Hledám ke koupi byt, 40 až 63m2, , Skálová

Dispozice bytu: Ráda bych byt o dispozici 2KK, 2+1, nebo 3KK.

Velikost bytu: Od 40m2 a více.
Byla bych ráda, kdyby k bytu byl malý balkon, kam by se mi vešel věšák na prádlo. (Toto není zásadní podmínkou, ale výhodou).
Nemusí se jednat o novostavbu, protože osobně se domnívám, že dnešní projektanti nedbají na kvalitu. Může to být byt v panelovém domě, v cihlovém domě, v dřevostavbě, v zachovalém stavu, abych hned nemusela řešit rekonstrukci. Byt by neměl mít umakartové jádro, preferuji koupelnu se sprchovým koutem. Vybavení bytu není podmínkou, ale výhodou, pokud v bytě bude kuchyň včetně spotřebičů bude se jednat o výhodu.
Cena bytu včetně provize a právního servisu, včetně daně z nabytí nemovitosti pokud by se měla platit, ale vím že by toto mělo být zrušeno: max 3.500.000Kč.
Nerada bych bydlela ve sklepě, a nechci mít na oknech mříže.
Místo: Byt nemusí být v centru Prahy, ale v dobré dopravní dostupnosti, protože pracuji přímo v centru na Praze 1. Libí by se mi Zličín, Stodůlky, Nové Butovice, ale může to být Braník, Zbraslav. Nepreferuji žádné z částí Prahy. (Kamýk a Lhotka jsou místa, kde se mi nelíbí tamní zástavba, proto tyto nabídky neposílat). Předpokládám dojíždění do zaměstnání max 40 min, veřejnou dopravou. Zároveň byt by měl být v části Prahy, kde bude dobrá dostupnost autem směr jižní Čechy. Tak, aby příbuzní nemuseli projíždět celou Prahu v případě návštěvy.
Byt bych platila hypotékou, a nevlastním žádný nemovitý majetek proto nemohu ručit v případě jinou nemovitostí. Momentálně jsem ve vyjednávání podmínek hypotéky.

Děkuji Vám za případné nabídky.

Typ nabídky: Prodej
Typ nemovitosti: Byt
Dispozice: 2+kk, 2+1, 3+kk, 3+1
Plocha: 40 až 63m2
Cena: 2 520 000 až 4 553 998Kč

Podobné poptávky

{{similiarButtonText}}

Oslovte tyto poptávající s nabídkou Vaší nemovitosti

Sjednáme pro vás prohlídky v co nejkratší době a také se postaráme o hladký průběh prodeje

Zde napište Váš dotaz


Vložte prosím Váš dotaz


Vložte prosím jméno


Vložte prosím e-mailovou adresu


Vložte prosím Váš telefon

Dotaz byl odeslán