Prodej kancelářských prostor, OV, 237m2 ul. Hostivařská, P-10 Hostivař

Hostivařská, Praha

RK CHIRŠ výhradně nabízí možnost koupě lukrativních obchodních prostor (kanceláří) o celkové ploše 237 m2, z toho 77 m2 v suterénu (1. PP) a 154 m2 v přízemí (1.NP) cihlového domu umístněného v žádané a zelené lokalitě Prahy 10 - Hostivař.

Prostor je rozdělen na dvě nebytové jednotky. 1. NP tvoří dvě nebytové jednotky, které disponují vlastním vchodem ze společné chodby.

Nebytova jednotka 2+kk zaujímá plochu cca 84m2. Druhá jednotka 3+kk zaujímá plochu cca 70m2. Z jednotky 3+kk vede schodiště do suterénní části, která je dispozičně řešena jako 1+1 a zaujímá plochu cca 83m2 včetně schodiště.

Všechny jednotky mají svoje sociální zázemí, kuchyňskou linku a ostatní potřebné zařízení. Vstupní dveře jsou bezpečnostní, interiérové dveře lakované. Kuchyňské linky se spotřebiči, stropní světla i vybavení koupelen je designové. Prostor je vytápěn centrálním elektrickým kotlem. V suterénu jsou zachovány původní cihelné klenby. Náklady na využívání elektrické energie činí měsíčně 6.000,-Kč. Náklady na vodu 300,-Kč měsíčně.


Díky přímému vstupu z hlavní ulice nabízejí flexibilní využití, možné jednotky využívat pro obchodní prostory , ale zároveň jsou ideální pro sídlo a zázemí společnosti, kancelářské prostory.


Lokalita má výtečnou polohu v rychlém dosahu centra Prahy a zároveň v blízkosti Přírodního parku Hostivař s Hostivařskou přehradou a neporušené přírody. Pár minut chůze je autobusová a tramvajová zastávka, spojení s centrem je možné i vlakem ze zastávky Praha Hostivař. 5 minut jízdy autem je golfový areál Hostivař s devíti jamkovým hřištěm. Veškerá občanská vybavenost v místě - nedaleko nákupní centrum s kinem VIVO Hostivař, mateřská i základní škola v místě.

Energetická třída B.

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit, nezavazují realitní kancelář ani prodávajícího k uzavření jakýchkoliv smluv a nemají předsmluvní charakter.

Najdete nás od pondělí do pátku od 10:00 do 18:00 na pobočce CHIRŠ Bělohorská 85 na Břevnově.

Typ nabídky: Prodej
Typ nemovitosti: Komerční objekt
Dispozice: Větší než 5+1
Plocha: 237m2
Typ budovy: Cihla
Financování: Hotovost / Hypotéka
Cena: 17 075 000Kč
Cena za m2: 72 046Kč

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce