Prodej rozestavěné bytové jednotky 4+kk, ul. Konšelská 1403/2, Praha 8

ul. Konšelská 1403/2, Praha 8

Staré a nové se v Libni spojuje v jeden harmonický celek, důkazem je Rezidence nad Korábem. Nově zrekonstruovaný meziválečný činžovní dům kotví v těsné blízkosti parku nazývaného Pod Korábem, na severním svahu Libně. Podobně jako koráb ční na rohu ulic Konšelská a Lindnerova, aby nabídl komfortní zázemí pro moderní život.

Moderní komfortní byt o dispozici 4+kk ve 3. podlaží zrekonstruovaného nárožního meziválečného domu s výtahem. V ceně je byt o celkové ploše 87,4 m včetně sklepní kóje o velikosti 2,4 m. Náš projekt je jedinečný, stejně jako vy a rozestavěný byt si tak můžete dokončit podle svých představ! Byt prodáváme ve standardu Shell & core. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte si svůj přístav života s moderním duchem v Rezidenci Nad Korábem.

Projekt disponuje také skvělým dopravním spojením. Tramvajová zastávka Vosmíkových je od Rezidence Nad Korábem vzdálená 2 minuty chůze, zastávka U kříže 4 minuty. Za 8 minut se tramvají dostanete na metro B Palmovka, odtud pohodlně po celé Praze. Silniční dopravní dostupnost zajišťuje napojení na vnitřní pražský okruh.

Rozlehlý park Košinka nebo Thomayerovy sady vybízí k aktivitě stejně jako k odpočinku. Nechybí perfektní občanská vybavenost naplňující všechny nároky plnohodnotného bydlení.

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit, nezavazují realitní kancelář ani prodávající k uzavření jakýchkoliv smluv a nemají předsmluvní charakter. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupce na základě jím zvolených kritérií. Najdete nás na centrále pro Prahu 6 - Bělohorská 85 na Břevnově - od pondělí do pátku od 10:00 - 18:00 hodin.

Typ nabídky: Prodej
Typ nemovitosti: Byt
Dispozice: 4+kk
Plocha: 87m2
Typ budovy: Cihla
Financování: Hotovost / Hypotéka
Cena: 8 736 000Kč
Cena za m2: 100 414Kč
Energetická náročnost budovy: Třída G - Mimořádně nehospodárná

Rejtharová Pavlína, Ing.
I speak English, Ich spreche Deutsch. V rámci sítě CHIRŠ neustále... Více

rejtharova@chirs.cz
+420 737 780 071

Nabídněte svou nemovitost

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce