Prodej roz. ubytovací jednotky 2+kk, OV, 43m2, ul. Studentská 697/4, P- 6 Dejvice

Studentská 697/4

Ubytovací jednotka č. 11 o dispozici 2+kk a podlahové ploše 41 m² se nachází v 1. podlaží. Je orientovaná do ulice. Standard White Wall umožňuje novým majitelům promítnout do interiéru všechny své barvité představy o domově.

Celkovou plochu jednotky 42,7 m² doplňuje sklepní koje o velikosti 1,7 m². BackYard Dejvice reprezentuje dynamiku života ve městě a současně skýtá i tolik potřebné poklidné zázemí. Zelený vnitroblok nabízí vedle grill zóny i místa pro piknik a posezení, stejně jako prostor pro relax nebo praktickou kolárnu.

Dejvice, zasazené v sousedství Stromovky a Divoké Šárky, představují významné centrum vzdělání a vědy. Na blízkost prestižních univerzit odkazuje již název ulice Studentská. BackYard Dejvice je situovaný přímo v srdci Dejvic. Kulaťák, Vítězné náměstí se stanicí metra A Dejvická je dostupné za 2 minuty chůze od domu. Do centra to MHD trvá 14 minut, autem 20 minut. Vlastní auto však není nezbytné. V Dejvicích máte k dispozici sdílená vozidla i kola. Všude se navíc dostanete pohodlně pěšky, veškerá občanská vybavenost je tady při ruce. Ve čtvrti plné kaváren, restaurací, klubů, zábavy, kultury i sportovně-relaxačních míst je každý den perfektní.

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit, nezavazují realitní kancelář ani prodávajícího k uzavření jakýchkoliv smluv a nemají předsmluvní charakter.

Najdete nás od pondělí do pátku od 10:00 do 18:00 na pobočce CHIRŠ Bělohorská 85 na Břevnově.

Typ nabídky: Prodej
Typ nemovitosti: Byt
Dispozice: 2+kk
Plocha: 43m2
Typ budovy: Cihla
Typ vlastnictví: Osobní
Financování: Hotovost / Hypotéka
Cena: 7 588 000Kč
Cena za m2: 176 465Kč
Energetická náročnost budovy: Třída G - Mimořádně nehospodárná

Kolomiec Jana
Mluvím česky i rusky Jsem certifikovaný realitní poradce ARK ČR a v... Více

kolomiec@chirs.cz
+420 608 560 506

Nabídněte svou nemovitost

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce