Prodej bytu 3+1 se dvěma balkony, OV, 96m2, ul. Terronská 871/74, Praha 6 - Bubeneč

Terronská 871/74

(S2905) CHIRŠ nabízí k prodeji byt 3+1, OV, ve 2. patře cihlového činžovního domu s výtahem. Plocha bytu je 91 m2 a plocha dvou balkonů celkem 4 m2. Majitel nabídne přednostně zájemci o koupi bytu možnost dokoupení uzamykatelné zděné garáže (20m2) situované v zahradě patřící k domu.

Centrální místností bytu je prostorná vstupní hala. Z ní se vchází do čtyř neprůchozích místností a na balkonek orientovaný do světlíku. Obývací pokoj, rovněž s balkonkem, a jedna z ložnic jsou orientovány západním směrem do ulice Terronská. Ložnice s velkou úložnou vestavnou skříní je orientována na sever. Kuchyně s oknem na jih je plně vybavena vestavěnými spotřebiči AEG – elektrická varná deska, elektrická trouba, myčka, lednička, mikrovlnná trouba. Z obou ložnic se vstupuje do koupelen s podlahovým topením. V jedné koupelně je WC, vana i sprchový kout, umyvadlo, místo na pračku, ve druhé koupelně je WC, sprchový kout a umyvadlo. Ohřev teplé vody zajišťují dva elektrické bojlery. Byt prošel náročnou rekonstrukcí, veškeré rozvody jsou nové. Dokonale těsnící eurookna s vnitřními žaluziemi, kvalitní dřevěné podlahy a dlažba, bezpečnostní vstupní dveře. V hale je klimatizační jednotka a nabízí se zde možnost instalace krbových kamen. Dům prošel před osmi lety rekonstrukcí, je zateplen, střecha po rekonstrukci, náklady jsou splaceny. Vytápění celého objektu zajišťuje vlastní plynová kotelna v domě, náklady na vytápění bytů jsou nízké.

K bytu náleží sklepní kóje v přízemí domu. V přízemí je možno používat prostory pro uložení kočárku. Společné prostory domu jsou v udržovaném stavu, zahrada v zadním traktu domu nabízí odpočinek a relaxaci.

V okolí je veškerá občanská vybavenost, sportoviště, hřiště, Stromovka. Výborné dopravní spojení MHD - 3 min. ke stanici metra Dejvická.

Byt je možné financovat hypotékou, kterou Vám rádi zajistíme. PENB třída C. Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce.

Najdete nás v OC Galerie v Nových Butovicích, 7 dní v týdnu od 9.00 do 20.00 hodin.

Typ nabídky: Prodej
Typ nemovitosti: Byt
Dispozice: 3+1
Plocha: 96m2
Typ budovy: Cihla
Financování: Hotovost / Hypotéka
Energetická náročnost budovy: Třída C - Úsporná

Pavlíková Eva, RNDr.
Před lety jsem zažila výbornou spolupráci s CHIRŠ jako klient, když jsem... Více

eva.pavlikova@chirs.cz
+420 605 501 990
Sledujte mě na FB

Nabídněte svou nemovitost

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce