Prodej nebytového prostoru 5+1, OV, 120m2 + 50m2 dvůr, ul. Pražská 1507/7B, P-10 Hostivař

Pražská 1507/7, Praha

RK CHIRŠ nabízí exkluzivně k prodeji nebytový prostor v zajímavé lokalitě Prahy 10 – Hostivař, přímo na hlavní třídě Pražská.

Jednotka je kolaudovaná jako nebytový prostor, ale lze ji využít i k bydlení.

Celková plocha jednotky zaujímá plochu 120m2 a je rozdělena ve dvou podlažích – 1. NP a 1. PP (suterén). 1. NP tvoří celkem 4 obytné místnosti a zaujímá plochu 100m2. Ve všech místnostech jsou připravené síťové rozvody a rozvody vody a odpadu pro přípravu kuchyňské linky. Dvě místnosti mají vlastní vstup do koupelny se sprchovým koutem a WC, dále je v chodbě samostatné WC pro hosty. Z jedné z místností vede schodiště do suterénních prostor o rozloze 20m2. Nebytový prostor by byl ideální nejen pro firmu a kanceláře, ale např. i pro provoz lékařské či zubní ordinace. Prostory možno využít i pro masážní salón, rehabilitace, relax zóny apod. – vše dle představ nového majitele.

Celá jednotka prošla v roce 2019 kompletní kvalitní rekonstrukcí – budova zateplená, nové rozvody vody, topení i odpadů, nový kotel a bojler na rozvod tepla a na teplou vodu, nové omítky, v místnostech položeny plovoucí podlahy a dlažba, v chodbách a koupelnách dlažba, nové obklady v koupelnách a WC, přiznané dřevěné trámy ve stropech, v jedné místnosti designový ocelový hranol obezděný cihlou, okna v místnostech jsou kombinací klasických dřevěných oken a dřevěných eurooken, v jednotce je zaveden elektrický zabezpečovací systém.

Vytápění řešeno elektrickým kotlem, teplá voda elektrickým bojlerem. Náklady na využívání elektrické energie činí měsíčně 3.000,-Kč. Náklady na vodu 500,-Kč měsíčně.

K jednotce patří pozemek před domem, který slouží jako vjezd s parkovacím stáním a předzahrádka před vstupem do jednotky. Celková plocha pozemku s předzahrádkou činí 50m2.

Okolí objektu je vybaveno dobrou dopravní dostupností. Nejbližší autobusová zastávka MHD se nachází 3 minuty chůze od nemovitosti s přímým spojením na metro C - Háje nebo Chodov, tramvajová zastávka 4 minuty chůze. V blízkosti nemovitosti též nákupní centrum Albert.

Nabízený objekt je dobrou kombinací Vašeho podnikání na dobré adrese a zároveň klidného bydlení.

Energetická náročnost budovy B.

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit, nezavazují realitní kancelář ani prodávajícího k uzavření jakýchkoliv smluv a nemají předsmluvní charakter.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Najdete nás na pobočce na Břevnově, Bělohorská 85 od pondělí do pátku od 10 do 18 hodin.

Typ nabídky: Prodej
Typ nemovitosti: Komerční objekt
Dispozice: 5+1
Plocha: 120m2
Typ budovy: Cihla
Financování: Hotovost / Hypotéka
Cena: 6 900 000Kč
Cena za m2: 57 500Kč
Energetická náročnost budovy: Třída B - Velmi úsporná

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce