nemovitostí. Paní doktorku Pavlíkovou mohu jedině doporučit.
Zdena Zingopisova 14.03.2019
Fedorova Olga
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Pani Fodorova,je velmi mila,svedomita a absolutne bezchybna fealitni maklerka.Vzdy se v jakekoli zalezitosti ohledne nemovitosti vzdy obratim na ni. Zdena Zingopisova
Květinový Ateliér 26 14.03.2019
Fedorova Olga
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Olga nám zprostředkovala pronájem našeho nového obchodu. Poprvé v životě jsme zažili naprosto luxusní plnohodnotný realitní servis, jak má být. Profesionalita, vstřícnost, ochota. Olga je velice milá žena a jsme vemli rádi, že jsme ji mohli poznat. Děkujeme za všechno.
Zora Koštialová 13.03.2019
Kula Petr, Mgr.
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně
Pronájem bytu
Ing. Vlastimil Kábrt 07.03.2019
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně
Jsem velmi spokojen s prací paní Novoselove. Je velmi ochotná, dochvilná, vstřícná, znalá prostředí i celého okolí. Reaguje obratem na moje dotazy a přání i mimo pracovní dobu. Ovládá svoji práci velmi dobře, jelikož jsem se setkal i s jinými makléři. Je nejlepší ze všech makléřů. (Prodej nemovitosti)
Pavel Černošek 07.03.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Maximální spokojenost, paní doktorka Pavlíková je vstřícná, spolehlivá, velmi profesionální. (pronájem bytu)
David P. 06.03.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Férové jednání, odborník na svém místě (Poptávka na prodej)
Jan Bednář 05.03.2019
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velmi vstřícný přístup (Poptávka nemovitosti na prodej)
Milan Rabiska 28.02.2019
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Nelze nez souhlasit s ostatnimi recenzenty... Pani Ing. Kmochova je profesionalka v kazdem smeru. Jestli prodavate nebo kupujete byt, nemohu Vam nikoho lepsiho doporucit.(Prodej bytu)
Blanka P. 27.02.2019
Polidar Martin
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně .
Příjemné vystupování, dobrá informovanost o nemovitosti a okolí. Perfektní komunikace jak po telefonu, tak e-mailu. Velmi děkujeme.
Radek Přibyl 26.02.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní doktorka Pavlíková je opravdu odborník na svém místě. Velmi ochotná, umí poradit a velmi příjemná. (Prodej bytu.)
Blanka Langova 22.02.2019
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní Ing.Lenka Kmochová je velice vstřícná, nic pro ní není problém ve všem pomůže a vysvětlí, je velice praktická a milá. Budu ji jen doporučovat, což jsem hned po naší spolupráci učinila.
Monika Machková 21.02.2019
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velmi profesionální přístup, ochota a vstřícnost při jednání. Veškeré dotazy byly zodpovězeny, podklady připraveny. Nemám jakýchkoliv výhrad, jako strana kupující jsem zcela a naprosto spokojena. Děkuji.
Jaroslav Zoubek 20.02.2019
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Jedním slovem excelentní! Naprosto profesionální práce a citlivý přístup k potřebám klienta. Jsem velmi spokojen. (Nabídka nemovitosti na prodej)
Ladislav Vojta 18.02.2019
Fedorova Olga
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Prodej bytu.
Jana Bystřická 17.02.2019
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka, realitní poradce
Ing.Pavlína Rejtharová prokázala vysoce profesionální přístup, má velmi příjemné jednání , je ochotná a důvěryhodná. (Prodej bytu.)
Lucie Horčičková 14.02.2019
Sluka Miloslav, Ing.
Realitní poradce certifikovaný Ministerstvem pro místní rozvoj ČR a Asociací realitních kanceláří ČR
V rámci dlouhodobé spolupráce při prodeji a pronájmu nemovitostí je pan Ing. Sluka vždy korektní, rychlý, profesionální, zkrátka nejlepší ve svém oboru. (Nabídka nemovitosti)
Karel Průša 11.02.2019
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Ochotná a vstřícná (Prohlí­dka nemovitosti)
Karel Průša 11.02.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Ochotná, vstřícná (Prohlí­dka nemovitosti)
Renata Kudrhaltová 04.02.2019
Terenina Natalia
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Paní realitní poradkyně je velmi milá ,vstřícná s profesionálním přístupem
Radovan 01.02.2019
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Paní Titovová je sympatická svým projevem a odvedla profesionální práci. Byl jsem velice spokojen.
JUDr. Ing. Šašek Vojtěch 30.01.2019
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Dobrý den paní inženýrko, jste prostě skvělá, velmi si vážím Vaší spolupráce a neobyčejného profesionálního přístupu. Dnes jsem přiznání na náš nový dům podal. S úctou, VS (Koupě nemovitosti)
Ryvola 30.01.2019
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka, realitní poradce
Vás kolega mě pomohl s prodejem pozemku na Šumavě.
Věra Stárová 23.01.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Ochotna, vstřícná.
Miriam Š. 22.01.2019
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Paní Titovová je profesionálka na svém místě, své práci dobře rozumí a v oblasti realit lze spoléhat na její úsudek. S jejími službami jsme byli velice spokojeni a můžeme doporučit každému, kdo hledá vhodného realitního poradce.(Nabídka nemovitosti na prodej)
1
2 3 4 5 15

Uvažujete-li o získání nové profese, o samostatném řízení vlastního času, jste připravení věnovat se vybudování nové kariéry - obraťte se osobně na jednu z poboček CHIRŠ ve Vaší lokalitě pro podrobnější informace nebo se rovnou přihlaste na kurzy realitních poradců.

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce