Pronájem komerčního objektu 5+kk, OV, 136m2, ul. Petrská 1136/12, Praha 1 - Nové Město

Petrská 1136/12

(S142) CHIRŠ nabízí k pronájmu podkrovní mezonetový byt o dispozici 5+kk o celkové ploše 136 m² v 2. patře klidného činžovního domu v centru Prahy, v ulici Petrská.

Byt se skládá ze vstupní haly s točitým schodištěm, obývacího pokoje, malého kuchyňského koutu, pracovny, skladu a toalety. Další jedna ložnice, pracovna, obývací pokoj, koupelna s WC jsou umístěny v horní části bytu. Byt je pronajímán nezařízený. Kuchyňský kout je vybaven lednici a myčkou na nádobí. V koupelně jsou sprcha a vana, ještě jedno WC. V celém bytě je parketa a v koupelně dlažba.

Okna s orientací na severovýchod jsou v dřevěném provedení. Prostory vhodné k pronájmu jako kanceláře poradenského místa. Tento byt dlouhodobě tento pronajímala advokátní kancelář.
K nastěhování ihned.

V docházkové vzdálenosti MHD, Masarykova nádraží a Náměstí republiky.

Cena pronájmu činí 23.900 Kč + zúčtovatelné poplatky 2.680 Kč. Elektřina a plyn budou převedeny na nájemce. Byt je před rekonstrukcí. Příspěvek od majitele na rekonstrukci + první měsíc nájem zdarma.

Majitelé preferují dlouhodobý pronájem. Majitel si vyhrazuje právo vybrat si nájemce dle svého uvážení. Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit.

Najdete nás v Galerii Butovice v přízemí 7 dní v týdnu od 9.00 do 20.00 hodin.

Typ nabídky: Pronájem
Typ nemovitosti: Komerční objekt
Dispozice: 5+kk
Plocha: 136m2
Typ budovy: Cihla
Financování: Hotovost
Cena: 23 900Kč
Cena za m2: 176Kč
Energetická náročnost budovy: Třída D - Hospodárná

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce