Pronájem bytu 3+kk s balkonem a garážovým stáním, OV, 69m2, ul. Smetáčkova 1486/6, Praha 5 - Stodůlky

Smetáčkova 1486/6

(S3020) CHIRŠ nabízí k pronájmu slunný byt 3+kk s balkonem, OV, o velikosti 69 m2 + balkon 5 m2, ve 4.NP z 5ti patrového cihlového domu z roku 2005. Klidná lokalita.

Byt se pronajímá částečně zařízený. Byt má velmi dobrou dispozici a členění. Nachází se zde prostorná předsíň, ze které se vchází do všech dalších místností. Okna jsou orientovaná na jihovýchod. V bytě dominuje velký obývací pokoj s kuchyňským koutem s vestavěnou kuchyňskou linkou. Z obývacího pokoje je vstup na balkón. Dále se v bytě nachází dvě prostorné neprůchozí ložnice, koupelna s vanou, samostatné WC s vlastním umyvadlem a velmi prostorná komora. V byte je dřevěná plovoucí podlaha. Dálkové vytápění a ohřev vody.

K bytu náleží garážové stání ve společné garáži v suterénu domu.

V domě je výtah.

Vynikající dopravní dostupnost - v pěší vzdálenosti je stanice metra Hůrka. V blízkosti je napojení na dálnici D5 a D7, taktéž na Pražský okruh. V místě je veškerá občanská vybavenost, obchodní centra (Lidl, Kaufland) a především spousta zeleně - centrální park.

Nájemné činí 18.000 Kč + měsíční poplatky + elektřina, která bude převedena na nájemce. Kauce činí 22.500 Kč. Provizi platí zájemci.

Najdete nás v Galerii Butovice v přízemí 7 dní v týdnu od 9.00 do 20.00 hodin.

Typ nabídky: Pronájem
Typ nemovitosti: Byt
Plocha: 69m2
Typ budovy: Cihla
Financování: Hotovost
Cena: 18 000Kč
Cena za m2: 261Kč
Energetická náročnost budovy: Třída G - Mimořádně nehospodárná

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce