Prodej rodinného domu 4+kk s garáží, OV, 141m2, ul. Cihlářská 2073, Beroun-Město, Středočeský kraj

Cihlářská 2073, Beroun



CHIRŠ nabízí na prodej řadový rodinný dům, který je ideálním místem pro mladou rodinu, která vyžaduje kvalitu a pohodlí, aniž by musela žít ve městském bytě. Prostorný dvoupodlažní dům 4+kk o celkové rozloze 141,2 m2. K tomu je zahrada o rozloze 76 m2 a garáž.

Dům se nachází v klidné ulici Cihlářská v novém developerském projektu "Berounská brána", který je v pěší vzdálenosti od centra města. Kolaudace proběhla v roce 2020, což znamená, že dům je zcela nový a splňuje veškeré moderní standardy.

V prvním patře domu se nachází vstupní hala, prostorný obývací pokoj s přímým vstupem na terasu a zahradu, moderní kuchyňský kout s vestavěnými spotřebiči, toaleta a praktická komora. Navíc, garáž je přístupná přímo ze vstupní chodby domu, což je velmi pohodlné.

Druhé patro nabízí tři pokoje (dvě ložnice a pracovnu nebo dětský pokoj), technickou místnost a moderně zařízenou koupelnu s vanou a toaletou. Velké okno zajišťuje denní světlo a větrání v koupelně.

Dispozice domu je ideální pro rodinu, která potřebuje dostatek prostoru pro sebe a své děti. Všechno interiérové a exteriérové vybavení je ve vysoce kvalitním provedení.

Zahrada s orientací na východ nabízí maximální míru soukromí a dostatek zeleně, kterou oceníte při relaxaci na terase. Zahrada je plně bezúdržbová a vkusně upravená s kvalitním zahradním nábytkem, grilem a umělým trávníkem.

Na zahradě je venkovní nemrznoucí kohoutek na vodu, několik zásuvek s elektřinou a zahradní domek na nářadí. Navíc, je vybavena stylovým zahradním osvětlením s dálkovým ovládáním, což vytváří ve večerních hodinách příjemnou atmosféru.

Dům je vybaven vlastním plynovým kotlem pro vytápění a ohřev teplé vody. V koupelně je podlahové vytápění a v ostatních místnostech jsou elegantně skryté radiátory. Díky energetické třídě B jsou měsíční náklady na provoz domu velmi nízké, což je skvělá zpráva pro ty, kteří chtějí šetřit na energiích.

Parkování je možné ve vlastní garáži a na vlastním pozemku před domem, takže si nemusíte dělat starosti s hledáním parkovacího místa.

Okolí domu je klidné a vyhledávané. V těsné blízkosti domu se nachází školka, škola a gymnazium, supermarkety Albert a COOP, dětské hřiště a lékařské středisko.

Dopravní informace: Autobusem (zastavka 5 min. od domu) se dostavíte na zastávku metra "B" Zličín nebo "Nové Butovice" za přibližně 20-25 minut jízdy.
Vlaková stanice je také v pěší vzdálenosti a na Smíchovské nádraží se dostanete za přibližně 45 minut.
Dálnice D5 je snadno dostupná s výjezdem Exit 18 ve vzdálenosti přibližně 2 km. Dojezd do Nových Butovic podle aktuální doprávní situaci je 20-25 minut jízdy.

Město Beroun je obklopeno krásnou přírodou s množstvím cyklostezek, lesů a dalších aktivit, což nabízí skvělé možnosti pro trávení volného času.

Navíc nabízíme možnost financování výměnou za menší byt. Preferujeme zájemce z blízkého okolí.

ZÁJEMCE NEPLATÍ PROVIZI.

Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce.

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit.

Nově nás najdete v OC Galerii Butovice v 1. patře.

Typ nabídky: Prodej
Typ nemovitosti: Rodinný dům
Dispozice: 4+kk
Plocha: 141m2
Typ budovy: Cihla
Financování: Hotovost / Hypotéka

Egorov Pozo-Sandoval Artem (pob. Butovice)
Rodák z Moskvy se španělským občanstvím Artem Egorov Pozo-Sandoval je... Více

egorov@chirs.cz
+420 604 133 108
Sledujte mě na FB

Nabídněte svou nemovitost

Prodáváte? Máme pro vás kupce!

Vyhledat kupce

Dostávejte nové nabídky automaticky

Zadat požadavky

Zjistěte tržní cenu Vašeho bytu.

Použít kalkulačku

Osobní zodpovědnost je tajemstvím našeho úspěchu.

Vyhledat poradce