Hodnocení našich poradců

lenka zvárová 21.03.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velmi profesionální přístup, příjemné vystupování, vstřícná.Doporučujeme :-)
Karel Průša 20.03.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní doktorka Pavlíková je opravdu odborník na svém místě. Velmi ochotná, umí poradit a velmi příjemná.(Prohlí­dka nemovitosti)
Jaroslava Malá 17.03.2019
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka, realitní poradce
Paní Rejtharová se zachovala při prodeji bytu velmi neprofesionálně. Obešla paní, se kterou jednala a která chtěla byt v P-4, Pavlíkova ul. koupit a má požadovanou částku ihned v hotovosti, a i když jí ho slíbila, dala byt zájemci, který si teprve vyjednává půjčku. Jednala velmi nečestně.
Jiří Šťasna 15.03.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Prodej bytu.Profesionální od začátku prodeje až do konce.Veškerá informovanost ohledně prohlídek bytu,jednání s budoucím kupcem a postupem na katastru nemovitostí. Paní doktorku Pavlíkovou mohu jedině doporučit.
Zdena Zingopisova 14.03.2019
Fedorova Olga
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Pani Fodorova,je velmi mila,svedomita a absolutne bezchybna fealitni maklerka.Vzdy se v jakekoli zalezitosti ohledne nemovitosti vzdy obratim na ni. Zdena Zingopisova
Květinový Ateliér 26 14.03.2019
Fedorova Olga
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Olga nám zprostředkovala pronájem našeho nového obchodu. Poprvé v životě jsme zažili naprosto luxusní plnohodnotný realitní servis, jak má být. Profesionalita, vstřícnost, ochota. Olga je velice milá žena a jsme vemli rádi, že jsme ji mohli poznat. Děkujeme za všechno.
Zora Koštialová 13.03.2019
Kula Petr, Mgr.
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně
Pronájem bytu
Ing. Vlastimil Kábrt 07.03.2019
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně
Jsem velmi spokojen s prací paní Novoselove. Je velmi ochotná, dochvilná, vstřícná, znalá prostředí i celého okolí. Reaguje obratem na moje dotazy a přání i mimo pracovní dobu. Ovládá svoji práci velmi dobře, jelikož jsem se setkal i s jinými makléři. Je nejlepší ze všech makléřů. (Prodej nemovitosti)
Pavel Černošek 07.03.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Maximální spokojenost, paní doktorka Pavlíková je vstřícná, spolehlivá, velmi profesionální. (pronájem bytu)
David P. 06.03.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Férové jednání, odborník na svém místě (Poptávka na prodej)
Jan Bednář 05.03.2019
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velmi vstřícný přístup (Poptávka nemovitosti na prodej)
Milan Rabiska 28.02.2019
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Nelze nez souhlasit s ostatnimi recenzenty... Pani Ing. Kmochova je profesionalka v kazdem smeru. Jestli prodavate nebo kupujete byt, nemohu Vam nikoho lepsiho doporucit.(Prodej bytu)
Blanka P. 27.02.2019
Polidar Martin
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně .
Příjemné vystupování, dobrá informovanost o nemovitosti a okolí. Perfektní komunikace jak po telefonu, tak e-mailu. Velmi děkujeme.
Radek Přibyl 26.02.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní doktorka Pavlíková je opravdu odborník na svém místě. Velmi ochotná, umí poradit a velmi příjemná. (Prodej bytu.)
Blanka Langova 22.02.2019
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Paní Ing.Lenka Kmochová je velice vstřícná, nic pro ní není problém ve všem pomůže a vysvětlí, je velice praktická a milá. Budu ji jen doporučovat, což jsem hned po naší spolupráci učinila.
Monika Machková 21.02.2019
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velmi profesionální přístup, ochota a vstřícnost při jednání. Veškeré dotazy byly zodpovězeny, podklady připraveny. Nemám jakýchkoliv výhrad, jako strana kupující jsem zcela a naprosto spokojena. Děkuji.
Jaroslav Zoubek 20.02.2019
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Jedním slovem excelentní! Naprosto profesionální práce a citlivý přístup k potřebám klienta. Jsem velmi spokojen. (Nabídka nemovitosti na prodej)
Ladislav Vojta 18.02.2019
Fedorova Olga
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Prodej bytu.
Jana Bystřická 17.02.2019
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka, realitní poradce
Ing.Pavlína Rejtharová prokázala vysoce profesionální přístup, má velmi příjemné jednání , je ochotná a důvěryhodná. (Prodej bytu.)
Lucie Horčičková 14.02.2019
Sluka Miloslav, Ing.
Realitní poradce certifikovaný Ministerstvem pro místní rozvoj ČR a Asociací realitních kanceláří ČR
V rámci dlouhodobé spolupráce při prodeji a pronájmu nemovitostí je pan Ing. Sluka vždy korektní, rychlý, profesionální, zkrátka nejlepší ve svém oboru. (Nabídka nemovitosti)
Karel Průša 11.02.2019
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Ochotná a vstřícná (Prohlí­dka nemovitosti)
Karel Průša 11.02.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Ochotná, vstřícná (Prohlí­dka nemovitosti)
Renata Kudrhaltová 04.02.2019
Terenina Natalia
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Paní realitní poradkyně je velmi milá ,vstřícná s profesionálním přístupem
Radovan 01.02.2019
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Paní Titovová je sympatická svým projevem a odvedla profesionální práci. Byl jsem velice spokojen.
JUDr. Ing. Šašek Vojtěch 30.01.2019
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Dobrý den paní inženýrko, jste prostě skvělá, velmi si vážím Vaší spolupráce a neobyčejného profesionálního přístupu. Dnes jsem přiznání na náš nový dům podal. S úctou, VS (Koupě nemovitosti)
Ryvola 30.01.2019
Rejtharová Pavlína, Ing.
Ředitelka, realitní poradce
Vás kolega mě pomohl s prodejem pozemku na Šumavě.
Věra Stárová 23.01.2019
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Ochotna, vstřícná.
Miriam Š. 22.01.2019
Titovová Jevgenija, Mgr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Paní Titovová je profesionálka na svém místě, své práci dobře rozumí a v oblasti realit lze spoléhat na její úsudek. S jejími službami jsme byli velice spokojeni a můžeme doporučit každému, kdo hledá vhodného realitního poradce.(Nabídka nemovitosti na prodej)
Ivana, spokojeny zakaznik 16.01.2019
Kučerenko Galina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
S jednanim pani Galiny pri pronajmu naseho bytu byla jsem velmi spokojena. Nase setkani nebylo prvni, je to profesional na svem miste! Ohodnotila jsem ji a cely ji vedeny obchodni pripad maximalnim poctem hvezd, zaslouzi si to. Nikdy nedala najevo, ze je pozde vecer, ze je vikend, ze se blizi svatky, apod... Vysla vzdy nasim pozadavkum vstric. Dekuji
Michael Kalouš 14.01.2019
Sluka Miloslav, Ing.
Realitní poradce certifikovaný Ministerstvem pro místní rozvoj ČR a Asociací realitních kanceláří ČR
Děkuji za vstřícný přístup, rychlé jednání a velmi sympatické a uvolněné vystupování. Informace o nabízené nemovitosti byly úplné a zcela přesné. Doporučuji. (Poptávka nemovitosti na prodej)
Jan Pokorný 04.01.2019
Borovskoy Alexander, Ing.
Ředitel s certifikací ARK ČR
Pan inženýr je vynikající a trpělivý vyjednavač. Za půl roku, co trval prodej mé nemovitosti absolvoval přes 500 kontaktů se zájemci o koupi. Velice jsme mu vděčni i za jeho přístup.
Věra Stárová 11.12.2018
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Dobrý den, jsme s prací poradce spokojeni. (Nabídka nemovitosti na prodej)
Julie Jeřábková 11.12.2018
Sluka Miloslav, Ing.
Realitní poradce certifikovaný Ministerstvem pro místní rozvoj ČR a Asociací realitních kanceláří ČR
Děkujeme za úžasný přístup a spolupráci při prodeji domu k rekonstrukci na Kladně. Bezproblémovost a rychlá transakce a vyřízení související dokumentace a přepisů služeb.
Vít Novák 09.12.2018
Kmochová Lenka, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
S paní Kmochovou jsme spolupracovali na prodeji bytu a mohu ji jen doporučit. Nejen, že vše probíhalo dle dohody, ale navíc byla velmi aktivní, informovala nás pravidelně o aktuálním stavu a velmi rozumně radila v případě potřebných rozhodnutí.
Michal Vojnar 30.11.2018
Šolcová Renata
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Jsem neslyšící , se paní Šolcovou jsem naprosto spokojený. Spolehlivost, vstříčnost,... Palec nahoře.(nabídka nemovitosti k pronájmu)
Alex 28.11.2018
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně
Poskytnutí základních informací ke koupi nemovitosti.
Yana 22.11.2018
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně
S Prodejem (Poptávka nemovitosti na prodej)
Tatiana 09.11.2018
Fedorova Olga
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Olga is experienced professional in real estate area. Her knowledge about owner, about location and readiness to help with all the questions - deserves special praise. (poptávka nemovitosti k pronájmu)
Olga Lisová 07.11.2018
Kučerenko Galina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Dobrý den vážená paní Kučerenko. Předem Vás i pana ředitele zdravíme z chorvatského Záhřebu a ještě jednou bychom chtěli moc poděkovat za Váš velmi profesionální přístup, velkou trpělivost a pochopení pro naši situaci při prodeji našeho bytu na Lužinách, a omluvit se za komplikace, které jsme Vám způsobili. Moc si vážíme Vaší práce a do dalších dnů přejeme mnoho zdraví a mnoho úspěchů v soukromém i pracovním životě. Olga a Jaroslav Lisovi
Milan Minaříkm 07.11.2018
Terenina Natalia
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Profesionální a vstřícný přístup. Paní Terenina ochotně radí při hledání správné nemovitosti ke koupi a pomáhá s hodnocením různých variant. (Poptávka nemovitosti na prodej)
Žaneta Haragová 07.11.2018
Kučerenko Galina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Dobrý deň , dnes som navštívila vašu pobočku na Nových butoviciach a som veľmi príjemne prekvapená s profesionálnym prístupom paní Ing. Kučerenko a jej kolegyne . S pozdravom Haragová (poptávka nemovitosti k pronájmu)
Ksenia 06.11.2018
Kučerenko Galina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Velice děkujeme paní Ing. Galině Kučerenko za profesionální přístup. (Nabídka nemovitosti na prodej).
Milan Folkman 05.11.2018
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
S paní Pavlíkovou opakovaně spolupracujeme při pronájmu nemovitosti. Kladně hodnotím férový přístup pro obě strany.(nabídka nemovitosti k pronájmu)
Tatyana Kourova 05.11.2018
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně
Byli jsme radi spolupracovat s paní Evgeniya (poptávka nemovitosti k pronájmu)
LenkaZvárová 03.11.2018
Pavlíková Eva, RNDr.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR II. stupně
Vše vpořádku.(Poptávka nemovitosti na prodej)
Naděžda Ponížilová 01.11.2018
Polidar Martin
Realitní poradce s certifikací ARK II. stupně .
velmi profesinální přístup ke klietům, znalost prostředí, připravenost, velice se snažil nám pomoci s prodejem bytu, lidský přístup. Doporučuji dalším klientům
URALOV URALOV 21.10.2018
Novoselova Evgeniya, Ing.
Realitní poradkyně
Vždy vybere nejlepší variantou Komunikativní a spolehlivá Velmi dobrý odborník ve svém oboru Děkuji vám za dobré nabídky !!! URALOV (poptávka nemovitosti k pronájmu)
Eva Plšková 20.10.2018
Chlupáčová Kateřina, Ing.
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Vážená paní inženýrko, dovolte mi Vám touto cestou za moji osobu poděkovat za vysoce profesionální přístup, za průběžné předávání odborných znalostí týkajících se prodeje předmětné nemovitosti, za ochotu při poskytování informací a za lidský přístup. Veškerá komunikace s Vámi byla pro mne vždy příjemnou záležitostí. Realitní kancelář Chirš je pro mne spojena s Vaší osobou, a proto s radostí a s čistým svědomím budu RK Chirš kdykoli dále doporučovat.
Vaclav Ryvola 17.10.2018
Sluka Miloslav, Ing.
Realitní poradce certifikovaný Ministerstvem pro místní rozvoj ČR a Asociací realitních kanceláří ČR
S prodejem hotelu v Kasperskych Horách (nabídka nemovitosti na prodej)
Antonina Blažíčková 16.10.2018
Terenina Natalia
Realitní poradkyně s certifikací ARK ČR
Okamžíta reakce na poptávku,odborné rády,profesionalita,skvělé jednáni. Velmí doporučuji!(Poptávka nemovitosti na prodej)
1
2 3 4 5 15

Uvažujete-li o získání nové profese, o samostatném řízení vlastního času, jste připravení věnovat se vybudování nové kariéry - obraťte se osobně na jednu z poboček CHIRŠ ve Vaší lokalitě pro podrobnější informace nebo se rovnou přihlaste na kurzy realitních poradců.

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce