Prodej bytové jednotky, 4+kk, OV, Hlubočepská 17/6, Praha 5

Hlubočepská 17/6, Praha 5

Skvostný barokní komplex ležící kousek od centra Prahy, a přes to si Hlubočepy zachovávají osobitý ráz starobylé obce, obklopené divokou krajinou skalisek a kopců. Zámeček Slovanka je díky citlivé proměně, připravený naplnit všechny představy o perfektním bydlení pro život v 21. století. Podílí se na něm i romantický parkový areál se zdobnými terasami, který nabízí dokonalé zázemí pro odpočinek i tvoření.

Příjemný funkční byt orientovaný na jižní a východní stranu s dispozicí 4+kk v 1. podlaží historického domu po citlivé proměně. V ceně je byt o celkové ploše 87,5 m včetně terasy 11,2 m. Byt je prodáván ve funkčním stavu se všemi revizemi vhodný k rekonstrukci. V případě, že budete chtít koupit nemovitost na hypotéku, je nutné ručení jinou nemovitostí.

Zámeček Slovanka stojí na začátku přírodního parku Prokopské údolí. Pozoruhodná krasová oblast kombinuje kouzlo lesních porostů s velkolepými vápencovými a břidlicovými skalami. Ze zvrásněného vápence jsou složené také Barrandovské skály, zakomponované do zelené krajiny na druhé straně údolí.

Klidnou lokalitu charakterizuje i bezproblémová dopravní dostupnost, a to zejména díky autobusovým zastávkám Michnovka, Na Srpečku, Hlubočepy, železniční stanice Praha-Hlubočepy a tramvajové zastávky Hlupočepy. Též autem přes Hlubočepskou ulici napojenou na Barrandovskou radiálu. Přírodní památky tu provází i příležitosti pro aktivní městský život. Na dosah je nákupní centrum Nový Smíchov, kavárny, restaurace, ale i mateřská či základní škola.

Přiložené obrázky jsou vizualizace, které slouží pro inspiraci dotvoření budoucí atmosféry.

Jednotka bude k předání ve 2Q 2021.

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit, nezavazují realitní kancelář ani prodávající k uzavření jakýchkoliv smluv a nemají předsmluvní charakter. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupce na základě jím zvolených kritérií. Najdete nás na centrále pro Prahu 6 - Bělohorská 85 na Břevnově - od pondělí do pátku od 10:00 - 18:00 hodin.

Typ nabídky: Prodej
Typ nemovitosti: Byt
Dispozice: 4+kk
Plocha: 88m2
Typ budovy: Cihla
Financování: Hotovost / Hypotéka
Cena: 5 733 000Kč
Cena za m2: 65 148Kč
Energetická náročnost budovy: Třída G - Mimořádně nehospodárná

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce